Google Play Protect: Noul sistem de securitate Android explicat

Google Play Protect: Noul sistem de securitate Android explicat

Cu atât de mulți viruși și alte pericole, nu este neobișnuit ca utilizatorii să caute modalități de a se proteja. Este posibil să aveți deja o aplicație pentru a împiedica infectarea dispozitivului dvs. Android, dar Google are ceva suplimentar pentru dvs.

Google are o nouă aplicație care pretinde că vă protejează dispozitivul de malware și alte pericole. Se numește Google Play Protect și vă va monitoriza dispozitivul în mod continuu, astfel încât să nu mai aveți nevoie.

Ce este Google Play Protect?

Simplu și simplu: este o funcție nouă care înlocuiește funcția Google Verify Apps. Vă scanează automat dispozitivul Android și vă oferă informații detaliate despre scanări. Nu este nevoie să instalați nimic, deoarece face deja parte din Google Play.

Este un alt pachet de securitate care vă va ajuta să vă mențineți dispozitivul Android funcționând fără probleme și să vă păstreze informațiile în siguranță. Este o caracteristică care se va integra în fiecare dispozitiv Android pe măsură ce se lansează.

Cum funcționează Google Play Protect

Funcționează întotdeauna pentru a vă proteja automat telefonul de malware și actualizări. Datorită învățării automate, Google Play Protect poate scana peste 50 de milioane de aplicații pe zi pentru a detecta malware.

Puteți accesa Play Protect accesând „Setări -> Google -> Securitate-> Google Play Protect” de pe telefon.

Funcția nu se limitează doar la scanarea aplicațiilor de pe Google Play înainte de a le descărca. De asemenea, poate scana aplicații descărcate din altă sursă.

Dacă Play Protect detectează că o aplicație se comportă greșit, aceasta o va dezactiva sau vă va avertiza despre aplicație. De asemenea, puteți vedea câte aplicații au fost scanate și dacă totul este bun, ar trebui să vedeți o bifă verde.

Nou Găsește-mi dispozitivul

Google a implementat și funcția Găsește dispozitivul meu care înlocuiește Managerul de dispozitive Android cu o reproiectare restantă. Permite utilizatorilor Android să șteargă rapid, să sune, să localizeze și chiar să afișeze un mesaj pentru oricine îl găsește.

protejează-găsește

Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți găsi telefonul dacă știi că este undeva acasă. În loc să cereți unui membru al familiei să sune, puteți utiliza această funcție pentru a vă găsi dispozitivul. De asemenea, puteți vedea orice alte dispozitive Android conectate la contul cu care v-ați conectat.

De asemenea, arată o baterie nouă, ultima locație cunoscută, și există și un indicator WiFi. Aceasta este o actualizare atât de necesară în comparație cu Managerul de dispozitive Android care a fost lansat pentru prima dată în 2013. Utilizatorii Android au în sfârșit un instrument actualizat.

Navigare sigura

Play Protect oferă, de asemenea, Navigare sigură care vă va împiedica să aterizați pe site-uri periculoase. Site-ul pe care încercați să îl accesați este comparat cu lista de site-uri nesigure de la Google, care este întotdeauna actualizată. Veți ști dacă site-ul este sigur înainte de a atinge linkul.

Concluzie

Google Play Protect este ceva de care utilizatorii Android aveau nevoie disperată. În cele din urmă este aici cu designul și caracteristicile care vă vor face mai ușor să vă păstrați dispozitivele în siguranță. Ce păreri aveți despre Play Protect? Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne.

Scroll to Top