Google Play Store Error DF-DFERH-01: Eroare la preluarea informațiilor de pe server

⏱️ 4 min read

Remediați eroarea DF-DFERH-01 din magazinul Google Play:– Dacă sunteți utilizator Android, este posibil să fiți foarte bine la curent cu faptul că nu există cu greu erori cu care vă veți confrunta în acest sistem de operare. Cu toate acestea, un punct slab este Google Play Store, care poate crea câteva erori pentru dvs. O astfel de eroare obișnuită în timpul utilizării Android este Google Play Store Error DF-DFERH-01: Eroare la recuperarea informațiilor de pe server. Nimic de îngrijorat, deoarece avem soluția la această problemă.

În acest articol, astăzi vă vom împărtăși modalitățile prin care puteți rezolva eroarea DF-DFERH-01 din Google Play Store: Eroare la recuperarea informațiilor de pe server.

Ce este codul de eroare Google Play Store DF-DFERH-01?

Într-o bună zi, am trecut de la computer la telefonul mobil pentru a juca PUBG. Și imediat ce m-am dus la Google Play Store și am început să descarc PUBG, am întâlnit codul de eroare Google Play Store DF-DFERH-01: Eroare la preluarea informațiilor de pe server. Cu toate acestea, am avut o idee despre cum aș putea trece peste această eroare și asta am implementat.

Primul lucru pe care l-am făcut când am întâmpinat această eroare este repornirea dispozitivului. Această soluție remediază majoritatea problemelor în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, acest lucru nu m-a ajutat să rezolv eroarea și apoi am încercat soluția de eliminare a cache-ului și a datelor Google Play Store. Acest lucru m-a ajutat să rezolv problema. O altă soluție pe care ați putea încerca să o remediați este să vă reconectați Contul Google. Dacă repornirea sau ștergerea memoriei cache și a datelor nu v-au ajutat, atunci puteți utiliza și această metodă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum se remediază codul de eroare Google Play Store DF-DFERH-01?

Mai jos sunt prezentate două metode diferite pe care le-ați putea folosi pentru a remedia eroarea DF-DFERH-01 din magazinul Google Play în timp ce preluați informații de pe Serve. Puteți urma oricare dintre ghidurile de mai jos și eroarea dvs. va dispărea în câteva secunde. Începem-

Ștergeți memoria cache și datele din Google Play Store

De multe ori, majoritatea problemelor din Google Play Store se învârt în jurul soluției de ștergere a memoriei cache și a datelor. Când ștergeți memoria cache și datele Google Play Store, veți realiza că majoritatea problemelor legate de magazinul Google Play vor fi rezolvate în acest fel.

Deci, dacă doriți să știți cum să ștergeți memoria cache și datele din Google Play Store, puteți urmări linkul dat și rezolva eroarea DF-DFERH-01 din Google Play Store. Deoarece această metodă este ușor de urmat, am menționat pentru dvs. un ghid cu pași simpli și capturi de ecran pentru o mai bună înțelegere. Puteți face clic pe linkul dat mai sus și urmați metodele date pentru a scăpa de eroare.

Această metodă funcționează, în general, pentru 90% din probleme și timpi. Dar dacă nu a funcționat pentru dvs., puteți urma cealaltă metodă prezentată mai jos pentru a rezolva problema. Metoda de mai jos vă va ajuta cu siguranță să rezolvați eroarea Android DF-DFERH-01 în cel mai scurt timp.

Citiți: Cum se remediază „Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune” pe Google Play Store

Reconectați-vă Contul Google

Când vă reconectați Contul Google în Magazinul Google Play, eroarea DF-DFERH-01 din Magazinul Google Play în timp ce preluați informații de pe server va dispărea în câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenție pașii dați-

Pasul 1:- Mergi la Setări a dispozitivului dvs.

Pasul 2:- Selectați conturile filă și apoi mergeți la Cont Google.

Pasul 3:- Faceți clic pe opțiunea de ‘Sterge contul’.

Pasul 4: – Întoarce-te la Conturi fila și apoi accesați partea de jos a ecranului.

Pasul 5: – Apăsați pe Adaugă cont opțiune. Adăuga ta Cont Google din nou.

Când vă adăugați din nou contul Google, accesați Magazin Google Play și acum puteți descărca sau actualiza aplicația dorită fără probleme sau erori.

Trebuie să citiți: Cum se remediază mesajul „Este necesară autentificarea Google Play”

Cuvinte finale

Deci, asta a fost totul despre Eroarea magazinului Google Play DF-DFERH-01 în timp ce preluați informații de pe server. Sper că ați rezolvat eroarea până acum cu ajutorul pașilor menționați mai sus. În cazul în care aveți întrebări sau rămâneți blocat la oricare dintre pași, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie și remedieri pentru erori similare sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x