Google Stadia confirmă că va putea fi redat pe Google Chrome la lansare

1604124965 840 560
⏱️ 2 min read

Mai rămâne mai puțin de o lună pentru Google Stadia fii o realitate. Serviciul de streaming de jocuri video Google va fi lansat pe 19 noiembrie și, după cum a putut a confirma Xataka Android într-o conversație cu Google Stadia, nu va ajunge doar la Chromecast Ultra și Google Pixel, ci și va fi accesibil de pe orice computer sau laptop prin Google Chrome și cu suport pentru tastatură și mouse.

Nu asta s-a spus la început. De fapt, în Pagina de întrebări frecvente Google Stadia, actualizat la 24 octombrie, nu se face nicio mențiune despre Google Chrome. Când s-a anunțat serviciul A spus Google că opțiunile de lansare ar fi un televizor cu un Chromecast Ultra conectat și controlerul Stadia, un Chromebook sau tablete cu sistem de operare Chrome sau un Google Pixel și controlerul Stadia, dar va trebui să adăugăm un al patrulea: Google Chrome, doar.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Tot în Google Chrome

După cum a confirmat Google Stadia pe Twitter, „la lansare, împreună cu Founder’s Edition, Premiere Edition sau dacă primiți un Buddy Pass, puteți accesa Stadia prin browserul Chrome de pe computer sau laptop„Asta face Google Stadia mai atractiv, deoarece vă va permite să continuați jocurile începute pe televizor pe computer și invers. Acest lucru se reflectă și în suport web, dar s-a spus întotdeauna că televizoarele și Chromecast Ultra sau Pixel cu telecomandă, așa că acum știm și putem confirma că Stadia va fi și pe computer.

Pentru a juca lansarea va fi necesar să cumpărați o ediție Premiere sau să primiți un Buddy Pass

Sa nu uiti asta Ediția fondatorului a fost deja epuizată, deci singura opțiune rămasă pentru a juca la lansare este Premiere’s Edition, care este aceeași doar că nu include rezervarea numelui, un Buddy Pass (trei luni de Google Stadia Pro pentru un prieten), nu are insignă de fondator și controlerul este alb generic, nu albastru pe care l-ați putea obține cu ediția fondatorilor.

În ceea ce privește prețurile și disponibilitatea, vor exista două planuri, deși o singură lansare. Cei care doresc să acceseze Google Stadia într-o primă fază vor trebui să plătească 9,99 euro pentru Stadia ProÎn timp ce cei care doresc să acceseze versiunea gratuită, Stadia Base, vor trebui să aștepte până cândva în 2020 și să sacrifice rezoluția 4K și sunetul surround 5.1.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x