Google Testing Navigation Walking cu aplicația Maps AR

Google Testing Navigation Walking cu aplicația Maps AR

Nu este o surpriză prea mare că este în lucru, nu-i așa? Google a anunțat luni că testează o actualizare a Google Maps, în special cu o funcție de navigare pe jos folosind RA. Pe măsură ce mergeți, smartphone-ul dvs. va suprapune direcțiile AR pe ecranul camerei. Tehnologia este acolo, făcându-vă aproape să vă întrebați că această caracteristică nu există deja.

Testarea Google Maps AR

Funcția a fost anunțată inițial în urmă cu aproape un an în luna mai, în cadrul conferinței Google / I / O pentru dezvoltatori. Luni au anunțat că încep să lanseze prezentarea pentru câțiva „Local Guides”, un grup de utilizatori care contribuie cu informații locale și testează noi funcții.

Oricine a încercat să urmeze instrucțiunile de mers pe jos pe Google Maps poate atesta că nu este întotdeauna cel mai ușor de urmat. Este dificil de văzut în ce direcție vă confruntați cu harta.

Mă aflam într-un grup odată ce încercam să urmez indicațiile pe care le știam chiar pe stradă de la gară. Ne-am întors pe un drum greșit, înțelegând greșit punctul albastru, când am ieșit din gara care nu ieșea pe stradă și am mers multe blocuri în frig. Am ajuns să luăm un taxi pentru a ne duce acolo unde trebuia să mergem, pentru că eram cu toții întoarse.

Această nouă caracteristică pare că ar rezolva acest lucru cu vizualizarea camerei suprapuse cu direcții, precum și cu săgeți mari care arată modul corect de rotire.

„Încercați să vă dați seama unde sunteți în raport cu lumea”, a spus Joanna Kim, manager de produs Google Maps. „Dar acel punct albastru nu îți spune întotdeauna unde ești.”

Cu acest nou Funcția AR Google Maps, trebuie doar să introduceți o adresă așa cum ați face în mod normal, să intrați în modul de mers pe jos și apăsați butonul pentru a începe AR. Ținând telefonul în fața dvs., veți vedea atât o vizualizare a camerei, cât și o hartă tradițională. Telefonul dvs. va vibra și va adăuga săgeți pe măsură ce vă ghidează spre destinație.

Nici nu trebuie să țineți telefonul în față tot timpul – doar în momentul în care aveți nevoie de el pentru a confirma unde să vă îndreptați și că mergeți pe calea cea bună. De fapt, telefonul chiar vă avertizează să lăsați telefonul jos dacă lăsați modul AR pornit prea mult.

Testul Google

În acest moment nu există o cronologie pentru o versiune mai universală pentru caracteristica AR Google Maps. Împreună cu grupul lor de testare, au lăsat, de asemenea, mai mulți jurnaliști să încerce, așa că există speranța că nu este prea departe, dar din moment ce nu au furnizat o cronologie, poate că este.

Ce părere aveți despre această nouă funcție de navigare pe jos pentru Google Maps? Este ceva ce aștepți cu nerăbdare? V-ați dorit o navigare mai bună pe Google Maps? Accesați secțiunea de comentarii de mai jos și spuneți-ne ce părere aveți!

Credit de imagine: Google