Google vă va permite să combinați text și imagine în căutare

Google Search Image Text Featured
⏱️ 4 min read

Știți acele momente în care căutați informații și doriți să căutați pe Google, dar nu știți cum să le căutați? Google este pe deplin conștient. Se adaugă posibilitatea de a căuta pe Web și pe YouTube folosind o combinație de text și imagine. Dar nu vă înșelați – acest lucru nu este pentru confortul nostru. Scopul său este de a ajuta Google.

Căutare Google pentru a include tehnologia combinată text și imagine

Google a dezvăluit această nouă funcție de căutare pentru text și imagine combinată miercuri la conferința Search On. Instrumentul de căutare Google Lens va prelua această capacitate în câteva luni. Compania anunțase la începutul acestui an că inteligența artificială va face posibilă această caracteristică.

Utilizatorii vor putea atinge pictograma Google Lens atunci când se uită la un obiect și vor putea cere ajutor pentru a găsi un element al obiectului.

Căutare Google Text Image Telefon

„Cu această nouă capacitate, poți să apeși pe pictograma Lens atunci când te uiți la o imagine a unei cămași și să îi ceri Google să găsească același model – dar pe un alt articol de îmbrăcăminte, cum ar fi șosetele”, a spus vicepreședintele senior Prabhakar. Raghavan.

Dintr-o dată, cumpărăturile de îmbrăcăminte și accesorii au devenit mult mai interesante. Cauți o cravată de aceeași culoare cu pantalonii tăi? Nici o problemă.

„Acest lucru vă ajută atunci când căutați ceva care ar putea fi dificil de descris cu acuratețe doar cu cuvinte.”

Raghavan a explicat că tehnologia nu este utilă doar la cumpărături, ci va funcționa și pentru a căuta prin videoclipuri. „Bicicleta ta are un lucru stricat și ai nevoie de niște îndrumări despre cum să o repari”, a spus el. „Modul de căutare „point-and-ask” va face mai ușor să găsiți momentul exact într-un videoclip care vă poate ajuta.”

De asemenea, veți putea efectua o căutare inversă a imaginilor în aplicațiile Google iOS și browserul desktop Chrome. Acest lucru ar putea ajuta, de asemenea, la căutările dvs. de cumpărături.

Google Motive for Change

Din nou, această nouă tehnologie de căutare Google pentru a combina text și imagine nu este doar pentru a ne ajuta să cumpărăm și să găsim videoclipuri. Este pentru a ne ajuta să cumpărăm pe piața de Cumpărături Google și pentru a ne ajuta să găsim videoclipuri YouTube, astfel încât să urmărim anunțurile de pe videoclipuri.

Amintește de anunțul anterior al Google că nu va mai urmări oamenii prin motorul său de căutare. Dar a fost într-adevăr doar o mică schimbare în filozofie. În schimb, caută grupuri.

Google Search Text Image Tablet

Cu o funcție numită „Privacy Sandbox”, în loc să urmărească pe cineva care dorește să cumpere articolul de îmbrăcăminte cu acel model, acum urmărește toate persoanele care doresc să cumpere îmbrăcăminte în acel model și le grupează.

Deși noua funcție de căutare Google vă va ajuta, va ajuta și Google. Când căutați pe Google Lens împreună cu textul și imaginea respectivă, Google colectează date despre dvs. ca grup.

Dacă Google știe atât de multe despre dvs. vă dă voințe, citiți mai departe pentru a afla cum să ștergeți istoricul căutărilor Google și cum să efectuați o căutare pe Google în mod anonim.

Top 5 destinații din Asia pentru n...
Top 5 destinații din Asia pentru nomazi digitali

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x