GTA 6: Lansarea pe PS4 și Xbox One – Ce știm până acum?

Will GTA 6 Come to PS4 and Xbox One
⏱️ 5 min read

Există multe speculații despre lansarea lui GTA 6 și pe ce platforme va fi disponibil. Fanii seriei se întreabă dacă jocul va fi lansat pe PS4 și Xbox One sau dacă va fi disponibil doar pe consolele de generație următoare. Până în prezent, Rockstar Games nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens, dar există zvonuri că dezvoltarea jocului este în curs de desfășurare. Unii cred că lansarea va fi realizată în 2022, dar aceste zvonuri nu au fost confirmate. În orice caz, fanii așteaptă cu nerăbdare acest joc și speră că va fi lansat și pe PS4 și Xbox One.

Următorul joc Grand Theft Auto va fi lansat în curând, iar jucătorii din întreaga lume se pregătesc pentru lansarea GTA 6. Și, potrivit dezvoltatorilor, va fi o actualizare masivă pentru GTA 5. Din păcate, pe cât de interesant este Sună chiar acum, înseamnă, de asemenea, că multe platforme de generație mai veche ar putea să nu fie compatibile cu GTA 6. Fie în ceea ce privește grafica sau funcțiile, doar timpul ne-ar spune. Deci, deocamdată, să încercăm să aflăm dacă GTA 6 vine sau nu pe PS4 și Xbox One.

Lansare GTA 6 pe PS4 și Xbox One (2022)

Înainte de a ajunge la o concluzie, vom analiza mai întâi diverse elemente care ar putea afecta lansarea GTA VI pe console. Așa că vă rugăm să citiți fiecare secțiune pentru a înțelege imaginea completă.

Poate mașina dvs. să ruleze GTA VI?

Potrivit popularului și de încredere leaker GTA Chris Klippel, Grand Theft Auto 6 este dezvoltat la noul Rockstar Games. motor furie, despre care se spune că este înaintea timpului său. Este un motor de dezvoltare a jocurilor mai capabil și mai puternic decât motorul actual Rage, care alimentează GTA 5 și RDR2. Ambele titluri sunt extrem de fotorealiste și grele pentru mașini.

După cum este explicat în ghidul nostru detaliat pentru GTA 6, acest titlu ar trebui să aibă interioare mai detaliate, vreme dinamică, mai multe NPC-uri și o hartă mai mare. Deci, GTA 6 va necesita cu siguranță mult mai multă putere pentru a vă oferi tot ce este mai bun. Utilizatorii de PC-uri își pot actualiza sistemul pentru a ține pasul, dar utilizatorii PS4 și Xbox One nu au acest privilegiu.

Va veni GTA 6 pe PS4 și Xbox One?

Rockstar Games este cunoscut pentru că își împinge jocurile la limitele standardelor actuale ale industriei. Iar franciza Grand Theft Auto este cea mai mare dovadă în acest sens. Nu va fi corect să presupunem că își vor limita următorul joc pentru a satisface un public mai larg, chiar dacă este pe console de generație actuală. Ca să nu uităm, PS4 a apărut în 2013, care va avea peste un deceniu. cand apare gta 6.

Deci este mai bine să presupunem asta GTA 6 nu va fi lansat pe PS4 și Xbox One. În schimb, ne așteptăm la o lansare inițială a GTA VI PS5 și Xbox Series X/S. Urmând modelul GTA V, jocul ar putea veni pentru jucătorii de pe computer într-un an sau doi mai târziu.

GTA 6 va fi doar pentru PS5?

Urmând modelul de lansare al altor titluri GTA din franciză, putem spune cu siguranță că GTA 6 nu va fi o exclusivitate PS5. Deși nu va veni pe PS4, îl vei primi în continuare pe PS5, Xbox Series X/S și chiar și pe computerele Windows 10 și 11.

GTA 6 pe Android și iOS

În prezent, avem doar GTA III, Vice City și San Andreas pe Android și iOS. Toate aceste jocuri sunt clasice și necesită puțin de la platforma pe care rulează. Cu toate acestea, jocuri precum GTA IV și GTA V sunt mult mai grele și niciunul dintre telefoanele mobile moderne nu le poate rula. De asemenea, nici după mai bine de 10 ani, aceste titluri nu au ajuns pe smartphone-uri.

Cu asta, este corect să presupunem că GTA 6 nu va fi lansat pe iOS sau Android. Așa că asigurați-vă că evitați toate acele fișiere „APK” GTA 6 enervante pe care le puteți găsi online.

Lansarea GTA 6 pe PS4 și Xbox One

Acum că știi soarta GTA 6 pe unele dispozitive, ești încă entuziasmat de joc? Sau ai de gând să explorezi câteva alternative GTA? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii!

Articolul discută despre posibilitatea lansării GTA 6 pe consolele PS4 și Xbox One. Chiar dacă noul joc va fi o actualizare masivă pentru GTA 5, dezvoltatorii ar putea să limiteze compatibilitatea cu platformele mai vechi. Astfel, în loc să se concentreze pe versiunile de generație mai veche, GTA 6 ar putea fi lansat inițial pe PS5 și Xbox Series X/S, iar mai târziu pe PC-uri. De asemenea, nu ar fi disponibil pe dispozitive iOS sau Android, având în vedere cerințele de putere ale jocului. În concluzie, este mai bine să nu ne așteptăm ca GTA 6 să fie lansat pe PS4 sau Xbox One și să fim deschiși la alternative.
Mulțumesc că ai fost alături de mine în această călătorie prin lumea tehnologiei! Sper că informațiile și poveștile pe care le-am împărtășit cu tine ți-au fost de folos și că te-am ajutat să descoperi mai multe despre lumea digitală în care trăim. Îți doresc succes în explorarea tuturor tehnologiilor noi și abordarea lor în mod creativ și pozitiv. Nu uita să-ți păstrezi pasiunea pentru inovațiile tehnologice și să rămâi mereu curios și avizat în acest domeniu fascinant! Până data viitoare, în care ne vom întâlni din nou aici, pe blogul de tehnologie din România, îți urez multă inspirație și o zi plină de productivitate! La revedere! 🚀👋

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x