GTA San Andreas foarte comprimat doar 500 MB (100% funcțional)

⌛ Reading Time: 2 minutes

GTA San Andreas Foarte comprimat

Dacă sunteți un joc ciudat și căutați o modalitate de a juca GTA cu toate graficele sale cu montare înaltă pe un PC normal, iată soluția pentru dvs. Cu jocul GTA San Andreas High comprimat, puteți juca jocul chiar și pe un PC normal, fără să vă faceți griji cu privire la problemele grafice. Vrei să știi cum? Continuați să citiți articolul de mai jos-

Ce este GTA San Andreas extrem de comprimat?

GTA- Grand Theft Auto este un joc care stăpânește jocurile ciudate de când a apărut. Totul, de la acțiune, emoție la personaje de joc, arme, mașini, este remarcabil. Dacă sunteți un jucător GTA, este posibil să știți că GTA San Andreas este una dintre cele mai bune versiuni pe care jocul le-a introdus jucătorilor săi. Deși GTA este unul dintre jocurile uimitoare din istorie, datorită dimensiunii extrem de uriașe a jocului, nu puteți avea o grafică ridicată a jocului pe niciun PC normal.

Dar nu vă faceți griji, deoarece avem soluția pentru voi toți. Deși dimensiunea inițială a jocului este de 4,7 GB, dimensiunea San Andreas High Compressed este de doar 2 MB. Da, ai citit bine. În plus, aș dori să menționez acest lucru în mod special pentru cei care se îngrijorează de grafică, dimensiunea miniaturală comprimată a jocului nu afectează deloc grafica sa. Puteți experimenta jocul de 4,7 GB într-un spațiu de 2 MB, fără întreruperi.

Jocul GTA San Andreas este un joc de tip shooter de la terți. Acest joc a fost dezvoltat de IO Interactive acum aproape 16 ani. Acest fișier de joc extrem de comprimat fără virus a fost testat de noi inițial și datorită rezultatului reușit, vă împărtășim acest joc.

Cerință prealabilă: –

Pentru a instala GTA San Andreas Fișier foarte comprimat pe computerul dvs., trebuie să îndepliniți următoarele cerințe-

  • Cel puțin 256 MB RAM.
  • Windows 2000 / XP / Vista 7
  • Hard disk-ul de 4.7
  • Sistem BITS- 32 BITS / 64 BITS
  • Placă video- Card compatibil DirectX 9.0c
  • Pentium 4 de 1,4 GHz

Cum se instalează GTA San Andreas Foarte comprimat?

Pasul 1:- Pentru început, descarca si instaleaza jocul de pe linkul dat mai jos-

Pasul 2:– Acum, instalați KGB achiever.

Pasul 3:- Odată ce instalarea este terminată, deschide realizatorul KGB și apoi extrageți Fișier GTASA.kgb.

Pasul 4:– Aveți răbdare până când procesul se termină.

Pasul 5:– Odată ce decomprimați, deschideți folderul GTASA, și apoi ești pregătit să te bucuri de jocul tău.

Notă:– Odată ce ați descărcat GTA San Andreas High Compressed, dezarhivați fișierul.

Descarca

Captură de ecran a GTA

Încheierea: –

Aș dori să menționez acest lucru în mod special, că hack-ul comprimării jocului a funcționat incredibil și îi poți da și tu o lovitură. Deși pașii menționați mai sus sunt mai ușor de înțeles chiar și pentru începători, dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

Sper că toți ați instalat fișierul GTA San Andreas Foarte comprimat fișier pe computer. În caz de nelămuriri sau întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.