„Hitman Sniper: The Shadows” își deschide înregistrarea pe Google Play, continuarea jocului tactic de succes sosește în martie

1644891844 840 560
⏱️ 2 min read

Anunțat în trecutul E3 2021, „Hitman Sniper: The Shadows” a promis să fie una dintre marile lansări ale anului trecut, dar Square Enix a trebuit să întârzie jocul la nesfârșit și până astăzi nu am auzit din nou de această lansare.

Continuarea succesului „Hitman Sniper” lansat în 2015 are deja o dată de lansare. „Hitman Sniper: The Shadows” va ajunge în martie viitor și de astăzi utilizatorii săi au deja preînregistrare pe Google Play a primi recompense exclusive odată cu lansarea.

Hitman Sniper: The Shadows sosește în martie

Urmatorul 3 martie Square Enix ne aduce înapoi ceea ce este pentru mulți jucători cel mai bun joc lunetist. Livrarea inițială a fost realizată peste 10 milioane de descărcări în toți acești șapte ani, o cifră foarte bună pentru un joc plătit.

În continuarea sa mult așteptată, „Hitman Sniper: The Shadows” modelul este trecut free-to-playcu care Square Enix mizează pe noua sa tranșă mai mult pentru achiziții integrate, cu care pentru a începe să jucați nu va trebui să plătiți.

„Hitman Sniper: The Shadows” nu are rolul principal pe faimos agent 47. În această nouă aventură vei fi locație necunoscutăcu care ne vom pune în pielea unui echipă de lunetişti cu înaltă calificare. Noii săi protagoniști, Soji, Kiya, Kolzak, Knight, Espelho și Stone, vor trebui să eliminați o nouă amenințare care va pune în pericol stabilitatea globală.

Hitman Sniper The Shadows

În „Hitman Sniper: The Shadows” ne vom confrunta din nou cu un joc de strategie plin de noi misiuni tactice în care va trebui să ne recrutăm echipa de asasini. Fiecare agent are propriile arme și abilități, așa că va trebui să alegem agentul potrivit pentru fiecare tip de job. Potrivit Square Enix, ne confruntăm cu noul său joc mobil AAA.

Hitman Sniper: The Shadows

Hitman Sniper: The Shadows

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x