• Fără categorie

HitPaw Video Converter Review

Hitpaw Video Converter Featured
⏱️ 8 min read

Convertoarele video sunt peste tot, ceea ce face dificilă alegerea dintre ele. Dacă un convertor are unele caracteristici care îl diferențiază de celelalte, atunci poate că va fi mai ușor de ales. HitPaw Video Converter funcționează pe macOS și Windows și face multe lucruri utile. Are o interfață superb de ușoară și intuitivă, ceea ce face mai mult decât utilă o a doua privire dacă faceți frecvent conversie video pentru muncă sau plăcere și nu aveți instrumente de vârf pentru a face asta. Să aruncăm o privire la ce are de oferit Hitpaw și să vedem dacă s-ar putea să se potrivească nevoilor dvs.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de HitPaw. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Vă prezentăm HitPaw Video Converter

The HitPaw Video Converter este un instrument ușor, intuitiv și cuprinzător de conversie video drag-and-drop. După ce ați descărcat fie versiunea macOS, fie versiunea Windows de pe site și ați ales un plan de plată (există și o versiune de probă), apoi alegeți între conversie, descărcare și editare prin file din partea de sus a interfeței.

Hitpaw Video Converter Main

Fila de conversie vă permite să glisați și să plasați un fișier video în aplicație și să alegeți să convertiți în peste 500 de formate video și 300 de formate audio. De asemenea, puteți alege să convertiți în formate potrivite pentru o gamă largă de dispozitive – iPhone, Android, HTC Google etc. – folosind coduri video și audio specifice sau o varietate de platforme de social media, care au nevoi specifice în ceea ce privește codecurile și dimensiunile. .

Formate Hitpaw Video Converter

Fila de descărcare vă permite să descărcați videoclipuri de pe o varietate de platforme video online pentru a permite vizionarea offline. În cele din urmă, există o funcție de editare simplă, dar foarte utilă, care vă permite să tăiați și să îmbinați fișiere video pentru a realiza compilații de fișiere pentru rețelele de socializare sau familie și prieteni.

Descărcare Hitpaw Video Converter

Software-ul funcționează cu puterea procesorului, dar dacă aveți un GPU, îl poate folosi pentru o explozie de viteză și mai mare. HitPaw Video Converter este optimizat pentru a converti până la 60 de ori mai rapid decât vitezele posibile în mod normal. Chiar și convertoarele bazate pe CPU funcționează de până la 10 ori mai repede decât convertoarele normale, potrivit Hitpaw.

Hitpaw Video Converter Gpu

Conversie totală

Îmi place foarte mult cât de ușor și de curățat este interfața HitPaw Video Conveter. Aveți practic trei file pentru diferitele caracteristici și faceți clic pe una, plasați un videoclip pe el, apoi alegeți un tip de conversie. Alternativ, puteți tăia și lipi o adresă URL în programul de descărcare. Odată ce aveți fișierele video în aplicație (dintre care unele pot fi combinate prin fila editor), le puteți converti și încărca în serviciul dvs. țintă.

Încărcare Hitpaw Video Converter

Conversia de bază este ușoară; trebuie doar să aruncați videoclipul în HitPaw Video Converter și fișierul video se va încărca în aplicație. Dacă nu doriți să riscați să aruncați un fișier (butoanele mouse-ului pot fi capricioase, până la urmă), puteți, de asemenea, să adăugați fișiere cu meniul drop-down „Adăugați fișiere”.

De asemenea, pe măsură ce plasați din ce în ce mai multe fișiere în convertor, acesta tratează, practic, fiecare videoclip ca pe un lot, astfel încât să puteți converti mai multe videoclipuri doar prin introducerea a mai mult de un videoclip în interfață. Nu poate fi mai simplu de atât.

Odată încărcat, puteți vedea tipul de videoclip care este și tipul de fișier al conversiei selectate în prezent. Faceți clic pe meniul derulant al convertorului din partea dreaptă a setărilor pentru a alege dintre cele 500 de tipuri diferite de fișiere în care puteți converti.

unnamed file 35

Pentru a obține un rezumat al informațiilor despre videoclip, lungime, codec, dimensiuni etc., faceți clic dreapta pe videoclip. Veți obține toate aceste informații într-un panou ușor de citit. Copiați acele informații dacă trebuie să le lipiți oriunde, cum ar fi într-un raport sau într-un e-mail.

Metadatele Hitpaw Video Converter

Un alt bit util este să faci clic pe a doua pictogramă de lângă nume. Acest lucru vă permite să editați metadatele. Acest lucru este util dacă încărcați videoclipurile convertite într-un player media. Asigură descrieri precise, titluri, date etc.

Hitpaw Video Converter Edit

Editarea este de asemenea ușoară. Doar trageți și plasați videoclipurile sursă în fila de editare pentru a le exporta. Dacă vă amintiți să faceți clic pe caseta de selectare a îmbinare înainte de drop, acestea vor fi convertite și îmbinate ca un singur videoclip. Dacă faceți clic pe butonul „Tăiați” înainte de a salva, puteți alege mai întâi tăierea fiecărui videoclip pentru a obține o tăiere mai precisă.

Hitpaw Video Converter Edit2

Să spunem, de exemplu, că tăiați câteva capturi de ecran și doriți să decupați partea de unde porniți și opriți software-ul de captură. Ar fi destul de util pentru asta: doar un pic de tăiere rapidă fără a fi nevoie de un program complet de editare.

Hitpaw Video Converter Edit3

Taietura finala

În general, îmi place foarte mult HitPaw Video Converter. Este foarte ușor de utilizat și pare puternic și rapid. Cu siguranță conține o mulțime de codecuri utile pe care le folosesc în mod regulat, cum ar fi MOV, AVI XVID și OGG. A fi capabil să consolideze o varietate de formate video diferite din o mulțime de surse diferite, cum ar fi Wikimedia, care folosește Ogg Vorbis sau OGV, la ceva mai util este un avantaj.

The HitPaw Video Converter este un instrument video de tip drag-and-drop ușor de utilizat și are un preț după cum urmează: pentru un abonament lunar plătiți 19,95 USD. Dacă credeți că îl veți folosi de mai mult de două ori, puteți obține un abonament anual pentru 39,95 USD. Dacă toată chestia cu abonamentul te lasă rece, atunci cumpără-l pentru 69,95 USD. Software-ul este destul de bun la ceea ce face, ceea ce îl face un preț corect.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x