HomePod Mini este pe cale să devină cel mai bun prieten al Apple TV

HomePod Mini este pe cale să devină cel mai bun prieten al Apple TV

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă utilizați Apple HomeKit ca serviciu inteligent pentru acasă, iOS 15 și iPadOS 15 aduc cu ele o mulțime de funcții noi care vă vor îmbunătăți casa inteligentă, inclusiv posibilitatea de a utiliza un HomePod Mini ca difuzor pentru Apple TV.

Ce a obținut HomeKit cu iOS 15?

Cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil Apple, puteți utiliza acum una sau două boxe HomePod Mini cu Apple TV, creând o experiență audio mai plăcută decât veți obține doar cu boxele TV. Această caracteristică era disponibilă anterior doar pe HomePod-ul de dimensiuni mari (pe care Apple nu-l mai face), deci este o adăugare binevenită la Mini. În plus, puteți conecta Mini la un televizor prin ARC / eARC pentru a obține sunet de pe alte dispozitive.

O altă caracteristică HomePod Mini este capacitatea de a utiliza Siri pe HomePod Mini pentru a vă controla Apple TV. Puteți să o activați și să o dezactivați, să începeți o serie sau un film sau să controlați redarea.

Cum se configurează și se montează Ecobee SmartCamera

LEGATE DECum se configurează și se montează Ecobee SmartCamera

Există o mulțime de caracteristici legate de camerele cu HomeKit, de asemenea. De exemplu, puteți utiliza camere HomeKit pentru a observa pachete pentru dvs., astfel încât să știți când este livrat ceva. Puteți vedea, de asemenea, mai multe fluxuri de camere pe Apple TV, capacitatea de a face camere nelimitate la HomeKit Secure Video, atâta timp cât aveți un plan iCloud Plus 2TB.

Siri primește și alte îmbunătățiri legate de HomeKit. Asistentul va lucra la accesoriile HomeKit compatibile cu difuzorul, deși în prezent există un singur model disponibil, iar funcția nu este încă disponibilă. Siri primește, de asemenea, comenzi temporizate. De exemplu, ai putea spune „Hei Siri, oprește luminile la ora 21:00” și va efectua acțiunea în acel moment.

Cum să eliminați dispozitivele HomeKit din Apple HomeKit Home

LEGATE DECum să eliminați dispozitivele HomeKit din Apple HomeKit Home

În cele din urmă, aplicația Apple Watch Home primește îmbunătățiri uriașe care o vor îmbunătăți la lucrul cu accesoriile dvs. HomeKit.

HomeKit devine din ce în ce mai bun

Apple este cu siguranță în spatele Google și Amazon în ceea ce privește sistemul său inteligent de acasă, dar recuperează. iOS și iPadOS 15 sunt un mare pas înainte pentru HomeKit și HomePod Mini. Dacă sunteți utilizator al serviciului Apple, totul aici este o veste bună pentru dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.