HoudahSpot 6 Recenzie: Un instrument de căutare Mac ca nimeni altul

Análise do HoudahSpot 6: uma ferramenta de pesquisa do Mac como nenhuma outra
⏱️ 8 min read

Pentru cei dintre voi care doresc să vă crească productivitatea pe Mac, nu căutați mai departe de HoudahSpot 6. Este un instrument de căutare Mac puternic, versatil și foarte personalizabil, conceput pentru a se dezvolta din instrumentul de căutare Spotlight existent pentru a aduce toate fișierele proiectului împreună. Astăzi, ne uităm la HoudahSpot 6, un instrument de căutare pentru Mac, ca nimeni altul.

Notă: Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Houdah Software. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Ce este HoudahSpot?

HoudahSpot este un instrument de căutare Mac care oferă o mulțime de opțiuni personalizabile care vă permit să mergeți într-un singur loc pentru a găsi toate fișierele de proiect. Puteți căuta totul, de la fișiere, foldere, unități de rețea montate și chiar aplicația dvs. Mail. În plus, puteți sorta și filtra rezultatele după dată, autor, dimensiunea fișierului, dimensiunea imaginii și codecul audio.

De ce HoudahSpot?

Cele două opțiuni diferite încorporate în macOS sunt ambele puternice din propriile motive. Instrumentul de căutare Spotlight este un loc excelent pentru a găsi rapid rezultate de top. Cu toate acestea, pentru un instrument strict de căutare a fișierelor, nu este la fel de puternic pe cât ar dori mulți. Trebuie să fiți foarte specific pentru a găsi documentul pe care îl doriți în mod specific, ceea ce poate să nu fie foarte util dacă aveți mai multe documente vii într-un folder pentru un proiect care a durat luni sau chiar ani.

Exemplu de interfață de revizuire Houdahspot 1

Căutarea fișierelor Finder este răspunsul la această problemă, dar este aproape prea bună într-un anumit mod: nu există filtrare. Deci, vă confruntați cu același rezultat din problema opusă. Trebuie să fii foarte specific, altfel vei ajunge cu o listă extrem de mare. Aici intervine HoudahSpot. Puteți căuta toate fișierele și e-mailurile dvs. așa cum ar face o persoană, unde vă amintiți detalii importante, dar nu și specificul exact, iar HoudahSpot vă va oferi rezultatele pe care le căutați.

O privire mai atentă la HoudahSpot 6

Scufundându-vă pentru a arunca o privire mai profundă asupra modului în care funcționează HoudahSpot, interfața este despre ceea ce vă așteptați. Există o bară de căutare în partea de sus, opțiunile parametrilor de căutare din stânga și o zonă goală mare în care vor fi afișate rezultatele căutării. Este o interfață de utilizator simplă, curată, care se combină și se integrează bine cu tema macOS Big Sur.

Houdahspot Review Interface Exemplul 3

Efectuarea primei căutări este la fel de simplă ca introducerea fișierului pe care îl căutați, dar puteți personaliza lucrurile la fel de mult cum doriți. În captura de ecran de mai jos, puteți vedea că puteți deveni atât de specific încât să puteți căuta imagini cu lățimea de 512 pixeli care să conțină „pictogramă” în numele lor și să conțină fie „HoudahSpot”, fie „HoudahGeo”. Aceasta afișează doar cele 4 fișiere dorite, în timp ce dacă ați căutat „pictogramă” în Finder, puteți obține mii de accesări.

Houdahspot Review Basic Search

Mai mult, puteți adăuga (sau exclude) locații diferite în sistemul dvs. Datorită genelor sale Unix, macOS tratează fiecare locație de stocare de pe computer ca un fișier. Hard disk-ul dvs., hard disk-urile USB externe și partajările de rețea se găsesc la fel ca fișierele, așa că este foarte ușor să le includeți sau să le ignorați într-un instrument de căutare a fișierelor precum HoudahSpot. Puteți exclude fiecare locație, în afară de hard disk-ul USB pe care l-ați atașat la sistemul dvs., puteți exclude orice unitate de rețea partajată pe care ați montat-o ​​pe sistemul dvs. sau puteți căuta numai în folderul „Documente” din marea de documente pe care o aveți acolo.

Puteți vedea puterea HoudahSpot începe să se desfășoare aici, unde puteți exercita controlul complet asupra fișierelor din sistemul dvs. În plus, puteți include sau exclude în mod specific fișiere marcate cu o etichetă dată, ceea ce este util pentru cei care își etichetează fișierele și stabilesc proprietăți ca parametri, cum ar fi dacă conțin sau nu conținut text.

Locații de revizuire Houdahspot 1

Există, de asemenea, câteva șabloane de parametri de căutare pe care le puteți utiliza. Unul dintre cele mai utile este „Mesaje Apple Mail”, care va configura HoudahSpot să caute numai e-mailurile dvs. din Apple Mail. Există, de asemenea, „Long Lost Files”, care caută în mod specific fișierele mai vechi de cinci ani și le sortează după data modificării. În plus, vă puteți crea propriile șabloane pentru a le utiliza mai târziu, așa că, dacă doriți să căutați doar un server de fișiere la care sunteți conectat pentru un anumit tip de fișier, îl puteți crea și pe acesta.

Șabloane de examinare Houdahspot

Un alt lucru pe care îl iubesc este că nici măcar nu trebuie să deschideți documentele pe rând pentru a vă asigura că sunt cele potrivite. Există previzualizări ale documentelor în bara laterală dreaptă pentru a afișa tipuri de documente compatibile. Puteți să vă uitați direct în documente și să vedeți ce căutați fără să consumați timp sau resurse de sistem valoroase. Puteți chiar să căutați scripturi shell, care pot fi de neprețuit pentru administratori, oameni de știință sau alți utilizatori avansați care caută scriptul Bash pentru acel moment.

Bara laterală conține, de asemenea, metadate despre fișiere în rezultatele căutării sau fișiere pe care le trageți și le fixați din Finder, pe care le puteți utiliza pentru a filtra rezultatele și mai mult.

Previzualizare recenzie Houdahspot
Exemplu de interfață de revizuire Houdahspot 1 1

Cine ar trebui să folosească HoudahSpot 6?

Toți cei care dețin un Mac ar trebui să utilizeze HoudahSpot 6. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucrați cu adevărat pe computerul dvs. Mac sau nu aveți grijă să păstrați curat hard disk-ul Mac. Documentele se pot acumula de-a lungul mai multor ani folosind un anumit sistem, iar HoudahSpot poate prelua un dosar neorganizat de documente și vă poate crea capete și cozi.

HoudahSpot vă permite să urmăriți cu ușurință toate proiectele și documentele personale de pe Mac și 34 USD pentru un singur utilizator, cu 19 USD pentru actualizările majore ale versiunii, aș spune că timpul economisit va compensa mai mult decât costul în timp .

Legate de:

  • Cum se personalizează macOS Big Sur
  • Cele mai bune extensii Safari pentru utilizatorii macOS
  • Cum se automatizează sarcinile MacOS repetitive cu Automator

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...