Iată Cum să urmăriți evenimentul Samsung Unpacked Galaxy din 11 august

Iată Cum să urmăriți evenimentul Samsung Unpacked Galaxy din 11 august
⏱️ 3 min read

Se așteaptă ca Samsung să anunțe Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 la evenimentul său Galaxy Unpacked din august 2021, care va avea loc pe 11 august 2021, la ora 10 ET. Acestea sunt cele mai recente intrări ale companiei în spațiul smartphone pliabil.

Dacă sunteți curios cu privire la viitorul pentru telefoanele pliabile, acesta este un eveniment pe care veți dori să-l urmăriți.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Când va avea loc evenimentul Galaxy Unpacked din august 2021?

Samsung este programat să-și difuzeze evenimentul la 10 dimineața ET pe 11 august 2021. De obicei, Samsung își arhivează evenimentele Unpacked pe Canalul canalului YouTube. Deci, dacă nu poți merge mai departe la acea oră exactă, ar trebui să o poți urmări mai târziu.

Desigur, vă vom ține la curent cu tot ceea ce anunță Samsung, așa că asigurați-vă că verificați aici după eveniment pentru defecțiuni digestibile.

Cum să urmăriți evenimentul Samsung Unpacked Galaxy

Samsung este setat să transmită în flux evenimentul YouTubeși puteți ajunge chiar la acest articol pentru a viziona prin intermediul videoclipului încorporat de mai jos. Asigurați-vă că marcați această pagină pentru a nu o rata.

Publicitate

Deoarece este un videoclip YouTube, îl veți putea viziona aproape oriunde – fie că este un browser, pe telefon, smart TV sau oriunde altundeva, cu ecran și conexiune la internet.

Acesta este un eveniment pur virtual, deci nu există nicio modalitate de a participa la eveniment, chiar dacă sunteți aproape de locație. Asta înseamnă că poți să stai și să afli despre cele mai noi gadget-uri de la Samsung din confortul canapelei, scaunului sau oriunde te-ai așeza.

Ce ne așteptăm să vedem la pachet?

Deoarece sloganul evenimentului este „Pregătește-te să te desfășori”, ne așteptăm ca Samsung să se concentreze pe smartphone-urile sale pliabile viitoare. Mai exact, avem impresia că compania va dezvălui zvonurile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. După cum sugerează și numele, acestea sunt a treia iterație a telefoanelor pliabile, așa că așteptările noastre sunt relativ mari. Samsung a avut mult timp pentru a rezolva problemele timpurii, așa că este timpul ca telefoanele pliabile să strălucească.

Galaxy Z Fold 3 este de așteptat să fie modelul pliant Samsung de dimensiuni mari, cu un preț ridicat. Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 3 este un telefon cu clapetă, cu un factor de formă mai mic și un preț mai mic.

În ceea ce privește aspectul dispozitivelor, am văzut redarea versiunilor Galaxy Z Fold 3, și seamănă foarte mult cu telefonul anterior.

O nouă scurgere sugerează că telefoanele pliabile vor fi rezistente la apă anul acesta, un upgrade semnificativ față de modelele anterioare care erau puțin prea fragile.

Publicitate

Va trebui să așteptăm și să vedem cu exactitate ceea ce Samsung decide să anunțe, dar un lucru este sigur: vom fi aici la 10 dimineața ET pe 11 august 2021, urmărind împreună cu voi toți.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x