Iată Cum se accesează toate mesajele ascunse de pe Facebook

Iată Cum se accesează toate mesajele ascunse de pe Facebook
⏱️ 3 min read

Mulți oameni doar verifică mesajele de la prietenii lor de pe Facebook și merg mai departe fără să știe că pot lipsi zeci de mesaje ascunse pe Facebook. Facebook vă afișează numai mesaje de la prietenii dvs. în căsuța de e-mail principală; mesajele de la persoane pe care este posibil să le cunoașteți sau persoane necunoscute sunt salvate separat.

Dacă nu știați despre aceste mesaje ascunse, atunci este timpul să vedeți ce se ascunde în căsuța de e-mail ascunsă. Să vedem ce mesaje ați ratat pe Facebook; poate veți găsi ceva interesant de citit (sau important, de asemenea).

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Secțiunea de solicitare a mesajului

Facebook a adăugat o secțiune „Solicitare mesaj” în căsuța de e-mail Facebook, unde sunt listate toate mesajele de la persoanele care nu sunt în lista ta de prieteni. Acest lucru face mai ușor pentru oameni să poarte o conversație cu oricine pe Facebook fără a fi forțați să devină prieteni. Dacă ați primit o cerere de mesaj, veți primi o notificare, iar mesajul va fi listat în secțiunea „Cerere de mesaj” din căsuța de e-mail.

Accesați căsuța de e-mail și veți vedea o secțiune „Solicitare mesaj” în colțul din stânga sus al ferestrei de lângă secțiunea „Recent”. Aici veți vedea toate mesajele de la oameni despre care Facebook crede că ați putea cunoaște. Expeditorul nu va afla niciodată că ați citit mesajul până când nu „acceptați” solicitarea mesajului și confirmați că ați dori să vorbiți cu persoana respectivă. De asemenea, puteți „Șterge” cererea, iar persoanei nu i se va spune că mesajul a fost citit sau șters.

Facebook-Mesaje ascunse-Ștergere-Acceptare

Deși veți fi informat cu privire la astfel de solicitări, ar trebui să le verificați din când în când pentru a vă asigura că nu pierdeți o notificare importantă de conversație.

Mesaje filtrate

Este ca un dosar de spam al Facebook în care sunt stocate toate mesajele care sunt escrocherii, spam-uri sau ceea ce Facebook crede că nu vă pasă. Pentru a accesa mesajele filtrate, faceți clic pe „Mai multe” de lângă secțiunea „Solicitare mesaj” și alegeți „Filtrat” din listă.

Mesaje filtrate Facebook-Inbox-ascuns-Facebook

Veți vedea toate mesajele care sunt filtrate de Facebook. Majoritatea mesajelor vor fi de la persoane dintr-un grup sau proprietari de pagini și poate niște ciudățeni care încearcă să aibă o conversație. Cu toate acestea, există și șansa ca ceva important să ajungă în această secțiune; la urma urmei, este încă un filtru bazat pe mașini. În exemplul meu, am găsit de fapt două mesaje care erau extrem de importante pentru mine, dar am ajuns în mesajele filtrate (din fericire, am verificat la timp). Nu voi da vina pe Facebook pentru acest lucru, deoarece sursa mesajului nu era de încredere și nu avea nicio legătură cu mine pe Facebook.

De asemenea, vă sfătuiesc să verificați numai mesajele filtrate pentru a vă asigura că nu ratați nimic important sau să râdeți de oamenii care încearcă să vă înșele. Nu vă interesați de nicio ofertă și nu purtați o conversație cu cineva pe care nu îl cunoașteți. Sunt filtrate dintr-un motiv și cel mai bine este să stați departe. Dacă cineva îți oferă 10.000 de dolari pentru că ești o persoană bună, cel mai probabil este o înșelătorie.

Concluzie

Acum, că știți cum să accesați toate mesajele ascunse de pe Facebook, asigurați-vă că le parcurgeți cel puțin o dată pe lună pentru a vă asigura că nu ratați nimic important. Ar fi bine ca Facebook să ne dea o notificare ocazională cu privire la mesajele filtrate, dar cred că Facebook vrea să ne ferim de mesajele filtrate pentru binele nostru.

Ați găsit ceva interesant în mesajele dvs. filtrate? Distribuiți cu noi în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x