Ieșiri Windows 11 build 22000.527 (KB5010414) cu funcții noi

⏱️ 6 min read

 • Windows 11 build 22000.527 devine disponibil pentru toate dispozitivele.
 • Actualizarea descrisă ca KB5010414 aduce noi funcții și îmbunătățiri.
 • Aceasta este aceeași actualizare ca și versiunea 22000.526, dar cu unele modificări suplimentare.

Microsoft face acum disponibilă versiunea 22000.527 ca actualizare KB5010414 pentru Windows 11. Previzualizarea actualizării conține aceleași modificări ca și versiunea 22000.526 pe care compania le-a testat în canalele Beta și Release Preview, plus câteva îmbunătățiri suplimentare.

In conformitate cu jurnalele de modificăriactualizarea KB5010414 aduce diverse îmbunătățiri la bara de activități, inclusiv informații despre vreme în butonul Widgeturi, ceasul pentru alte monitoare, capacitatea de a opri apelurile Microsoft Teams din bara de sistem și de a partaja o fereastră de aplicație în cadrul întâlnirilor.

Meniul Start va deschide acum fișierele Office în browserul web dacă computerul nu are o instalare validă a Office. Dacă dispozitivul are o instalare validă de Office, fișierele din secțiunea „Recomandat” se vor deschide în aplicații. În plus, Windows 11 build 22000.527 adaugă și suport pentru adăugarea la cald și eliminarea spațiilor de nume de memorie non-volatilă (NVMe) și suport pentru Windows Hello for Business Cloud Trust.

Pe lângă aceste noi funcții și îmbunătățiri, Microsoft pune la dispoziție și aplicațiile Notepad și Media reproiectate prin aplicația Microsoft Store. În plus, acum puteți descărca și instala subsistemul Windows pentru Android și Amazon Appstore pentru a instala aplicații Android pe Windows 11.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Build 22000.527 pentru Windows 11 modificări

Iată lista completă a îmbunătățirilor pentru actualizarea Windows 11 KB5010414:

 • Oferă posibilitatea de a partaja module cookie între modul Microsoft Edge Internet Explorer și Microsoft Edge.
 • Deschide fișierele Microsoft Office care se află în secțiunea recomandată a meniului Start din browser. Acest lucru se întâmplă dacă dispozitivul nu are o licență Microsoft Office corespunzătoare și fișierul este stocat în Microsoft OneDrive sau Microsoft SharePoint. Dacă există o licență, fișierul se va deschide în aplicația desktop.
 • Adaugă ceasul și data în barele de activități ale altor monitoare atunci când conectați alte monitoare la dispozitiv.
 • Adaugă conținut meteo în partea stângă a barei de activități dacă bara de activități este aliniată în centru. Când treceți cu mouse-ul deasupra vremii, panoul Widgeturi va apărea în partea stângă a ecranului și va dispărea când nu veți mai trece cu mouse-ul peste zonă.
 • Adaugă posibilitatea de a partaja rapid ferestrele deschise ale aplicațiilor direct din bara de activități la un apel Microsoft Teams.
 • Adaugă suport pentru adăugarea și eliminarea la cald a spațiilor de nume de memorie non-volatilă (NVMe).
 • Adaugă capacitatea de a dezactiva și activa instantaneu un apel Microsoft Teams din bara de activități. În timpul unui apel, o pictogramă de microfon activ va apărea pe bara de activități, astfel încât să puteți opri cu ușurință sunetul fără a fi nevoie să vă întoarceți la fereastra de apel Microsoft Teams.
 • Tratează o problemă care apare atunci când Windows Server 2016 rulează ca un server terminal folosind o anumită infrastructură de desktop virtual (VDI) de cloud computing. Ca rezultat, serverele nu mai răspund aleatoriu după ce rulează pentru o perioadă de timp. Aceasta abordează, de asemenea, o regresie care verifică în mod proactiv pentru a se asigura că CSharedLock din rpcss.exe este setat corect pentru a evita un blocaj.
 • Rezolvă o problemă care ar putea face ca lista de fus orar din Setări să apară goală pentru utilizatorii care nu sunt administratori.
 • Tratează o problemă care afectează serviciul de căutare Windows și care apare atunci când interogați folosind operatorul de proximitate.
 • Rezolvă o problemă care nu afișează valorile impactului de pornire în Managerul de activități.
 • Tratează o problemă care împiedică ShellWindows() să returneze obiectul InternetExplorer atunci când iexplore.exe rulează în contextul modului Microsoft Edge Internet Explorer.
 • Rezolvă o problemă care afectează casetele de dialog în modul Microsoft Edge Internet Explorer.
 • Rezolvă o problemă care face ca modul Microsoft Edge Internet Explorer să nu mai funcționeze atunci când apăsați tasta F1.
 • Tratează o problemă care cauzează curățarea necorespunzătoare a obiectelor Dynamic Data Exchange (DDE). Acest lucru previne întreruperea sesiunii și face ca o sesiune să nu mai răspundă.
 • Rezolvă o problemă care împiedică imprimarea să funcționeze corect pentru unele aplicații de proces cu integritate redusă.
 • Introduce suport pentru Windows Hello for Business Cloud Trust. Acesta este un nou model de implementare pentru implementări hibride ale Windows Hello for Business. Utilizează aceeași tehnologie și pași de implementare care acceptă conectarea unică (SSO) local pentru cheile de securitate Fast IDentity Online (FIDO). Cloud Trust elimină cerințele de infrastructură cu chei publice (PKI) pentru implementarea Windows și simplifică experiența de implementare Windows Hello for Business.
 • Rezolvă o problemă care vă împiedică să descărcați și să reîncărcați driverele atunci când driverele sunt protejate prin Hypervisor-protected Code Integrity (HVCI).
 • Rezolvă o problemă care afectează politica de activare Silent BitLocker și ar putea adăuga neintenționat un protector TPM (Trusted Platform Module).
 • Tratează o problemă de fiabilitate care afectează utilizarea aplicației Desktop la distanță pentru a monta unitatea locală a unui client pe o sesiune de server terminal.
 • Rezolvă o problemă care afișează textul în limbă de la dreapta la stânga (RTL) ca fiind justificat la stânga în meniurile de comandă și meniurile contextuale ale Explorerului de fișiere.
 • Rezolvă o problemă care vă împiedică să ajungeți la furnizorul de servicii de configurare LanguagePackManagement (CSP) folosind podul Windows Management Instrumentation (WMI).
 • Rezolvă o problemă care provoacă o nepotrivire între tastatura unei sesiuni de desktop la distanță și clientul Protocolului desktop la distanță (RDP) atunci când vă conectați.
 • Rezolvă o problemă care face ca sfaturi instrumente incorecte să apară într-o zonă goală din bara de activități după ce treceți cu mouse-ul peste alte pictograme, cum ar fi baterie, volum sau Wi-Fi.
 • Tratează o problemă care apare atunci când încercați să scrieți un alias de nume principal de serviciu (SPN) (cum ar fi www/FOO) și HOST/FOO există deja pe un alt obiect. Dacă RIGHT_DS_WRITE_PROPERTY este pe atributul SPN al obiectului care se ciocnește, primiți o eroare „Acces refuzat”.
 • Rezolvă o problemă care deconectează fișierele offline de pe unitatea de rețea după ce reporniți sistemul de operare și vă conectați. Această problemă apare dacă calea DFS (Distributed File System) este mapată pe unitatea de rețea.
 • Rezolvă o problemă care afișează dialogul de autentificare de două ori atunci când montați o unitate de rețea.

Instalați Windows 11 build 22000.527

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22000.527, trebuie să accesați Setări > WActualizare indows și faceți clic pe Verifică pentru actualizări buton.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x