Ignorați instrumentul Flash MediaTek SP Autentificarea SLA DAA

⌛ Reading Time: 6 minutes

Articolul de astăzi va fi un ghid detaliat cum să ocolești Instrumentul Flash MediaTek SP Autentificarea SLA DAA. Pentru cei îngrijorați, dacă vor trebui să viziteze centrele de service pentru a-și scoate dispozitivul fără cărămizi, țineți-vă. Soluția este aici. Pur și simplu urmați procesul ușor pas cu pas și veți putea utiliza instrumentul SP Flash fără a solicita permisiuni.

Dacă aveți un dispozitiv MediaTek și sunteți sceptic dacă îl puteți personaliza sau nu ca orice dispozitiv Qualcomm, atunci permiteți-mi să vi-l spun. Da, poti. Mulțumim instrumentului SP Flash care permite utilizatorilor să blocheze dispozitivele MediaTek folosind instrumentul SP Flash și să dezlipească dispozitivele MediaTek folosind instrumentul SP Flash.

Cu toate acestea, imaginea s-a schimbat puțin acum. Utilizatorii anteriori ar putea utiliza instrumentul SP Flash pentru a utiliza modul de descărcare pentru dispozitivele MediaTek pentru a-și bloca dispozitivele. Da, o pot face și folosind comenzile Fastboot, dar nu și pentru dispozitivele cu cărămizi dure.

Deoarece modul de descărcare de nivel scăzut ar putea accesa întregul spațiu de stocare al dispozitivului, OEM-uri precum Xiaomi și Realme au introdus acum o modalitate de a complica procesul de intermitent – SLA și DAA. Este necesară autentificarea Serial Link și Download Agent utilizatorii să-și permită să dezbrace sau să blocheze dispozitivul de la centrele de servicii pentru clienți.

Acum, aceasta este o problemă pentru pasionații noștri de tehnologie. Totuși, ceea ce puteți face este Bypass SP Flash Tool Autentificare SLA DAA pentru telefoane MTK. Pentru a ști cum, derulează în jos!

Ce este autentificarea SLA și DAA a SP Flash Tool pentru dispozitivele MediaTek?

SLA înseamnă Autentificare Serial Link și DAA înseamnă Descărcați autentificarea agentului pe SP Flash Tool. Aceste două, așa cum sugerează numele lor, sunt verificări de identificare a autentificării. Acest lucru va autoriza numai acele persoane să efectueze intermitent folosind instrumentul SP Flash care au programe de agent Serial Link și Download. Ceea ce indică în continuare angajații centrului de servicii.

Deci, în acest fel, nu veți mai avea de ales decât să vizitați cel mai apropiat centru de service și să vă scoateți dispozitivul fără cărămizi sau fulger. Destul de incomod, nu? Nu mai, ghidul de mai jos vă va ajuta să ocoliți instrumentul de autentificare SLA și DAA al instrumentului Flash MediaTek SP.

Ignorați instrumentul Flash MediaTek SP Autentificarea SLA DAA

Ce este SP Flash Tool?

Instrument Flash SP este un instrument de la MediaTek care poate fi folosit actualizați sau descărcați firmware-ul pe MediaTek Dispozitive Android. Puteți să le citiți ghid cuprinzător cu privire la Instrumentul SP Flash aici. Acest instrument uimitor vă poate ajuta practic resetarea și repararea unui dispozitiv cu cărămizi. Alte avantaje ale acestuia includ posibilitatea de a testa memoria dispozitivului.

Cu toate acestea, acum imaginea pare să se fi schimbat puțin. Pentru a împiedica utilizatorii să utilizeze instrumentul SP pentru a bloca firmware-ul și dispozitivele care nu sunt cărămizi, OEM-urile au adăugat autentificarea SLA și DAA. Ceea ce înseamnă că va trebui să luați înainte permisiune pentru a-și bloca dispozitivul.

Totuși, motivul pentru care am menționat schimbarea ca fiind „mică” este că putem acum ocolire SP Flash instrument SLA și autentificare DAA pentru dispozitive Mediatek folosind un proces simplu. Toate datorită dezvoltatorilor XDA seniori – Dinolek și k4y0z.

Continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cum să ocoliți autentificarea SP Flash pentru SLA și DAA.

Cum să ocoliți Instrumentul Flash MediaTek SP Autentificarea SLA DAA

Mai jos este prezentat un ghid detaliat cu privire la modul de a ocoli MediaTek SP Flash Tool SLA DAA Authentication.

Rețineți doar că –

 1. www.androidjungles.com nu va fi responsabil pentru daunele (dacă există) care au fost cauzate dispozitivului dvs. folosind ghidul de mai jos. Acest ghid este doar în scopuri de cunoaștere.
 2. Parcurgeți chipset-urile MediaTek acceptate mai jos, pentru a evita orice accident pe dispozitivul dvs.

Chipset-uri MediaTek acceptate

Iată o listă cu chipset-urile MediaTek acceptate care sunt compatibile cu procedura dată mai jos. Verificați mai întâi dacă telefonul dvs. apare în lista menționată mai jos și abia apoi continuați mai departe. Dacă dispozitivul dvs. nu se încadrează în categoria acceptată mai jos, vă recomandăm să vă abțineți de la procedură.

Nu vă faceți griji dacă chipsetul dispozitivului dvs. nu este acceptat aici, este posibil să fie adăugat în viitorul apropiat. Deci, puteți marca această pagină și vizita mai târziu pentru a verifica.

mt6261
mt6572
mt6580
mt6582
mt6735
mt6737
mt6739
mt6755
mt6757
mt6761
mt6763
mt6765
mt6768
mt6771
mt6785
mt6799
mt6873
mt8127
mt8163
mt8173
mt8695

Pentru ușurința înțelegerii și desfășurării procesului, am menționat mai jos un ghid detaliat pas cu pas. Asigurați-vă că urmați pașii menționați (numeric) pentru un proces lin.

Bypass MediaTek SP Flash Tool Autentificare SLA DAA

Pasul 1. Instalați SP Flash Tool

Deoarece trebuie să ocolim instrumentul SP Flash, este destul de evident că va trebui mai întâi să avem instrumentul nostru SP Flash pe computer.

 • Descărcați SP Flash Tool.
 • Extrageți acest fișier în orice locație de pe computer.

Pasul 2. Instalați Python pe computer

 • Du-te la site-ul oficial Python și instalați Python pe computer.
 • (Asigurați-vă că descărcați Python de pe site-ul oficial numai pentru a evita orice alte probleme.)
 • Acum, faceți dublu clic pe fișierul Python EXE astfel încât să-l configurați.
 • Apoi, din partea de jos a meniului, dați clic pe Adăugați Python la Path opțiune.
 • Ignorați autentificarea SP Flash Tool prin intermediul python unbrick Xiaomi

 • Click pe Instaleaza acum dacă doriți să îl instalați în locația implicită. Aș recomanda să instalați Python în locația implicită.
 • Cu toate acestea, puteți alege și calea de instalare Python folosind opțiunea de Personalizați instalarea.
 • Mai jos va fi calea dacă alegeți directorul implicit.
C:UsersUserNameAppDataLocalProgramsPythonPython39
 • Asigurați-vă că vă amintiți această locație deoarece vom avea nevoie de ea în pasul următor.

Pasul 3. Instalați dependențe Python

Dacă vă întrebați de ce trebuie să instalăm dependențe Python, aceasta este pentru a preveni conflictele de versiune a bibliotecii.

 • Du-te la directorul de instalare.
 • În bara de adrese, tastați cmd.
 • A prompt de comandă se va lansa pe fereastră.
 • Acum introduceți comanda de mai jos în promptul de comandă și apăsați pe introduce cheie. De asemenea, îl puteți copia-lipi pentru confortul dvs.
 • instalează python pyusb json5

pip install pyusb pyserial json5
 • Acum că ați instalat dependențele Python necesare, puteți continua mai departe.

Pasul 4. Instalați libusb-win32

Pentru cei care se întreabă, libusb win-32 este un port al bibliotecii USB libusb – 0,1. Acest lucru este necesar, deoarece vom avea nevoie de un driver USB special adaptat, astfel încât să interceptăm încărcările utile de exploatare și să ocolim autentificarea SP Flash Tool.

 • Sperând că i-ai înțeles necesitatea, Descarca libusb-win32 pe computer.
 • Acum faceți dublu clic pe libusb-win32-devel-filter-1.2.6.0 fișier, astfel încât să îl deschideți și să îl configurați.
 • Apoi, pentru a finaliza instalarea acestui driver USB, pur și simplu urmați instrucțiunile date pe ecran.
 • lib USB win 32 setare bypass MediaTek SP Flash Tool SLA și autentificare DAA;

Pasul 5. Descărcați instrumentul MTK Bypass Utility

Presupun că numele însuși vă va ajuta să vă dați seama de importanța utilizării acestui instrument și de activitatea sa în procesul de ocolire a instrumentului SP Flash.

 • Descărcați instrumentul MediaTek Bypass.
 • Extrageți fișierul în orice locație pe computerul dvs., după dorința dvs.
 • Instrumentul de ocolire a utilitarului MediaTek bypass SP Flash Tool SLA și autentificarea DAA;

 • Apoi, va trebui mutați toate aceste fișiere în directorul de instalare Python.

Pasul 6. Porniți dispozitivul MediaTek în modul de descărcare

Similar modului de descărcare de urgență al Qualcomm, avem un mod de descărcare activat pentru dispozitivele MediaTek, care poate fi utilizat pentru a dezamorsa dispozitivul MediaTek. Dacă trebuie să ocolim instrumentul SP Flash SLA și autentificarea DAA, intrarea în modul de descărcare este esențială. Iată cum puteți intra în modul de descărcare –

 • Opriți dispozitivul tau.
 • apasă pe Creșterea volumului buton. Cu toate acestea, dacă aveți un Dispozitiv Xiaomi, apăsați butonul de reducere a volumului.
 • În timp ce apăsați butonul, conectați simultan dispozitivul la computer folosind cablul USB.
 • Vei intra în Mod de descărcare de pe dispozitivul MediaTek.

Pasul 7. Ocolirea SP Flash Tool SLA DAA Authentication

Acum vine partea cea mai importantă. Cu toate acestea, înainte de a continua, asigurați-vă că ați urmat toți pașii anteriori și că ați urmat cu atenție fiecare proces.

 • Accesați dosarul în care ați salvat fișierul Fișier Python. Puteți consulta pasul 2 pentru acest proces.
 • În acest dosar, tastați cmd în bara de adrese.
 • fereastră python cmd

 • Aceasta va deschide un Prompt comandă în directorul Python.
 • Introduceți comanda de mai jos pentru a rula fișierul main.py python –
 • MediaTek-SP-Flash-Tool-SLA-DAA-Autentificare-Bypass;

python main.py
 • Odată introdus, veți primi acum un mesaj pe ecran care vă va cere – „Protecție dezactivată, apăsați orice tastă pentru a continua ”.
 • Deschideți SP Flash Tool. Pentru aceasta, puteți face dublu clic pe fișier flash_tool.exe.
 • În instrument, accesați Opțiuni și alegeți Conexiune.
 • Apoi, în Setări conexiune, alegeți UART.
 • sp flash instrument uart connection

Aia este. Acum puteți bloca firmware-ul dorit, deoarece ați ocolit cu succes autentificarea prin link serial și descărcați autentificarea agentului pe instrumentul SP Flash. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orice autentificare sau permisiuni pe care să le cereți înainte de a bloca sau dezarhiva dispozitivul MTK.

Cuvinte de încheiere

Mulțumim dezvoltatorilor XDA Dinolek și k4y0z care posedă toate creditele pentru modificările și întregul proces. A fost vorba despre ocolirea autentificării SLA DAA MediaTek SP Flash Tool. Autentificările Serial Link și Download Agent trebuie să fie ocolite pentru a bloca firmware-ul folosind instrumentul SP Flash sau dispozitivul Unbrick Mediatek utilizând instrumentul SP Flash.

În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.