Imaginați-vă să luați masa într-un restaurant cu masa dvs. gătită de un robot

Imaginați-vă să luați masa într-un restaurant cu masa dvs. gătită de un robot
⏱️ 4 min read

Trăim într-o societate în care din ce în ce mai mult se automatizează, din ce în ce mai multe sunt realizate de mașini. Acum există chiar și un restaurant în Boston, Massachusetts, unde toată gătitul este făcut de roboți. Din punct de vedere economic, restaurantul Spyce este o soluție bună, dar este ceva potrivit societății?

Casa dintre meri este gata! Ep. #6
Casa dintre meri este gata! Ep. #6

Restaurantul

Restaurantii din acest caz – Brady Knight, Michael Farid, Luke Schlueter și Kale Rogers – nu au mers la una dintre cele mai bune școli de gătit din țară. Toți sunt absolvenți recenți ai MIT. Al lor articulație fast food, Spyce, nu este format din bucătari temperamentali. Sunt mașini care gătesc în acest restaurant.

Bineînțeles, Spyce oferă un meniu de bază, dar dacă comandați unul dintre bolurile lor de mâncare, au o jumătate de duzină de boluri de mâncare în meniul lor în genurile latină, mediteraneană și asiatică. Prețurile încep de la doar 7,50 USD, datorită restaurantului având o forță de muncă atât de ieftină. Acestea transmit economiile direct consumatorului.

În timp ce ne așteptam ca mulți oameni să vină la restaurant la început din cauza noutății robotului, adevăratul beneficiu al bucătăriei noastre robotice vine din calitatea meselor pe care suntem capabili să le servim,”A explicat Knight, inginerul electric principal.

Având în vedere că robotul nostru porționează și gătește, ne putem asigura că mesele sunt făcute în mod consecvent și precis. Un alt avantaj este că tehnologia noastră permite angajaților să se concentreze pe crearea de conexiuni mai semnificative cu oaspeții noștri.

Deci, există multe avantaje chiar aici, pe care Knight le-a subliniat pe lângă preț. Au o calitate excelentă, nu există greșeli, sunt consecvenți și pot petrece mai mult timp conectându-se cu patronii lor.

Experiența Spyce

În loc să fiți așezat de o gazdă / gazdă și să comandați dintr-un meniu în timp ce vă aflați la masă, un ghid vă arată un chioșc cu ecran tactil pentru a vă plasa comanda, care este apoi trimis la bucătărie unde puteți vedea mâncarea pregătită de roboți . Totuși, este un om care adaugă garnituri.

Rețetele au fost create de Sam Benson de la Café Boulud, iar roboții de la Spyce le urmăresc până la notă. Bucătarul cu stea Michelin Daniel Boulud face parte din consiliul consultativ.

Conducerea unui restaurant este destul de dificilă,”A recunoscut Knight. „Este o industrie cu marje scăzute, cu rate de rulare ridicate și cu puțin spațiu pentru erori. Deși nu pot vorbi cu industria în ansamblu, tehnologia noastră ne-a permis să livrăm mese incredibile pentru 7,50 USD și să le servim în mod constant. Suntem încântați să facem parte din industrie și să creștem odată cu aceasta.

Acesta este viitorul?

Acesta este viitorul restaurantelor? Deși este greu să refuzi atractivitatea de a nu avea nicio eroare umană în timpul mesei, te face să te întrebi dacă experiența va deveni prea „rece” din cauza lipsei de interacțiune umană.

Dacă scopul este doar să ai mâncare pregătită de un aparat, de ce să nu iei masa acasă? De ce să nu încălziți o masă congelată care a fost pregătită și de mașini? De ce v-ați deranja chiar să vă părăsiți casa?

Din nou, trebuie să ne amintim că acesta este un restaurant de tip fast-food. Poate că ajută la acel nivel, deoarece există mai puține așteptări cu un restaurant de tip fast-food.

Este aceasta o experiență alimentară care ar fi atractivă pentru dvs.? Ai vrea să mănânci alimente pregătite de roboți? Sau ai prefera să te ții de mâncarea pregătită de om, chiar dacă lasă loc greșelilor?

Spuneți-ne părerile și preocupările dvs. despre restaurantul Spyce în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Spyce via Tendințe digitale

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x