Împărtășiți muzică în poveștile Instagram: ghid pentru integrarea Spotify sau Apple Music și alte platforme

Cum să partajați melodii în poveștile Instagram din Spotify, Apple Music și multe altele
⏱️ 13 min read

Dacă vă place să ascultați muzică și folosiți Instagram, v-ați întrebat probabil cum să partajați melodiile preferate în poveștile dvs. de Instagram. Este foarte ușor! Spotify, Apple Music, Soundcloud și multe alte platforme de streaming oferă opțiuni pentru partajarea de melodii în Instagram Stories. Pentru început, trebuie să asigurați că aveți conturi la ambele aplicații și să vă conectați contul Spotify sau Apple Music cu Instagram. După aceea, puteți căuta melodia dorită pe platforma de streaming și o puteți partaja direct în poveștile dvs. de Instagram. Cu siguranță, prietenii și urmăritorii dvs. vor aprecia să aibă acces la melodiile preferate ale dvs. în Instagram Stories!

Nu putem nega modul în care arta și muzica i-au ajutat pe toată lumea să supraviețuiască anului 2020 în plină pandemie de coronavirus. În ultimele luni, am descoperit multe melodii grozave pe care nu le-am mai auzit până acum și același lucru ar putea fi și cazul tău. Dacă cauți o modalitate de a partaja cu ușurință melodiile pe care le-ai găsit prietenilor tăi, partajarea lor pe Instagram Stories este o opțiune de luat în considerare.

Distribuiți melodii în poveștile Instagram

În timp ce unii consideră melodiile și listele de redare personale și nu sunt partajate cu nimeni, alții se bucură de a-i ajuta pe alții să găsească muzică grozavă. Dacă sunteți dispus să distribuiți melodii, vă vom ghida prin metoda pe care o puteți urma pentru a partaja rapid melodii pe Instagram de pe platforma de streaming muzicală pe care o alegeți. Cu toate acestea spuse, să începem cu lista.

Distribuiți melodii în poveștile Instagram de pe Spotify

Spotify este serviciul de streaming muzical care a făcut distribuirea cântecelor pe platformele de socializare mai populară. Dacă sunteți un utilizator Spotify și vă întrebați cum să începeți, iată ce trebuie să faceți. Redați o melodie pe care doriți să o împărtășiți, atingeți pictograma cu trei puncte verticale din colțul din dreapta susși alege „Partajează”.

Din foaia Partajare care apare acum, atingeți pe instagram. Aplicația va genera automat povestea cu grafica albumului melodiei. Odată ce face toată munca grea pentru tine, atinge butonul „Povestea ta” pentru a partaja melodia. Adepții tăi pot apăsa apoi butonul „Reda pe Spotify” pentru a te acorda la melodia pe care tocmai ai distribuit-o din aplicația Spotify de pe telefonul lor. Acesta este un sfat Spotify pe care toată lumea ar trebui să-l cunoască și puteți afla mai multe sfaturi și trucuri Spotify din articolul nostru legat.

alegând Instagram în foaia de distribuire

Partajați melodii în Instagram Stories de la Apple Music

Urmând exemplul lui Spotify, Apple Music a adăugat recent funcția pentru a permite utilizatorilor să partajeze melodii pe Instagram Stories. Dacă sunteți utilizator Apple Music, puteți accesa setările de partajare la atingând meniul cu trei puncte de lângă titlul melodiei și numele artistului. Din fereastra pop-up care apare acum, atingeți opțiunea „Partajare melodie”..

împărtășește povestiri despre muzică Apple

Aici, alege „Povești Instagram” din lista de opțiuni disponibile. Acum poți adăuga melodia la povestea ta de pe Instagram. Deși Apple Music a întârziat la petrecere, implementarea sa iese în evidență. Când vizualizați o poveste care partajează o melodie Apple Music, veți observa un efect de ondulare frumos în fundal, care ridică estetica. Este, fără îndoială, implementarea mea preferată a grupului. În acest fel, puteți, de asemenea, să partajați cu ușurință primele 25 de melodii cele mai ascultate pentru plăcerea de ascultare a urmăritorilor dvs. de pe Instagram.

partajați melodii de muzică Apple

Partajarea cântecelor la TIDAL Instagram Stories

TIDAL, serviciul îndrăgit de streaming de muzică de către audiofili, a primit și integrarea Instagram Story sharing. Pentru a începe, atingeți meniu vertical cu trei puncte în colțul din dreapta jos. Odată ce apare fereastra pop-up cu un set de opțiuni, alege „Partajează”.

fișa taxei de maree

La scurt timp după ce ați ales Partajare, TIDAL vă solicită să specificați platforma de destinație. După cum puteți vedea mai jos, prima opțiune de pe pagina Share este Instagram Stories. Atingeți-l și așteptați ca aplicația să vă redirecționeze către Instagram.

schimb de cântece de maree

Distribuiți melodii în poveștile Instagram din SoundCloud

Când vine vorba de partajarea melodiilor de la SoundCloud, metoda este mult mai ușoară, datorită prezența butonului Partajare chiar pe interfața playerului muzical. Tot ce trebuie să faci este să-l atingi și alege „Povești” cu sigla Instagram in aceea.

partajarea melodiilor soundcloud

Restul procesului este destul de simplu. SoundCloud vă va duce la pagina de adăugare a poveștilor Instagram și puteți atinge pentru a adăuga melodia la povestea dvs. Povestea finală are o neclaritate clară cu logo-ul SoundCloud și arată destul de decent.

partajați soundcloud ig

Partajarea cântecelor pe JioSaavn Instagram Stories

Actualizarea UI de la JioSaavn a făcut-o la egalitate cu serviciile majore de streaming de muzică în ceea ce privește caracteristicile. Dacă JioSaavn este platforma ta de streaming muzicală preferată, iată ce trebuie să știi pentru a partaja melodii din aplicație pe Instagram. Pentru prima dată, atingeți meniul vertical cu trei puncte pentru a accesa fereastra pop-up. Odată ce apare fereastra pop-up, atinge Partajare.

interfață partajată jiosaavn

Când se deschide foaia de distribuire, alege Instagram Stories. În câteva momente, JioSaavn te va duce pe Instagram și poți împărtăși acel cântec de care nu te poți sătura prietenilor și familiei tale.

partajarea

Distribuiți melodii pe poveștile Instagram Wynk Music

Dacă sunteți cineva care folosește Wynk Music, puteți partaja melodii pe Instagram Stories. Când vă aflați în interfața playerului, atinge „Mai mult”. atunci vei face vezi butonul de partajare ca prima opțiune. Atingeți-l și așteptați ca Wynk Music să vă ducă la interfața de utilizare pentru încărcarea poveștii Instagram.

Wynk music ig story

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor din această listă, Wynk Music se bazează pe fișa de stoc a Android. Ca urmare, va trebui să petreceți un minut pentru a identifica „Povești Instagram” în lista de aplicații disponibile. După ce îl găsiți, atingeți-l pentru a împărtăși povestea. Acestea fiind spuse, nu sunt mulțumit de implementarea Wynk Music. După cum puteți vedea mai jos, dezvoltatorii nu au adăugat o opțiune directă pentru a deschide Wynk Music de pe Instagram și tot ce obțineți este arta albumului cu sigla aplicației. Într-un fel, ai putea spune că Wynk Music m-a dat înapoi. Sper că Wynk Music remedia acest lucru într-o actualizare viitoare.

Partajarea cântecelor muzicale Wynk

Distribuiți melodii la Shazam Instagram Stories

Deși Shazam nu este din punct de vedere tehnic un serviciu de streaming de muzică, milioane de oameni din întreaga lume folosesc aplicația pentru a identifica melodiile. Dacă ești prea încântat după ce ai găsit o melodie captivantă folosind Shazam, o poți distribui urmăritorilor tăi de pe Instagram direct din Shazam. Să o facă, deschideți pagina Shazam a unei melodii, atingeți meniul vertical cu trei puncte și alegeți „Partajare”.

distribuie melodii shazam

Din foaia de distribuire, caută „Shazam – Instagram Stories”. Vă rugăm să rețineți că această opțiune va avea sigla Shazam și nu sigla Instagram. Puteți arunca o privire la imaginea de mai jos pentru referință. După ce îl găsiți, atingeți-l și distribuiți povestea pe Instagram.

Shazam story ig

Distribuiți melodii în poveștile lui Gaana de pe Instagram

Implementarea lui Gaana pentru partajarea melodiilor pe Instagram este puțin complicată și nesigură. Deși nu veți vedea o opțiune de a partaja o melodie pe Instagram din interfața playerului, opțiunea apare când accesați piesa din secțiunea album. Chiar și atunci, generează doar grafică de album precum Wynk Music și nu oferă o opțiune directă de a reda melodia din aplicația Gaana.

accesați interfața albumului gaana

Dacă mai ești interesat, poți accesați vizualizarea albumului, atingeți butonul orizontal cu trei puncte și alegeți „Distribuie la povestea Instagram”. După cum puteți vedea mai jos, Gaana nu a oferit opțiunea de a accesa aplicația.

gaana share instagram

Distribuiți melodii în poveștile Instagram de la Pandora

În septembrie 2019, Pandora a adăugat capabilități de partajare a cântecelor în aplicația sa. Pentru a folosi funcția, deschideți aplicația și redați una dintre melodiile preferate. În interfața playerului muzical, atingeți meniul orizontal cu trei puncte prezentă lângă titlul piesei și alege Partajare. Pe foaia de distribuire, alege Instagram Stories. Puteți vedea previzualizarea poveștii generate în imaginea de mai jos.

partajarea cântecelor pandora
Imagine: Pandora

Distribuiți melodii pe poveștile Instagram Deezer

Deezer este un alt serviciu de streaming muzical care are opțiunea de a partaja melodii pe Instagram Stories. Poate sa atingeți meniul orizontal cu trei puncte de lângă o melodie și alegeți „Partajați în poveștile Instagram” Pentru inceput.

partajați muzică de la deezer IG
Imagine: Comunitatea Deezer

Un aspect unic al versiunii Deezer a Instagram Stories este faptul că puteți partaja până la 5 rânduri de versuri în poveste. Acest lucru ar putea fi util pentru acele momente în care doriți să puneți un accent suplimentar pe o anumită parte a cântecului.

Deezer instagram lyrics story
Imagine: Deezer

Servicii de streaming fără a partaja povești Instagram

În prezent, există doar două servicii de streaming majore care nu acceptă partajarea de melodii pe Instagram Stories. Dintre cele două, YouTube Music se va alătura în curând celorlalți, deoarece a testat funcția de partajare a muzicii. Cu toate acestea, nu există știri pe frontul Amazon Music.

  • muzica amazon
  • Muzica pe YouTube

Partajarea de melodii pe Instagram

Dacă vă grăbiți, veți fi bucuroși să aflați că puteți partaja melodii folosind funcția de muzică a Instagram fără a vă baza pe aplicații terțe. Cu toate acestea, rețineți că selecția dvs. de melodii este limitată la biblioteca muzicală Instagram. Pentru inceput, alege un fundal pentru povestea ta și atinge butonul autocolant în partea dreaptă sus a interfeței Story. Din opțiunile care apar acum, alegeți „Muzică”.

funcția de muzică instagram

În caseta de căutare, găsiți melodia pe care sunteți interesat să o partajați și selectați-o când apar rezultatele. Puteți păstra o previzualizare în miniatură a melodiei sau puteți alege să afișați versurile.

distribuie muzica pe instagram

Dacă te simți aventuros, poți combina și potrivi ambele caracteristici. De exemplu, puteți face o captură de ecran a interfeței playerului (un pic învechit, știu) și puteți alege melodia exactă din biblioteca Instagram. Rezultatul arată ca ceea ce puteți vedea mai jos. Motivul pentru care prefer această metodă este că spectatorii pot asculta o parte a melodiei fără a deschide serviciul de streaming.

poveste instagram hibridă cu cântec

Întrebări frecvente

De ce nu pot pune muzică în povestea mea de pe Instagram?

Puteți alege să utilizați funcția de muzică a Instagram sau să utilizați una dintre aceste aplicații, cum ar fi Spotify sau Apple Music, pentru a partaja muzică în povestea dvs. Instagram.

Cum îmi partajez povestea Spotify cu muzică pe Instagram?

Puteți deschide melodia pe Spotify, atinge Partajare și alege Instagram pentru a partaja melodia de pe Spotify pe Instagram.

Sunt toate melodiile disponibile pe Instagram?

Biblioteca muzicală a Instagram este destul de limitată din cauza acordurilor de licență. Disponibilitatea melodiei poate depinde și de regiunea dvs.

Poți să-ți pui propria muzică pe povestea Instagram?

Poți să te înregistrezi cântând și să o postezi ca poveste pe Instagram. Dacă sunteți artist, vă puteți partaja melodia urmând acest ghid de la oricare dintre serviciile de streaming.

Cum îmi partajez lista de redare Spotify cu coperta Instagram?

Puteți deschide lista de redare Spotify, atingeți Partajare și alegeți Instagram pentru a vă partaja lista de redare Spotify pe Instagram.

Ce este mai bun Apple Music sau Spotify?

Dacă te afli în ecosistemul Apple, Apple Music ar trebui să fie alegerea ta. Pe de altă parte, dacă ești cineva care are o varietate de dispozitive și gadget-uri, Spotify oferă o integrare excelentă pentru a relua fără probleme de unde ai rămas.

Cum îmi pun linkul Spotify în bio Instagram?

Puteți copia linkul profilului Spotify din Spotify și îl puteți lipi în Editați profilul -> site-ul web secțiunea aplicației Instagram pentru a face din aceasta biografia Instagram.

De ce nu pot partaja o melodie Apple Music pe Instagram?

Apple Music oferă opțiunea de a partaja melodii atât pe Android, cât și pe iOS. Caracteristica a fost introdusă pentru prima dată cu iOS 13.4.5. Dacă nu îl primiți, asigurați-vă că aplicația dvs. este actualizată la cea mai recentă versiune disponibilă în App Store sau Google Play Store.

Adăugați melodii în povestea Instagram de pe Android și iPhone

Deci, așa puteți partaja melodii pe Instagram Stories. Nu uitați să ne spuneți dacă vi s-a părut util în comentarii. Între timp, puteți găsi câteva trucuri utile în acoperirea noastră de sfaturi și trucuri Instagram și lista actualizată frecvent de noi funcții Instagram de utilizat.

Artă și muzică au jucat un rol important în ajutarea oamenilor să supraviețuiască anului 2020 în timpul pandemiei de coronavirus. Plăcerea de a descoperi și împărtăși noi melodii a fost o modalitate de a aduce puțină bucurie în viața noastră. Partajarea melodiilor pe Instagram Stories a devenit o opțiune populară pentru cei care doresc să împărtășească muzica preferată cu prietenii lor. Acest lucru poate fi realizat ușor de utilizatorii Spotify, Apple Music, TIDAL, SoundCloud, JioSaavn, Wynk Music, Pandora și Deezer, dar Amazon Music este încă lipsit de această opțiune. Selectarea și distribuirea melodiilor preferate ar putea fi o modalitate de a spori conexiunea socială în timpul izolării și a distanțării sociale, în timp ce se bucură de plăcerea de a asculta muzică nouă.
Mulțumesc pentru că ați petrecut timpul să citiți acest articol și să descoperiți cele mai recente inovații din lumea tehnologiei. Înainte să plecați, vă invit să ne urmăriți pe diferitele noastre canale de social media pentru a fi la curent cu ultimele evenimente din acest domeniu fascinant. Până data viitoare, să ne întâlnim în lumea digitală!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x