În curând veți putea juca jocuri cloud pe consolele Xbox

În curând veți putea juca jocuri cloud pe consolele Xbox
⏱️ 2 min read

Microsoft tocmai a avut evenimentul Gamescom 2021 și a anunțat tot felul de lucruri. unu anunţ care s-a remarcat este opțiunea de a transmite jocuri din cloud pe o consolă de jocuri Xbox Series X, Series S sau Xbox One.

Streaming Xbox Game pe console

Microsoft spune că va trebui să aveți un abonament Xbox Game Pass Ultimate pentru a profita de această nouă funcție de streaming. Atâta timp cât aveți unul, veți putea juca mai mult de 100 de jocuri chiar din cloud, fără a fi nevoie să așteptați descărcarea lor.

De ce ai vrea să joci jocuri cloud pe o consolă care este perfect capabilă să joace jocurile fără ea? În primul rând, spațiul de stocare este extrem de important pe consolele de astăzi, iar transmiterea lor nu va consuma spațiu prețios pe unitatea dvs.

Ce este Xbox Game Pass și merită?

LEGATE DECe este Xbox Game Pass și merită?

În plus, nu va trebui să așteptați instalarea jocurilor, așa că puteți încerca un joc în câteva secunde în loc să așteptați descărcarea jocului.

Publicitate

În cele din urmă, proprietarii Xbox One pot juca anumite jocuri numai pe Seria S sau X, deoarece le vor transmite în flux și nu le vor prelucra local.

Un exemplu pe care Microsoft îl menționează (în afară de nerăbdare) este ca prietenii să vă ceară să jucați un joc multiplayer pe Game Pass, dar nu îl aveți deja descărcat. Acum, puteți să intrați și să vă jucați cu ei în loc să-i faceți să aștepte să îl descărcați și să-l instalați.

Disponibilitate în flux a jocului consolă

Microsoft a anunțat că streaming-ul de jocuri vine pe console în acest sezon de sărbători, deci nu puteți profita încă de acesta.

Dacă nu doriți să așteptați, Microsoft va începe testarea caracteristicii prin intermediul programului Xbox Insider din toamnă, astfel încât să puteți încerca puțin mai devreme.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x