În curând veți putea viziona YouTube cu prietenii pe discordie

În curând veți putea viziona YouTube cu prietenii pe discordie
⏱️ 2 min read

Recent, YouTube a început să închidă mai mulți roboți Discord populari care permiteau oricui să redea videoclipuri în serviciu cu prietenii. Acum, pare să existe o integrare oficială YouTube cu Discord în testare, deși este disponibilă doar pe anumite servere în acest moment.

Cei mai buni roboți de discordie pentru a vă alimenta serverul

LEGATE DECei mai buni roboți de discordie pentru a vă alimenta serverul

Funcția din testare se numește Urmăriți împreună și, după cum sugerează și numele, vă permite să vă întâlniți cu prietenii pe Discord și să vizionați videoclipuri de pe YouTube. Desigur, l-ai putea folosi și pentru a reda muzică de pe YouTube, adică câți roboți au fost folosiți înainte de a fi opriți.

Personal, grupul meu de prieteni a folosit roboții pentru a transmite muzică în timp ce juca D&D de la distanță, astfel încât pierderea roboților a afectat senzația epică a jocurilor fără muzica din fundal. Când Watch Together se lansează pe toate serverele, va fi o caracteristică pe care ne bucurăm să o avem înapoi.

Cum să blocați anumite anunțuri pe YouTube

LEGATE DECum să blocați anumite anunțuri pe YouTube

Totuși, nu este o recreere perfectă a roboților. În schimb, este similar cu experiența de a vă partaja ecranul în Discord. Și spre deosebire de roboți, veți vedea și auzi ocazional reclame redate, la fel cum ați face dacă ați viziona YouTube în mod normal.

Nu este prima dată când Discord testează integrarea oficială YouTube. Conform The Verge, o funcție similară a apărut pe YouTube în urmă cu aproximativ zece luni și apoi a dispărut. Aparent, oprirea botului a forțat Discord să-și schimbe focalizarea pentru a pregăti integrarea YouTube pentru primetime, astfel încât să-i poată bucura pe utilizatori.

Publicitate

În prezent, funcția este lansată pentru prietenii Discord și serverele de familie. De acolo, va fi lansată o versiune beta mai largă către servere mici, iar în următoarele săptămâni va urma disponibilitatea în masă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...