În mijlocul rapoartelor de probleme cu Galaxy Fold, Samsung amână evenimentele media

În mijlocul rapoartelor de probleme cu Galaxy Fold, Samsung amână evenimentele media

Una dintre cele mai tari tendințe viitoare în tehnologie din ultimele câteva luni au fost telefoanele pliabile. Multe companii majore de telefonie ar fi lucrat la propria versiune. Samsung Galaxy Fold a fost foarte anticipat.

Cu toate acestea, după ce jurnaliștii care au primit probe au raportat mai multe probleme cu telefoanele, Samsung a amânat evenimentele media care erau programate pentru această săptămână în Hong Kong și Shanghai.

Problemele Samsung Galaxy Fold

Cu siguranță, trebuie să existe unele îngrijorări grave cu privire la Galaxy Fold pentru ca Samsung să tragă din priză evenimentele lor de lansare pentru un telefon estimat la aproximativ 2.000 de dolari.

SamMobile și Engadget, redactor-șef chinez Richard Lai, au raportat întârzierea. „Evenimentele de lansare Samsung Galaxy Fold din Hong Kong și Shanghai au fost amânate”, a scris pe Twitter Lai. „Au fost inițial programate marți, respectiv miercuri.”

SamMobile a raportat că „cineva care pretinde că este familiarizat cu problema” a spus că Samsung blamează întârzierile locurilor care organizează evenimentele.

Cu toate acestea, au existat mulți reporteri la principalele puncte de vânzare a tehnologiei care au primit eșantioane ale problemelor de raportare Galaxy Fold. Aceste dificultăți includ umflături articulate, ecrane pâlpâitoare și un film de protecție care pare să fie îndepărtat, dar care va rupe telefonul dacă este îndepărtat.

A spus Samsung Gizmodo că lucrează pentru a „determina cauza” acestor probleme care au fost raportate. În ceea ce privește pelicula de protecție care este îndepărtată din greșeală, aceștia au spus că vor exista avertismente „în mod clar livrate clienților noștri”.

De asemenea, compania a raportat că a vândut deja toate unitățile disponibile pe site-ul lor web. Aceștia au spus că organizează o lansare pe 26 aprilie în Statele Unite și că nu vor muta această dată, deoarece consideră că problemele sunt „incidente izolate”.

Desigur, aduce în discuție problemele cu care s-a confruntat Samsung când au debutat Galaxy Note 7, doar pentru ca bateriile să ia foc. Problemele potențiale cu acest telefon recent nu sunt văzute ca dăunătoare pentru companie, deoarece Galaxy Fold este un dispozitiv separat decât modelul lor emblematic. În plus, planifică doar o versiune limitată pentru telefon.

Viitorul telefonului pliabil

Așa cum nu se știe cum va afecta acest lucru viitorul Galaxy Fold, nu se știe nici cum va afecta viitorul telefonului pliabil foarte așteptat pentru alte mărci. Mate X-ul Huawei mai are câteva luni înainte de lansarea programată.

Așteptați lansarea Samsung Galaxy Fold? Această veste te face să te răzgândești sau respingi aceste preocupări? Adăugați gândurile la secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Sam Rutherford prin Gizmodo și domeniul public

Scroll to Top