Încărcarea dispozitivelor este pe cale să devină puțin mai ușoară

Încărcarea dispozitivelor este pe cale să devină puțin mai ușoară

⌛ Reading Time: 3 minutes

Închiderea cu încărcare wireless este că nu poți fi la o distanță mare de încărcător. Încă trebuie să fiți aproape de placa de încărcare sau de sistemul de încărcare. Este puțin mai puțin hassle, deoarece nu trebuie să îl conectați, dar este totuși o problemă să fiți la o anumită distanță.

Dar FCC tocmai a aprobat un sistem care vă va permite să fiți puțin mai departe. Nu este peste cameră, dar vă va oferi totuși un pic mai multă libertate.

Opțiuni curente de încărcare

În prezent, aveți patru opțiuni pentru încărcarea dispozitivelor.

  • Conectați-vă la încărcător
  • Pad de încărcare wireless
  • Încărcare wireless Pi
  • Banca de putere

Conectarea la încărcătorul dvs. se explică de la sine. Este cu ce dispozitivul dvs. este cel mai probabil livrat. Este ușor, dar în timp ce dispozitivul se încarcă, raza de acțiune este limitată la lungimea cablului de alimentare și trebuie să rămână conectat.

Un tampon de încărcare fără fir nu este cu adevărat wireless. Tamponul trebuie să fie conectat la o priză. Cu toate acestea, dispozitivul dvs. nu este conectat la un fir și pur și simplu se află pe partea superioară a tamponului în timp ce se încarcă. Sunteți încă limitat la lungimea cablului de pe placa de încărcare.

Cu încărcarea fără fir Pi, nu trebuie să aveți contact fizic cu un fel de tampon și nu trebuie să fiți conectat, ci trebuie să vă aflați la câțiva metri pentru ca acesta să funcționeze.

O bancă de putere vă permite raza de acțiune liberă să vă deplasați după bunul plac în timp ce încărcați. Cu toate acestea, deși nu este atașat la o priză de perete, acesta trebuie atașat la dispozitivul dvs. în timp ce se încarcă, ceea ce înseamnă că trebuie să îl purtați. Și în cele din urmă va muri și va trebui să fie conectat pentru a fi încărcat și gata de utilizare din nou.

Puterea la distanță

Energous, o startup din San Jose, a anunțat că Comisia Federală pentru Comunicații și-a aprobat încărcătorul fără fir care va funcționa de la până la trei metri distanță. Transmițătorul WattUp Mid Field va oferi încărcare „putere la distanță”.

Acest transmițător convertește energia electrică în frecvențe radio. Această energie va fi apoi transmisă către orice dispozitiv aflat la o distanță de trei picioare care are un receptor corespunzător. Este o metodă de inducție rezonantă diferită de cea utilizată de sistemul de încărcare fără fir Pi.

Transmițătorul WattUp va putea încărca mai multe dispozitive simultan și ar trebui să funcționeze cu telefoane, tablete, tastaturi, căști etc., indiferent de producător. Cu toate acestea, trebuie să aibă tipul potrivit de receptor.

Viitorul încărcării

Energous nu are încă nimic pregătit să intre pe piață în acest moment. Cu toate acestea, ei vor demonstra încărcarea puterii la distanță la CES 2018 în Las Vegas în ianuarie.

În mod evident, opțiunile se îmbunătățesc pe măsură ce tehnologia avansează. Cu această opțiune de încărcare avansând distanța până la trei picioare, sperăm că în timp vom putea încărca dispozitive din întreaga cameră sau chiar dintr-o clădire sau un etaj diferit.

Tehnologia WattUp vă va ușura experiența de încărcare? Sau nu este încă o distanță suficientă pentru tine? Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.