Încărcați bateriile prin USB cu ReVolt

Încărcați bateriile prin USB cu ReVolt
⏱️ 3 min read

Dacă aveți multe dispozitive alimentate cu baterii, știți cheltuiala achiziționării de baterii noi tot timpul. Probabil aveți un sertar de AA-uri și AAA-uri și poate chiar și un C rătăcit de D. Nu va trebui să cumpărați baterii din nou dacă primiți ReVolt – îl puteți încărca cu orice metodă de încărcare USB.

Opțiunea bateriei ReVolt

Aruncați-vă vechile baterii alcaline, înlocuiți-le cu ReVolt și încărcați-le doar atunci când aveți nevoie prin schimbătorul de telefon USB, computerul dvs., banca de alimentare etc.

ReVolt are forma bateriei standard. Se potrivesc chiar în compartimentul bateriei telecomenzii televizorului, calculatorului, lanternei, vechiului Game Boy etc. Cumpărați-le în configurația de care aveți nevoie: două AA-uri, trei AAA-uri etc. Sunt conectate cu un cablu subțire în formă de panglică .

Și acolo vor rămâne. Nu va trebui să le scoateți pentru a le încărca. Întreaga configurație care vă înlocuiește bateriile și metoda de încărcare USB la alegere sunt conectate printr-un cablu de punte pentru a încărca ReVolt. Acest lucru îl va încărca din nou pentru următoarea utilizare, în același mod în care vă încărcați dispozitivele USB.

În afară de avantajul evident de a nu mai fi nevoie să cumpărați baterii din nou, veți folosi și un înlocuitor mai curat care va ajuta mediul înconjurător. Dacă nu veți utiliza două dispozitive simultan, acestea pot chiar să împărtășească Revolta. Scoateți-l dintr-unul și introduceți-l în celălalt.

Echipa Revolt a lucrat la produs de ceva timp. Au trecut prin mai multe versiuni, au suportat dificultăți cu prototipurile și producătorii și s-au ocupat și de pandemie. Toate problemele au fost rezolvate acum.

Revolt Batteries Charge Game Boy

Echipa chiar a rezolvat o problemă de taxare printr-o bancă de energie. Acestea pot avea o funcție de economisire a puterii care ar putea determina oprirea acestuia și nu atingerea
prag necesar. Un chip a fost adăugat la placa de circuit care continuă să impulsioneze, astfel încât alimentarea să nu fie oprită.

Disponibilitate

Sunteți nerăbdător să aveți opțiunea de a vă încărca bateriile prin USB cu ReVolt? În prezent este disponibil prin intermediul unui Campanie Kickstarter. Expedierea este programată pentru luna iulie, dacă campania strânge finanțarea dorită până la sfârșitul lunii iunie. Sunt disponibile diferite configurații la prețuri timpurii.

Un kit cu două baterii pentru AA și AAA costă doar 29 EUR (aproximativ 35 USD), ca preț timpuriu. Un kit cu șase baterii pentru AA și AAA costă doar 49 EUR (aproximativ 60 USD), iar un kit de 28 de baterii adecvat pentru AA, AAA, C și D costă 99 EUR (aproximativ 121 USD). Alături de alte configurații, există chiar și o opțiune pentru persoanele care încă folosesc baterii de 9V.

ReVolt ar putea fi un produs interesant care ar putea elimina problemele pe care le-ați putea avea cu bateriile alcaline. Singura luptă va fi să vă asigurați că atinge pragul dorit pe Kickstarter.

Există câteva alte evoluții cu baterii. Citiți mai departe pentru a afla despre un material care a fost dezvoltat pentru ca bateriile să dureze mai mult și grafenul să fie utilizat în băncile de alimentare.

Credit de imagine: Kickstarter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast