Începeți să vă exercitați și să vă faceți mai sănătos cu Zova – Personal Trainer pentru iOS

Începeți să vă exercitați și să vă faceți mai sănătos cu Zova - Personal Trainer pentru iOS
⏱️ 5 min read

În timp ce toată lumea dorește să aibă un stil de viață mai sănătos, a face exerciții de rutină pentru a-l atinge nu este un moment preferat pentru masă. Mulți au încercat să găsească o soluție la această atitudine aversă față de exerciții. O soluție este Zova, un antrenor personal pentru iOS.

Această aplicație iOS îi ajută pe utilizatori să-și facă un obicei din exerciții. Deși nu există nicio garanție că aceasta este aplicația care vă va determina în cele din urmă să lucrați la abs-urile voastre, fiind unul dintre câștigătorii Apple Design Awards 2016 ar trebui să-și asigure locul în lista „de încercat”, nu-i așa?

Înregistrarea pentru un cont

Pentru a vă personaliza exercițiul, va trebui să vă înregistrați pentru un cont. Primul pas este să vă stabiliți obiectivele spunând aplicației ce doriți să realizați prin exerciții. Apoi stabiliți cel mai bun moment pentru a vă antrena. Puteți sări peste acești pași dacă doriți.

Există o opțiune pentru planul plătit. Există antrenamente disponibile numai pentru membrii plătiți, iar unii dintre utilizatorii mai avansați ar putea avea nevoie de ele. Dar, dacă abia începi, antrenamentele gratuite sunt mai mult decât suficiente pentru a te descurca.

Zova -mte- 00A1 registru n premium

Parcurgeți procesul obișnuit de înregistrare prin crearea contului dvs. Puteți alege dacă să vă utilizați e-mailul sau să utilizați Facebook pentru a vă conecta contul.

Zova -mte- 00B creează profil

Ultimul pas este să vă sincronizați datele de sănătate cu aplicația Apple Health. Acest proces vă va asigura că datele dvs. de la Zova sunt incluse și analizate împreună cu datele din aplicația Health.

Zova -mte- 00C conectează sănătatea

Un start rapid

În concordanță cu alți câștigători, o interfață frumoasă și ușor de utilizat este unul dintre primele lucruri pe care le veți observa cu Zova. Aplicația este concepută pentru a oferi utilizatorilor acces rapid la exerciții fizice din start.

Când deschideți aplicația, veți vedea antrenamentul zilei și alte exerciții recomandate. Alegeți una dintre ele și începeți imediat atingând butonul start buton. Sau dacă doriți să aflați mai multe despre acel antrenament, puteți citi scurta explicație, timpul necesar pentru a-l termina, caloriile arse, echipamentele necesare, pe ce se concentrează acel antrenament și seturile de exerciții incluse în antrenament.

Zova -mte- 01 start

La începutul fiecărui exercițiu veți avea o previzualizare a modului de a face acest lucru. Această caracteristică este foarte utilă pentru începători sau dacă nu ați mai făcut acest exercițiu. Dar dacă ați memorat deja mișcările, puteți sări peste previzualizare glisând pe ecran. Un videoclip vă va însoți antrenamentul și contorul pentru a vă spune câte repetări mai trebuie să faceți. De asemenea, puteți sări peste un exercițiu și să mergeți direct la următorul.

Zova -mte- 02 exercițiu

Până la sfârșitul exercițiului veți avea rezumatul antrenamentului dvs., o opțiune de partajare cu prietenii și familia prin intermediul rețelelor sociale și comunicare modernă și o opțiune de evaluare a antrenamentului.

Zova -mte- 03 termină exercițiul

Dacă îți place un anumit exercițiu și vrei să faci mai mult din el, îl poți salva, pune în program sau porni memento-ul, astfel încât să nu-l ratezi niciodată.

Zova -mte- 04 face program

Alte lucruri

Esența aplicației este simplă – deschideți aplicația și efectuați antrenamentele. Dar există câteva alte lucruri despre aplicație pe care ați putea dori să le cunoașteți.

În primul rând, puteți alege ce muzică doriți să vă însoțească exercițiile. Puteți utiliza muzica Zova implicită sau puteți alege din biblioteca dvs. de muzică.

Zova -mte- muzică n share

Puteți, de asemenea, să împărtășiți antrenamentele cu prietenii dvs. care ar putea avea nevoie de câteva lovituri pentru a-și începe propriile rutine.

Există o mulțime de antrenamente disponibile pe Zova, deci este posibil să doriți să navigați pentru a găsi cele care se potrivesc nevoilor dvs. Puteți face acest lucru mergând la Descoperi filă. Folosește Căutare caracteristică dacă știi deja ce vrei.

Zova -mte- caută și descoperă

Așa cum am menționat anterior, puteți salva antrenamentele care vă plac. Antrenamentele salvate sunt disponibile sub Antrenamentele mele filă. Rețineți că aceste antrenamente sunt o colecție de videoclipuri cu exerciții și trebuie să redați sau să descărcați aceste videoclipuri înainte de a le putea reda. Atingeți pictograma cloud pentru a descărca.

Zova -mte- save n download

Încetează Procrastinarea

Zova este unul dintre cele mai recente – și cel mai bun – antrenor personal disponibil pentru iOS. În timp ce interfața vă poate ajuta să faceți antrenamentele, cel mai important factor din ecuație sunteți dumneavoastră. Pentru a obține rezultatul pe care l-ai dorit întotdeauna, trebuie să încetezi să te oprești și să începi să faci. Cel mai bun moment pentru a începe este acum. Și întrucât motivația colegilor este un alt factor care vă poate ajuta să reușiți, nu uitați să împărtășiți rezultatele în comentariile de mai jos.

Credit de imagine: Zova

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x