1631626209 840 560

„Indie Games Festival 2021” anunță cele mai bune jocuri independente pentru Android din Europa, Japonia și Coreea de Sud

⌛ Reading Time: 4 minutes

Sâmbăta trecută, 4 septembrie, festival de jocuri independente de pe Google Play pe Europa, Japonia și Coreea de Sud, unde 20 de jocuri independente din fiecare regiune au concurat pentru a fi unul dintre cei trei câștigători sau pentru a fi printre cei zece finaliști.

Ei bine, odată ce festivalul s-a încheiat, avem deja trei câștigători ai „Indie Games Festival 2021” pentru fiecare dintre regiunile de lângă Top 10 dintre cele mai bune jocuri indie pentru Android care au fost prezentate acestui festival.

Câștigătorii au fost selectați de un juriu format din experți din industrie și reprezentanți Google, unde, datorită acestui festival anual, Google Play va acorda o campanie promoțională pentru a oferi vizibilitate jocurilor independente câștigătoare prin diferite secțiuni ale magazinului, pe lângă altele premiiprecum un Pixelbook Go pentru cei trei câștigători și un Pixel 5 pentru primii 10 finaliști. Fără alte întrebări, aceștia sunt câștigătorii fiecărui teritoriu, sortate alfabetic:

Câștigătorii și finaliștii „Indie Games Festival 2021”

Câștigătorii Europei

Câștigători ai festivalurilor Indie Games

  • Singură Pasăre de George Batchelor, Marea Britanie: Un joc curios cu cea mai singură pasăre din avion, în care în fiecare zi pasărea ne va pune întrebări despre viață, moarte și semnificația existenței. De-a lungul acestei călătorii vom compune muzică, vom face desene și poezii. Prețul acestui joc este de 3,49 euro.

  • Pisicile în timp de Pine Studio, Croația: În acest joc de puzzle trebuie să-l ajutăm pe inventatorul mașinii timpului să-și găsească pisicile, care s-au pierdut în timp. Vom călători în case din diferite epoci pentru a le rezolva puzzle-urile și a le găsi astfel pisicile.

  • Gumslinger de Itatake, Suedia: Acesta este un joc de acțiune, plin de shooter cu personaje jelly beans, unde vei juca în jocuri de 65 de jucători din întreaga lume.

Top 10 în Europa

The Top 10 dintre cele mai bune jocuri europene prezentate la Indie Games Festival pe Google Play sunt completate de aceste șapte jocuri:

Câștigători ai Japoniei

Câștigători ai festivalului Indie Games

  • Mousebusters de Odencat: Aceasta este o aventură în stil pixelart cu un șoarece a cărui misiune este să distrugă toate fantomele din clădire pentru a-și salva locuitorii.

  • Transport cuantic de ruccho: Joc de puzzle cu vizualizare izometrică, prin intermediul cărora trebuie să-i folosim portalurile spațio-temporale pentru a duce marfa la țintă. În prezent, poate fi descărcat numai din Japonia.

  • Vina supraviețuitorului de aso:

Japonia Top 10

The Top 10 dintre cele mai bune jocuri japoneze prezentate la Indie Games Festival pe Google Play sunt completate de aceste șapte jocuri:

Câștigători sud-coreeni

Câștigători ai festivalurilor de jocuri independente Coreea de Sud

  • Pisici și supă de HIDEA: Acesta este un joc de simulare cu pisici, pisici care gătesc supă în pădure. Aici trebuie să creăm rețete noi pentru a le vinde. Jocul nu este încă disponibil.

  • Raliul Rush Hour de Soen Games: joc de conducere arcade în care trebuie să conduci cu viteza maximă pentru a scăpa de poliție.

  • Drumul acasa de CONCODE: joc în temniță retro, ale cărui faze sunt generate automat, astfel încât fiecare joc va fi întotdeauna nou. Prețul său este de 0,89 euro, dar în prezent poate fi descărcat gratuit.

Top 10 din Coreea de Sud

The Top 10 Dintre cele mai bune jocuri coreene prezentate la Indie Games Festival pe Google Play, aceste șapte jocuri îl completează:

Via | Google