Îngrijirea sănătății la domiciliu: radiografie portabilă CALNEO Xair

Îngrijirea sănătății la domiciliu: radiografie portabilă CALNEO Xair
⏱️ 4 min read

Suntem într-o tendință de câțiva ani de a aduce un aspect medical dispozitivelor noastre de fitness și ceasurilor inteligente. Ne pot verifica ritmul cardiac și chiar nivelul de oxigen din sânge. CALNEO XAir merge și mai departe cu un dispozitiv portabil cu raze X care vă permite să vă faceți propriile raze X acasă, la serviciu, în vacanță, oriunde vă aflați.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Dispozitiv portabil cu raze X CALNEO XAir

Aceasta este cea mai bună îngrijire a sănătății la domiciliu și, odată ce mergeți până aici, vă face să vă puneți la îndoială ce nu ați putea face acasă. Evident, nu veți face operație acasă, dar când suntem în mijlocul unei crize globale de sănătate care ne ancorează pe mulți dintre noi în casele noastre, este bine să explorați aceste alte opțiuni care ne pot menține în siguranță în propriile case.

CALNEO Xair este o unitate portabilă de raze X care este portabilă. Anul trecut, unitatea a primit Premiul de bronz pentru excelența internațională în design de la IDEA și Premiul pentru produse de aur de la IF Design.

Echipa FUJIFILM a creat dispozitivul pentru a oferi o alegere convenabilă în îngrijirea sănătății la domiciliu, care îndeplinește, de asemenea, recomandările medicale recente și standardele științifice. Exteriorul dispozitivului are o configurație ușoară și coezivă. Tehnologia avansată a fost actualizată. Aceasta include puterea bateriei Xair și caseta sensibilă a Xair pentru diagnosticarea imaginilor.

Caseta folosește metoda ISS proprietară FUJIFILM, care transformă energia cu raze X în semnale optice fără a utiliza electricitate. În plus, dispozitivul are acum un zgomot semnificativ mai mic.

Plăcile de imagini super-sensibile din CALNEO Xair vor realiza imagini cu raze X de înaltă calitate. Ce este grozav la utilizarea acestui dispozitiv la domiciliu este că folosește doar doza de radiație necesară pentru a crea imaginea, considerabil mai mică decât aparatele cu raze X utilizate în spitale.

Puteți să-l țineți confortabil în mâna noastră, ceea ce duce la utilizarea convenabilă. De asemenea, este ușor, în jur de șapte kilograme, din cauza unei baterii mai mici și a unui tub cu raze X mai ușor.

Știri Caneo X Ray Man

Utilizare în lumea reală

Să ne uităm la modul în care ar putea fi utilizată această unitate. Spuneți că vă împiedicați și cădeți pe scările din casa dvs. și că nu vă puteți pune greutatea pe gleznă. Puteți utiliza dispozitivul portabil cu raze X CALNEO Xair pentru a face o imagine rapidă a gleznei și pentru a vedea dacă merită o excursie la spital. Dacă nu există oase rupte, știi că poți să iei doar niște Tylenol, să-l îngheați și să-l înfășori singur.

Totuși, dacă îți faci rău mâna? Ar putea fi dificil să faceți singuri această radiografie. Ați avea nevoie de ajutor pentru a elimina acest lucru, așa cum ați face dacă vătămarea dvs. se află într-o locație neconvenabilă, cum ar fi spatele.

Nu sunt oferite informații despre preț sau vânzări pentru dispozitivul portabil cu raze X CALNEO Xair, deci este dificil să se stabilească dacă ar merita și cât de rezonabil este prețul. Indiferent, este cu siguranță ceva de luat în considerare, mai ales dacă locuiți într-o locație în care vi se sugerează să rămâneți acasă, cu excepția cazului în care trebuie să ieșiți absolut în timpul pandemiei.

Dacă sunteți interesat de toate lucrurile despre bricolaj, citiți mai departe pentru a afla cum să folosiți hârtia și creionul pentru a vă măsura elementele vitale ca pe un purtabil.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x