Inovația în tehnologie ne face mai prost? [Poll]

Inovația în tehnologie ne face mai prost? [Poll]
⏱️ 1 min read

Am avut recent un comentariu într-unul dintre sondajele noastre care ne-a atras cu adevărat. A sugerat că ar trebui să fim numiți „Faceți tehnică mai prost” și nu „Faceți tehnologia mai ușoară”. Acest lucru ne-a făcut să ne gândim. Este același lucru? Este bine sau rău? Inovația în tehnologie ne face mai proști?

Tehnologia prin definiție pură are scopul de a ne ușura lucrurile. Acest lucru este valabil mai ales atunci când te uiți la produsele Apple. Părea să fie întregul design al lui Steve Jobs. Gândiți-vă la toată tehnologia care ne face lucrurile mai ușoare. Să ne uităm doar la unul. Unde am fi astăzi fără smartphone? Cu siguranță ne ușurează viața, dar ne face și mai proști? Uită-te la ce ne-a făcut verificarea ortografică. Nu mai trebuie să învățăm cum să vrăjim. Avem funcții care o vor remedia automat. Nu mai trebuie să ne amintim cum să conducem oriunde. Avem Google Maps pentru a ne ghida acolo. Nu trebuie să știți deloc multe pentru a utiliza un computer acum, comparativ cu utilizarea unuia în urmă cu douăzeci și treizeci de ani. Lista continuă și devine din ce în ce mai tehnică.

Ne face mai stupizi? Sau chiar ne face să fim la fel de inteligenți ca dispozitivele noastre? Inovația în tehnologie ne face mai proști?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x