Înregistrarea apelurilor este acum disponibilă pe telefoanele Moto prin dialer Google

⏱️ 2 min read

Ești utilizator Motorola? Dacă da, atunci trebuie să vă confruntați cu problema care se referă la înregistrarea apelurilor. În acest articol, Routech.ro aduce o veste bună pentru tine .. ghici ce? Funcția de înregistrare a apelurilor este acum disponibilă pe telefoanele Moto prin dialer Google!

Funcția de înregistrare a apelurilor este acum disponibilă pe telefoanele Moto prin intermediul apelatorului Google

Conform ultimelor știri, funcția de înregistrare a apelurilor este activată Telefoane Moto este acum disponibil prin Google Dialer. Motorola utilizatorii vor putea acum să înregistreze apeluri fără probleme.

Totul despre Google Dialer

Înregistrarea apelurilor este ceva care, din păcate, nu mai vedeți atât de des. Google lucrează de ceva vreme la o opțiune de înregistrare a apelurilor pentru aplicația sa de telefon, iar acum au divulgat oficial detaliile despre aceasta.

Surse au identificat o pagină de asistență de la Google care detaliază această nouă funcționalitate. Așa cum am activat la începutul anului 2020, un buton simplu de înregistrare este adăugat la interfața apelurilor telefonice, oferind utilizatorilor Android acces rapid pentru a începe o înregistrare și a o opri.

De asemenea, consultați MOTOROLA RAZR 2019 DISPONIBIL ÎN FINAL ÎN INDIA PE FLIPKART

Google explică, de asemenea, că apelurile înregistrate sunt stocate în istoricul unui apel. Aceeași Recente secțiunea care găzduiește istoricul apelurilor dvs. va afișa, de asemenea, înregistrări sub informațiile despre apel. Acest lucru este similar cu cum Google Înregistrările ecranului de apel funcționează pe pixeli. Apelurile pot fi șterse pe același ecran.

Poate că cel mai important, totuși, este că Google menționează cerințele pentru utilizarea acestei funcții. Desigur, veți avea nevoie de aplicația Google Phone în sine, dar veți avea nevoie și de un dispozitiv care rulează Android 9 sau mai nou pentru a utiliza înregistrarea apelurilor.

Verificați ACTUALIZAREA MOTOROLA MOTO G7 ANDROID 10 ESTE OFICIALĂ ACUM!

Funcția este, de asemenea, în mod surprinzător, restricționată în regiune. Google menționează că înregistrarea apelurilor nu este disponibilă în toate țările și regiunile.

Săptămâna trecută, Google a început să lanseze asistență telefonică pentru înregistrarea apelurilor, dar numai pe anumite dispozitive din India și Motorola este unul dintre ei. Având în vedere acest lucru și modul în care este redactată această pagină de asistență, nu m-aș baza pe o disponibilitate mai largă în curând.

Asta e tot pentru astăzi! Sperăm că ți-a plăcut acest articol și l-ai găsit informativ. Fiți siguri că Routech.ro va urmări cu atenție actualizările și știrile recente și vă va ține la curent!

Pe această notă, rămâneți la curent cu Routech.ro, destinația dvs. unică pentru toate ultimele știri și actualizări!

S-ar putea să vă placă și MOTOROLA ONE POWER RECEIVES ANDROID 10 ACTUALIZARE STABILĂ

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x