Instagram pentru copii în dezvoltare de Facebook

Instagram pentru copii în dezvoltare de Facebook
⏱️ 5 min read

De la înființarea rețelelor sociale, copiii nu au fost bineveniți pe rețelele sociale. Sau mai bine zis, limitele de vârstă au fost în mare parte ignorate și încercările de a include copii într-un fel nu au mers bine. Cu toate acestea, Facebook a făcut din aceasta o prioritate crearea unui Instagram pentru copii destinat utilizatorilor cu vârsta sub 13 ani.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Anunț pe Facebook

A fost înapoi în primele zile ale rețelelor sociale. Pre-adolescenții nu au fost permise. Fiul meu a găsit cu ușurință o cale de a o înconjura. A mințit despre vârsta lui și a creat conturi secrete despre care nu știam. Aș afla, le șterg și el ar crea mai multe

Ideea este că copiii au folosit mult timp social media. Mint doar despre vârsta lor – cu și fără știrea părinților lor. Dar acum Facebook vrea să le ofere o platformă doar pentru ei cu un Instagram pentru copii. Platforma actuală permite doar utilizatorilor cu vârsta peste 13 ani.

„Sunt încântat să anunț că, în viitor, am identificat munca pentru tineret ca fiind o prioritate pentru Instagram și am adăugat-o pe lista noastră de priorități H1”, a scris Vishal Shah, vicepreședintele produsului Instagram, pe un forum al angajaților. „Vom construi un nou pilon pentru tineret în cadrul Grupului de produse comunitare, pentru a ne concentra asupra a două lucruri: (a) accelerarea integrității noastre și a activității de confidențialitate pentru a asigura cea mai sigură experiență posibilă pentru adolescenți și (b) construirea unei versiuni de Instagram care să permită persoanelor sub vârsta de 13 ani să folosească în siguranță Instagram pentru prima dată. ”

Actualul șef al Instagram, Adam Mosseri, va supraveghea proiectul, cu vicepreședintele Pam Diwanji în fruntea acestuia. Fusese anterior cu Google, unde a creat YouTube pentru copii.

Suflare asupra planului

Acest anunț apare după ce Instagram a fost criticat pentru faptul că a permis abuzul tinerilor. Compania a recunoscut chiar înainte de anunț că trebuie să facă mai multe. A spus Mosseri Buzzfeed că Instagram știe din ce în ce mai mulți copii vor să folosească platforma, dar a fost o provocare să verifici vârstele.

Instagram pentru telefonul copiilor

„Trebuie să facem multe aici”, a spus el, „dar o parte a soluției este crearea unei versiuni de Instagram pentru tineri sau copii în care părinții au transparență sau control. Este unul dintre lucrurile pe care le explorăm. ”

Candidatul la doctorat Priya Kumar face cercetări despre modul în care social media afectează familiile. Ea vede un Instagram pentru copii ca o modalitate prin care Facebook de a-i prinde pe copii din timp și de a normaliza „existența conexiunilor sociale pentru a fi monetizate”.

„Din perspectiva confidențialității, legitimezi doar interacțiunile copiilor pentru a fi monetizați în același mod în care sunt toți adulții care folosesc aceste platforme”, a spus ea.

Ea a adăugat că membrii YouTube pentru copii migrează la YouTube obișnuit. „Mulți copii, fie la alegere, fie accidental, migrează pe platforma YouTube mai largă”, a spus ea. „Doar pentru că aveți o platformă pentru copii, nu înseamnă că copiii vor rămâne acolo.”

Instagram pentru fată pentru copii

Facebook a creat, de asemenea, Messenger pentru copii, după consultarea experților, dar o eroare a platformei a permis străinilor să se conecteze cu copiii. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, sa confruntat cu presiuni pentru a întrerupe platforma.

În plus, indiferent dacă se adaugă sau nu un Instagram pentru copii, adolescenții se confruntă cu multe hărțuiri pe Instagram și pe alte platforme obișnuite și au întotdeauna. Din păcate, există multe rapoarte despre adolescenți care au fost hărțuiți pe rețelele de socializare și care își vor lua viața.

Instagram a anunțat la începutul săptămânii că intenționează să abordeze și asta: „Acest lucru poate include lucruri precum restricționarea acestor adulți de la a vedea conturi pentru adolescenți în„ Utilizatori sugerați ”, împiedicându-i să descopere conținut pentru adolescenți în Reels sau Explore și ascunderea automată a comentariilor lor despre postări publice ale adolescenților ”, se arată într-o postare a companiei.

Dar asta nu face nimic pentru a proteja adolescenții de alți adolescenți. Instagram are obiective înalte și mult de lucru înainte. Nu va fi ușor să creați și să cultivați aceste platforme, în special în mijlocul criticilor publice și ale experților.

Adăugându-vă problemelor, citiți această poveste despre iOS 14, arătând că Instagram folosea camere aparate fără cunoștința utilizatorului.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x