Instalați TWRP și Root Android FĂRĂ PC (Folosind Bugjaeger mobile ADB)

⌛ Reading Time: 5 minutes

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a Instalați TWRP și Root Android FĂRĂ PC sau dispozitiv principal Rooted, iată un ghid complet simplu pentru a vă ajuta. Instalarea TWRP sau înrădăcinarea dispozitivului Android este un proces destul de complicat. Iar pentru cei care nu au un PC sau laptop, s-ar putea să pară imposibil de realizat. Cu toate acestea, dacă vă spun, nu veți avea nevoie de un PC sau laptop pentru a instala TWRP sau pentru a rădăcina Android?

Nedumerit? Ar trebui să fii! Routech.ro a adus pentru dvs. un nou mod de a instala TWRP fără PC sau telefon înrădăcinat pe orice dispozitiv Android. Cu această metodă uimitoare, puteți, de asemenea, să rădăcinați un telefon Android fără un PC. În general, când instalați TWRP sau înrădăcinați dispozitivul Android, veți avea nevoie de comenzi și pentru aceasta un PC sau laptop.

Dar nu toți avem laptopuri sau PC-uri. În acest scop, este predominantă o metodă de înrădăcinare a unui dispozitiv utilizând un dispozitiv principal înrădăcinat. Dar este obligatoriu ca dispozitivul dvs. principal să fie înrădăcinat. Acum, dacă nu avem un PC, cum putem înrădăcina dispozitivul principal în primul rând ?!

Ei bine, nu-ți face griji. Acum nu contează dacă nu aveți un dispozitiv principal înrădăcinat. chiar dacă dispozitivul dvs. principal cu ajutorul căruia veți înrădăcina un alt dispozitiv nu este înrădăcinat, puteți înrădăcina celălalt dispozitiv. Te întrebi cum? Aici vine în imagine eroul nostru al articolului.

Aplicația mobilă ADB Bugjaeger este o astfel de aplicație care vă permite să instalați TWRP Recovery pe dispozitivul Android Root și utilizând un alt dispozitiv primar. Cu toate acestea, dispozitivul principal nu trebuie să fie înrădăcinat aici. Aceasta înseamnă că puteți instala cu ușurință TWRP și puteți rădăcina Android fără PC și fără un dispozitiv principal Rooted.

Verificați – Cum să vizionați Netflix pe Nintendo Switch

Pur și simplu urmați ghidul de mai jos pentru a afla cum puteți instala TWRP Recovery pe Android fără PC și fără dispozitiv primar înrădăcinat –

Instalați TWRP fără PC și fără dispozitiv primar înrădăcinat

Condiții preliminare –

  • Asigura-te ca Deblocați Bootloader pe dispozitivul pe care doriți să îl instalați TWRP sau root. Poti consultați ghidul nostru aici pentru a debloca Bootloader fără a utiliza un PC SAU dispozitiv Android înrădăcinat folosind aceeași aplicație.
 • Cum debloca OEM pe telefonul Android.

Descărcări

 • Fișier Zip Magisk Manager pentru dispozitivul pe care doriți să îl rădăcinați. (Dacă vrei să faci rădăcină)
 • Fișier zip de recuperare TWRP pe dispozitivul principal pentru dispozitivul pe care doriți să instalați Recovery. De preferință, descărcați TWRP și salvați-l în spațiul de stocare intern al dispozitivului principal.

Notă – că va trebui să descărcați fișierul TWRP Zip pe dispozitivul principal și nu pe cel pe care doriți să instalați recuperarea.

Instalați TWRP pe Android utilizând aplicația Bugjaeger

  • Descărcați Bugjaeger aplicație pe dispozitivul principal.
 • Intrați în modul Fastboot pe dispozitivul pe care doriți să îl instalați TWRP. Pentru asta, Opriți dispozitivul și apăsați Reducere volum + buton de alimentare. Veți vedea în curând numele Fastboot pe ecran.
 • Ia un Cablu OTG și conectați cele două dispozitive.
 • Activați toate permisiunile solicitate pe dispozitivul principal.
 • Deschideți aplicația Bugjaeger pe acel dispozitiv.
 • Veți vedea pictograme mici pe un glisor orizontal. Alege ultima opțiune Acolo. Atingeți-l.
 • Veți vedea o mică rundă Buton albastru în colțul din dreapta jos. Atingeți-l.
 • Veți vedea un avertisment pe ecran. Bifați caseta de mai jos și apăsați pe „Eu A intelege„.
 • A ecranul liniei de comandă se va deschide acum pe dispozitivul principal. Introduceți comanda de mai jos pentru a vedea dacă celălalt dispozitiv pe care doriți să instalați TWRP Recovery a fost sau nu conectat.
Fastboot devices
 • Ar trebui să vedeți un număr de serie pe ecran. Acest lucru indică faptul că celălalt dispozitiv a fost conectat la dispozitivul principal.
 • Acum la Flash TWRP Recovery sau orice altă recuperare precum recuperarea OrangeFox, introduceți comanda de mai jos –
Fastboot flash Recovery <Recovery Name>
 • Acum apăsați pe Pictogramă atașament prezent în colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Accesați fișierul în care ați salvat fișierul Fișier zip de recuperare TWRP în stocarea internă.
 • Acum adăugați acest fișier de recuperare la comanda de mai sus. Doar asigurați-vă că adăugați spațiu după recuperare și apoi adăugați fișierul de recuperare.

Odată ce ați introdus această comandă cu numele fișierului de recuperare, va începe procesul de intermitent. Veți fi notificat după finalizarea procesului. Acum puteți deconecta celălalt dispozitiv de pe dispozitivul principal.

Ați instalat cu succes TWRP Recovery pe celălalt dispozitiv. Acum puteți păstra dispozitivul principal deoparte.

Pentru a porni în modul Recovery pe dispozitiv, tocmai ați instalat TWRP pornit, apăsați butonul de creștere a volumului și butonul de pornire împreună.

Vezi și – Treceți la Old OxygenOS 9 Swipe Gestures pe dispozitivele Android 10 OnePlus

În cazul în care doriți să vă rădăcinați dispozitivul utilizând Magisk, urmați ghidul de mai jos pentru a ști cum puteți rădăcina Android fără PC și fără dispozitiv primar înrădăcinat –

Rădăcinați telefonul Android FĂRĂ PC

Iată cum sunteți un Android Root fără PC sau dispozitiv Android principal înrădăcinat.

 • Porniți în modul de recuperare pe dispozitiv, tocmai ați instalat Recovery pe. Pentru aceasta, apăsați butonul Buton de creștere a volumului și de pornire împreună.
 • Recuperarea se va deschide acum.
 • Mergi la Instalare dacă aveți o recuperare TWRP și localizați FIȘIERUL ZIP MAGISK pe care l-ați descărcat mai devreme.
 • Atingeți-l. Glisați pentru a confirma blițul.

Asta e. în curând fișierul zip Magisk va fi intermitent și dispozitivul dvs. Android va fi înrădăcinat!

Sper că articolul a fost util. Și presupun că ați instalat TWRP și dispozitivul Android înrădăcinat fără PC sau fără a utiliza dispozitivul Rooted Primary.

În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Nu ratați – Descărcați Lineage OS 17.1 bazat pe Android 10

Întrebări frecvente

Ce este aplicația Bugjaeger Mobile ADB?

Bugjaeger Mobile ADB este o aplicație Android care vă permite să instalați TWRP Recovery și Root Android fără PC. Nu este necesar ca dispozitivul principal să fie înrădăcinat pentru a putea rădăcina un alt dispozitiv.

Ce este Magisk?

Magisk este una dintre cele mai populare aplicații Android Root similare cu SuperSu și KingRoot. Singura diferență aici este că Magisk este mult mai bun și mai convenabil decât celelalte două, deoarece își înrădăcinează dispozitivul Android într-un mod fără sistem. Vă permite să ascundeți rădăcina dispozitivului dvs. de la diverse aplicații bancare și monetare, precum și de la jocuri.

Verificați și – Descărcați Tubemate pentru Android; instalați TubeMate Downloader

Ce este TWRP Recovery?

TWRP, adică, Team Win Recovery Project este o recuperare personalizată pentru dispozitivele Android care vă permite să vă personalizați dispozitivul Android și să îl rădăcinați utilizând Magisk sau SuperSu.

De ce să instalați TWRP Recovery pe Android?

Dacă doriți să aflați mai multe despre avantajele instalării TWRP Recovery pe Android, Iată un ghid complet despre recuperarea TWRP pe dispozitivele Android

Care sunt caracteristicile aplicației Bugjaeger Mobile ADB?

– rularea scripturilor shell personalizate pe dispozitivul țintă
– shell interactiv la distanță
– citirea, filtrarea și exportarea jurnalelor dispozitivelor (logcat)
– extrageți fișiere APK
– crearea și restaurarea copiilor de rezervă, inspectarea și extragerea conținutului fișierelor de rezervă
– captarea capturilor de ecran
– efectuarea diferitelor comenzi pentru controlul dispozitivului (repornire, acces la bootloader, rotirea ecranului, eliminarea aplicațiilor care rulează, …)
– dezinstalarea și instalarea pachetelor, verificarea diferitelor detalii despre aplicațiile instalate
– copierea aplicațiilor între telefoane
– monitorizarea proceselor, afișarea informațiilor suplimentare legate de procese, procesele de ucidere
– afișarea diferitelor detalii despre versiunea Android (de exemplu, versiunea SDK, ID-ul Android, ..), kernel-ul Linux, CPU, abi, afișare
– afișarea detaliilor bateriei (de exemplu, temperatură, sănătate, tehnologie, tensiune, etc.)
– gestionarea fișierelor – împingerea și extragerea fișierelor de pe un dispozitiv, navigarea în sistemul de fișiere
– căutare și conectare la dispozitivele Android din rețeaua dvs. care au configurat și pentru a asculta pe portul 5555
– citirea variabilelor de încărcare și a informațiilor prin protocolul fastboot (de exemplu, aruncați informații despre hw, starea de securitate sau dacă dispozitivul a fost modificat)
– executați comenzi fastboot

Vezi și –

 • Verificați durata ecranului Android pe dispozitivele Android
 • Cum se descarcă modulul Magisk
 • Cum se instalează fișierul Magisk Module ZIP
 • Dezinstalați modulele Magisk în TWRP Recovery
 • Cum se rootează Android 11 folosind Magisk Canary?
 • Descărcați și instalați TWRP Recovery pe OnePlus 8 Pro [Unofficial]

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.