InstaULTRA APK Descărcați ultima versiune 0.9.2.10- 2019

⏱️ 6 min read

Descărcați InstaULTRA APK: – Cui nu îi place să aibă mai multe privilegii decât alții? Și ce se întâmplă dacă aceste privilegii înseamnă să ai o aplicație Instagram care să te permită să descarci imagini, videoclipuri, povești dintr-un singur clic, să copiezi comentarii și biografii și să te ascunzi starea vizualizării?

Dacă doriți să folosiți toate acestea într-o singură aplicație, atunci sunteți la locul potrivit! În articolul de astăzi, vă împărtășim InstaULTRA Apk cel mai recent versiunea 0.9.2.10 care vă va permite să descărcați imagini, videoclipuri, povești pe Instagram cu un singur clic!

Ce este InstaULTRA APK?

APK InstaULTRA este o aplicație care servește utilizatorilor săi moduri Instagram noi și interesante. Cu cuvinte simple, îl puteți numi o alternativă la GBInstagram.

Datorită deciziei sfâșietoare a GBInstagram de a nu dezvolta GBInstagram, mulți utilizatori de moduri își pierduseră speranța de a folosi unele moduri interesante pentru Instagram.

Dar nimic de îngrijorat, deoarece avem cea mai bună alternativă pentru GBInstagram- InstaULTRA APK! Cu această alternativă, puteți utiliza moduri grozave pentru Instagram și aveți încredere în mine, acest lucru vă va ajuta în multe feluri!

Există anumite necesități care Instagram ar trebui să descărcați imagini, dar trebuie să respectați politicile sale stricte de confidențialitate, nu aveți voie să descărcați videoclipuri, imagini etc. ale nimănui. Deși le puteți salva, acestea nu vor fi membre ale galeriei dvs. de telefon.

Cu toate acestea, dacă utilizați APK InstaULTRA, puteți utiliza Instagram cu toate caracteristicile sale, chiar și linkuri acceptabile, dar, în plus, veți fi recompensat cu alte caracteristici, cum ar fi ascunderea stării vizualizării.

Deci ce mai aștepți? Să începem cu articolul în care v-am împărtășit linkul de descărcare InstaULTRA Apk împreună cu metoda de instalare și câteva dintre caracteristicile interesante care vă vor atrage cu siguranță. Începem-

Descărcați APKul InstaULTRA Ultimele în 2019

Nume aplicație InstalaULTRA
Dimensiunea aplicației 33 MB
Versiunea aplicației 0.9.2.10
Autor Sommer Damous
Ultima actualizare 10 februarie 2019

InstaULTRA APK Descărcați cele mai recente

(Com.Insta2) Descărcați

Cum se descarcă și se instalează InstaULTRA APK pe Android?

Mai jos este prezentat un ghid scurt și simplu cu privire la modul în care puteți instala InstaULTRA APK pe Android și puteți face modificări prin diferite moduri ale acestui apk. Începem-

Pasul 1:– Presupun că ați finalizat ultima descărcare InstaULTRA Apk de pe linkul de descărcare de mai sus. Deci, putem trece la pasul următor-

Pasul 2:– Accesați locația în care ați salvat APK-ul InstaULTRA v0.9.2.10 sau puteți face clic pe acesta în bara de notificare.

Pasul 3:– După ce atingeți fișierul descărcat, vi se va cere Permisiuni de securitate de pe Android. Acordă toate permisiunile.

Pasul 4: – Mergi la Setări> Securitate a dispozitivului dvs. și activați surse necunoscute opțiune.

Pasul 5: – Ai terminat aici! Apk-ul a fost instalat pe dispozitivul dvs. Acum puteți să vizitați aplicația Instagram, să vă conectați sau să vă înregistrați și să accesați profilul dvs. din fila Setări pentru a activa diferite moduri prin această aplicație.

Specificațiile aplicației InstaULTRA

Date mai jos sunt câteva dintre caracteristicile evidențiate ale celei mai recente versiuni InstaULTRA APK v0.9.2.10 care vă vor face să descărcați această aplicație fără să vă gândiți din nou

Descărcați videoclipuri și fotografii– Puteți descărca videoclipuri și fotografii de pe Instagram pe care altfel aplicația nu le acceptă să le descărcați.

Anti-Ban- Această aplicație nu este interzisă nicăieri și o puteți folosi fără griji, deoarece nu veți face nimic ilegal.

Copiați comentariile– Dacă sunteți un iubitor de Insta, este posibil să știți că nu puteți copia nimic în afară de mesajele din această aplicație. De multe ori, unele comentarii și subtitrări merită copiate, dar nu le puteți copia pe toate. Cu toate acestea, cu ajutorul InstaULTRA APK, puteți chiar să copiați comentarii pe Instagram.

Descărcați Povești– Poveștile de pe Instagram nu durează mai mult de o zi și, prin urmare, salvarea lor este mai prioritară decât imaginile sau videoclipurile. În aplicația Instagram, nu vi se oferă opțiunea de a descărca povești, dar cu APK-ul InstaULTRA puteți descărca și povești!

dispozitive x86 acceptate– Suport pentru dispozitive x86 și linkuri în aplicația Instagram.

Salvați toate imaginile o dată– După cum știți, Instagram oferă opțiunea de a încărca mai multe imagini o dată. Dar, în timp ce o descărcați prin InstaULTRA, nu trebuie să descărcați fiecare imagine separat. Cu un singur clic, puteți descărca toate imaginile simultan.

Copiați Bio– Unele bios ne atrag într-adevăr suficient încât să intenționăm să le copiem. cu toate acestea, din moment ce Instagram nu permite să copieze nicio materie scrisă, cu excepția mesajelor, nu le puteți copia direct și cu siguranță se dovedește a fi incomod să copiați manual bios îndelungat. Prin urmare, InstaULTRA are această caracteristică interesantă prin care puteți copia și biografii ale oricui!

Linkuri de aplicații acceptate– Linkurile din aplicația Instagram sunt acceptate de InstaULTRA, deci nu trebuie să comutați între aceste două aplicații doar pentru a accesa de fiecare dată câteva linkuri.

Ascundeți starea vizualizării– Similar cu funcția GBWhatsApp, InstaULTRA vă permite să vă bucurați de vizionarea stării altor persoane, fără să le anunțați! Nu-i așa mișto?

Puteți permite, de asemenea, audio de videoclipuri, chiar dacă a fost în starea de mut în timpul descărcării.

Acestea au fost doar câteva dintre caracteristicile acestei aplicații extraordinare. Pentru mai multe astfel de caracteristici, va trebui să aveți o experiență. Deci ce mai aștepți? Descărcați apk InstaULTRA!

Învelire

Presupun că ați găsit cu toții articolul APK InstaULTRA util și acum puteți descărca videoclipuri, imagini și povești direct cu un singur clic. Din fericire datorită acestei caracteristici extraordinare a InstaULTRA APK, nu trebuie să comutați între aceasta și aplicația Instagram pentru a urmări anumite linkuri.

Astfel, vă bucurați de aplicația Instagram cu mai multe opțiuni! În cazul oricăror întrebări sau întrebări, nu ezitați să ne anunțați în caseta de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de fișiere APK sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x