În acest articol, vom arunca o privire asupra instrumentelor de învățare automată oferite de AWS. De asemenea, vom înțelege tipul de probleme pe care încearcă să le rezolve pentru clienții lor.

AWS Machine Learning cuprinde un set bogat de instrumente oferite de Amazon pentru a ajuta dezvoltatorii să integreze modele de învățare automată în aplicațiile lor.

AWS oferă, de asemenea, modele pre-instruite pentru cazuri de utilizare, inclusiv viziune pe computer, motoare de recomandare și traducere în limbi străine.

Amazon oferă în prezent 15 servicii de învățare automată pe platforma sa. În acest articol, vom analiza fiecare dintre ele, astfel încât să putem înțelege tipul de problemă pe care încearcă să o rezolve pentru clienții lor.

SageMaker

Amazon SageMaker vă ajută să luați modelele de învățare automată de la concept la producție într-o fracțiune de timp comparativ cu abordările tradiționale bazate pe cod.

Sagemaker este un serviciu gestionat și are suita completă de instrumente de care aveți nevoie pentru a construi, instrui și implementa modelele dvs. de învățare automată. Vă ajută să vă etichetați datele, să vă optimizați algoritmii și multe altele. Este o soluție completă pentru crearea și implementarea modelelor de învățare automată.

SageMaker are, de asemenea, o opțiune de pilot automat care va procesa automat datele și le va rula prin intermediul mai multor algoritmi. Acest lucru îi ajută pe dezvoltatori să găsească cel mai bun algoritm pentru modelul lor fără a antrena și testa manual aceste modele.

Sagemaker vine, de asemenea, cu un IDE integrat și un notebook Jupyter care poate fi distribuit pe care îl puteți folosi pentru a colabora cu echipa dvs.

CodeGuru

Amazon CodeGuru vă permite să automatizați recenziile de cod și optimizările de performanță pentru aplicația dvs.

Poate găsi probleme precum condițiile cursei, scurgeri de resurse și cicluri de CPU irosite. Acest lucru vă ajută să produceți coduri de calitate superioară, oferind recomandări specifice bazate pe contextul codului.

Algoritmii Codeguru sunt instruiți cu baze de cod din proiectele Amazon. În acest moment, CodeGuru acceptă numai aplicații Java, dar vă puteți aștepta ca funcționalitatea să se extindă și în alte limbi în viitorul apropiat.

Înţelege

Amazon Comprehend este un serviciu de procesare a limbajului natural de la Amazon care folosește învățarea automată pentru a găsi informații valoroase din datele textuale.

Comprehend poate funcționa cu date nestructurate, cum ar fi recenzii despre produse, e-mailuri ale clienților, tweet-uri twitter și așa mai departe, pentru a vă ajuta să trageți concluzii (cum ar fi sentimentul general al publicului).

Este, de asemenea, un serviciu complet gestionat, ceea ce înseamnă că puteți utiliza modele pre-instruite pentru a lucra cu datele dvs. Comprehend are, de asemenea, un serviciu suplimentar numit Amazon Comprehend Medical care vă permite să lucrați cu documente medicale pentru a analiza condițiile medicale și dozele.

Prognoza

Prognoza Amazon este folosit pentru a construi modele de predicție în serie temporală folosind seturile de date existente.

Prognoza funcționează excelent pentru cazuri de utilizare, cum ar fi prezicerea cheltuielilor viitoare de afaceri, predicția prețului acțiunilor și planificarea resurselor pentru organizații, pe baza cererii clienților.

Acest serviciu este, de asemenea, personalizabil și vă permite să creați modele personalizate pe lângă modelele de învățare profundă existente ale Amazonului. La fel ca majoritatea instrumentelor de învățare automată din AWS, Forecast este, de asemenea, complet gestionat și se poate scala în funcție de nevoile afacerii dvs.

Detector de fraude

Amazon Fraud Detector este un alt serviciu complet gestionat care vă ajută să detectați înregistrări false și tranzacții frauduloase.

Detectorul de fraudă poate identifica conturile potențial frauduloase și apoi vă ajută să configurați verificări suplimentare pentru acele conturi semnalate.

Un detector de fraudă are nevoie de un set de date existent de tranzacții frauduloase etichetate pentru a instrui și a înțelege tiparul comportamentului clienților dvs. Apoi folosește aceste date pentru a preveni alte tranzacții frauduloase.

De asemenea, puteți configura reguli de autentificare personalizate pentru autentificările clienților și încercările produselor.

Kendra

Amazon Kendra este un motor de căutare pentru întreprinderi bazat pe AI, care vă va ajuta să furnizați rezultate de căutare extrem de precise pe baza întrebărilor clienților.

Poți să folosești. Kendra alimentează motoarele de căutare din produsele dvs., care îi ajută pe utilizatori să găsească exact ceea ce caută.

Kendra poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta clienții să găsească răspunsuri la anumite probleme în timp ce utilizează produsul dvs., fără a fi nevoie de asistență suplimentară pentru clienți.

Kendra acceptă, de asemenea, întrebări de limbaj natural, oferind o experiență și mai lină clienților dvs.

Lex

Amazon Lex vă permite să construiți interfețe de conversație în produsele dvs. Lex oferă Înțelegerea limbajului natural (NLU) modele care pot înțelege inputul conversațional de la utilizatori și pot efectua acțiunile corecte.

Lex poate fi utilizat ca înlocuitor pentru asistența manuală pentru clienți pentru a ajuta la filtrarea întrebărilor obișnuite și poate răspunde automat la acestea. Este, de asemenea, un serviciu complet gestionat, care se dimensionează automat și utilizează un model de plată pe măsură ce utilizați.

Personalizați

Personalizare Amazon vă permite să creați recomandări personalizate pentru clienții dvs. pe baza modelelor lor de utilizare.

În timp ce motoarele de recomandare tradiționale pot fi utilizate numai pentru a recomanda produse, Personalizați vă permite să personalizați literalmente fiecare pas din experiența utilizatorului clientului.

Personalizare este un instrument excelent pentru a crea recomandări de produse, rezultate de căutare personalizate bazate pe interogări și pentru a utiliza promoții de marketing direcționate.

Polly

Amazon Polly vă ajută să creați produse compatibile cu vorbirea pentru clienții dvs. Polly oferă ieșiri vocale realiste într-o varietate de limbi, inclusiv chineză, coreeană și japoneză.

Polly este alimentat de algoritmi de învățare profundă care imită o interfață de stil conversațional care poate fi utilizată în narațiuni, aplicații de telefonie și alte aplicații.

Recunoaștere

Recunoaștere Amazon este o soluție de viziune computerizată de la AWS care ajută dezvoltatorii să construiască aplicații care pot recunoaște obiecte din imagini și videoclipuri.

În plus față de recunoașterea automată a obiectelor, puteți personaliza Rekognition pentru a alege obiecte și scene specifice pe baza propriilor cerințe.

Recunoașterea poate fi utilizată în cazuri de utilizare, cum ar fi identificarea defectelor de fabricație ale produselor, identificarea personalului neautorizat într-o organizație, scanarea conținutului neadecvat din filme și așa mai departe. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a analiza mișcările jucătorului în jocuri pentru analiza post-joc.

Textract

Amazon Textract vă permite să citiți date din documente scanate. Abordarea obișnuită a digitalizării documentelor pe hârtie este utilizarea introducerii manuale a datelor sau OCR-uri cu configurații personalizate.

Textract facilitează aplicarea automată a regulilor documentelor și extragerea de date valoroase împreună cu componente precum formulare și imagini din document.

Textract este util pentru procesarea cererilor de împrumut, a reclamațiilor medicale și multe altele. Pe lângă extragerea datelor, acestea pot fi optimizate pentru căutare folosind Textract. Documentele care de obicei durează luni pentru a fi procesate folosind metode manuale pot fi procesate în ore folosind AWS Textract.

Transcrie

Transcrierea Amazon vă permite să creați servicii de vorbire în text în aplicația dvs. Transcrierea este utilă în construirea de servicii de transcriere medicală, streaming audio, generarea de subtitrări pentru înregistrări video și multe altele.

Transcrierea poate fi, de asemenea, utilizată pentru a converti apelurile clienților în text și a le analiza pentru un serviciu clienți îmbunătățit. Catalogarea arhivelor audio este un alt caz de utilizare pentru transcrierea AWS.

Traduceți

Amazon Traducere este un serviciu de învățare automată similar cu Google Translate. Traducerea poate funcționa cu o varietate de limbi cu o precizie ridicată, ceea ce permite companiilor să își personalizeze limbile pe baza datelor demografice ale publicului lor.

Traducerea este, de asemenea, concepută pentru a fi mai naturală pentru clienți, deoarece contextul propoziției este, de asemenea, luat în considerare.

Traducerea este, de asemenea, extrem de personalizabilă, astfel încât poate ajuta la îmbunătățirea acurateței traducerii atunci când lucrați cu numele dvs. de marcă și cu cuvintele unice legate de afacerea dvs.

DeepLens

Amazon DeepLens este o cameră video cu capacități de învățare profundă încorporate care vă ajută să construiți și să testați modele de viziune computerizată în timp real.

DeepLens este complet programabil și poate fi utilizat pentru a testa modele precum recunoașterea obiectelor vii, clasificarea păsărilor / animalelor, detectarea feței și așa mai departe.

Produsul este conceput pentru dezvoltatorii care încep în învățarea automată. Îi ajută să înțeleagă modul în care vor funcționa modelele lor în lumea reală.

DeepLens este, de asemenea, integrat cu ecosistemul AWS și poate fi utilizat cu alte servicii AWS, cum ar fi Lambda și Rekognition, pentru a-și extinde capacitățile.

DeepRacer

Dacă sunteți un fan al mașinilor cu conducere automată, AWS DeepRacer este o mașină de curse autonomă mică, proiectată de AWS, care rulează folosind învățarea automată. DeepRacer vă ajută să vă testați modelele de învățare prin întărire folosind o pistă fizică.

Puteți construi modele de învățare cu întărire folosind AWS SageMaker și le puteți testa instantaneu folosind DeepRacer. Amazon vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă conecta și de a concura cu colegii pasionați de curse, construind piste de curse private virtuale.

rezumat

Cu o soluție la aproape fiecare problemă de învățare automată, Amazon Machine Learning oferă un set bogat de instrumente pentru a lucra cu inginerii de învățare automată.

Amazon adaugă, de asemenea, servicii noi la fiecare câteva luni, bazate pe noi cazuri de utilizare, făcându-l una dintre cele mai fiabile platforme în care inginerii pot construi soluții de AI pentru clienții lor.

Mi-a plăcut acest articol? Alăturați-vă Newsletter-ului meu și obțineți un rezumat al articolelor și videoclipurilor mele în fiecare luni.