Instrumentul LGUP Descărcați cea mai recentă versiune pe firmware-ul Flash KDZ și TOT

⏱️ 5 min read

Dacă sunteți o persoană care are dispozitiv LG și dacă sunteți dispus să explorați mai multe de pe dispozitiv, atunci iată un mod în care puteți realiza acest lucru. În acest articol, împărtășim Instrumentul LGUP și Instrumentul Flash LG acest lucru este crucial în intermiterea firmware-ului stoc pe dispozitivele LG.

Aceste instrumente LG UP și LG Flash Tool se modifică în actualizări conform celor mai recente dispozitive LG, astfel încât să fie compatibile cu acestea. Prin urmare, trebuie să aveți cel mai recent instrument LG UP și instrument Flash. Ambele sunt prezentate în articolul de mai jos, împreună cu un ghid despre modul de utilizare a instrumentului LGUP și a instrumentului Flash.

Instrumentul LG UP pentru a bloca dispozitivele LG

Pentru cei care știu despre ce sunt ROM-urile personalizate care și-au personalizat dispozitivele folosind ROM-uri personalizate, știu ce probleme legate de bucla de boot, dispozitivul Android cu cărămizi. Chiar dacă Flashing-ul are propriile avantaje, apar și alți adjuvanți.

Erori de buclă de încărcare, dispozitivul Android Bricked sunt câteva dintre ele. De asemenea, de multe ori regretăm înrădăcinarea dispozitivului și avem voința de a-l dezrădăcina. Pentru astfel de cazuri, instrumentele precum LGUP Tool și LG Flash Tool sunt utile.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cu ajutorul instrumentului LG UP Tool, se poate dezrădăcina dispozitivul Android înrădăcinat. De asemenea, acest instrument ajută utilizatorii să iasă din situații nedorite, cum ar fi: bricking-ul Android, probleme legate de bucla de încărcare etc.

Instrumentul LGUP

Descărcați instrumentul LG UP

Mai jos sunt linkurile de descărcare pentru a descărca instrumentul LG UP. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe linkurile de mai jos și descărcarea va începe.

Descărcare LGUP 8994 V0.0.1.18

Descărcați LGUP 8994 V0.0.3.23

LGUP Store Frame 1.14.3 Descărcare

Instalați LG UP Tool pe PC

Oferiți mai jos un ghid despre cum să instalați instrumentul LG UP pe computer. Dar înainte de aceasta, există o scurtă secțiune preliminară pe care trebuie să o finalizați pentru a instala LG UP Tool pe PC.

Condiție preliminară –

 • Instalați Microsoft Visual C ++ pe computer. Este disponibil pentru descărcare de pe site-ul oficial al Microsoft.
 • Rețineți că aveți o funcționare fiabilă, bună și cele mai recente drivere USB LG instalat pe computer.
 • Instalați ADB și Fastboot pe computer.

Fișierul zip LGUP Tool are ambele – Flash Tool și fișierul DLL. După despachetarea fișierului zip, ambele aceste fișiere pot fi instalate. Aici începe ghidul –

Pasul 1. Presupunând că ați îndeplinit condiția prealabilă, permiteți-ne să trecem la pașii de instalare a LUP Tool pe PC. Pentru început, localizați fișierul zip al instrumentului LG UP și al instrumentului LG Flash pe care le-ați descărcat de pe linkurile de mai sus.

Pasul 2. Alegeți fișierul zip și faceți clic pe el. Extrageți fișierele folosind oricare Instrumentul 7-Zip sau WinRAR.

Pasul 3. Când extrageți fișierele, vor exista 2 fișiere în acel folder. La început, instalați fișierul DLL și apoi faceți clic pe „Următorul‘.

Pasul 4. Acum veți putea alege unde să instalați aplicația. Locația implicită ar fi unitatea C, o puteți modifica și apoi faceți clic pe „finalizarea‘.

Pasul 5. Următorul pas este să începeți instalarea instrumentului LG Flash conform metodelor de mai sus.

Pasul 6. În cele din urmă, faceți clic pe „finalizarea‘ opțiune.

Aia este! Ați instalat cu succes instrumentul LG UP pe computer. Acum sunteți pregătit să dezroadați dispozitivul Android acum.

Utilizați instrumentul LGUP pentru a flash ROM-uri stocate pe telefoanele LG

Pasul 1. Presupunând că ați parcurs pașii de mai sus legați de instalarea instrumentului LGUP pe computer, vom începe cu procesul de intermitere a ROM-urilor stocate pe telefoanele LG folosind instrumentul LGUP.

Pasul 2. După instalarea cu succes a instrumentului LGUP pe computer, cu ajutorul driverelor USB, conectați dispozitivul LG la computer.

Pasul 3. Pe Ecranul instrumentului LGUP, dispozitivul pe care l-ați conectat la computer va fi listat.

Pasul 4. Alege Modernizare opțiune din același ecran LGUP Tool.

Pasul 5. Alege calea fișierului și localizați fișierul KDZ și selectați același lucru.

Pasul 6. Acum faceți clic pe start butonul și procesul va începe în curând.

În câteva momente, firmware-ul Stock va fi instalat pe dispozitivul dvs. LG. Puteți deconecta dispozitivul de la computer.

Da, atât de ușor a fost să blochezi telefonul LG folosind instrumentul LGUP.

Caracteristicile instrumentului LG UP

 • Instrumentul complet LG UP este disponibil într-un singur fișier și pentru a începe să-l folosiți, nu trebuie decât să faceți dublu clic pe fișier și sunteți bine să mergeți!
 • Când utilizați instrumentul, tot ceea ce faceți aici este conectat și, dacă există o problemă, puteți pur și simplu să treceți prin jurnal și să știți ce pas a mers greșit.
 • Interfață ușor de utilizat. Este ușor de utilizat instrumentul și nu are nevoie de niciun ghid.
 • LG Flash Tool oferă pentru a bloca firmware-ul stocului oricăruia Dispozitiv LG.
 • Cu instrumentul LG UP, se poate întoarce dispozitivul înapoi dacă se confruntă cu o problemă a buclei de încărcare sau este blocat.
 • LG UP Tool este unul dintre puținele instrumente care permit intermitentul oricărui firmware, indiferent de potrivirea geografică.
 • Puteți să vă dezbrăcați dispozitivul LG utilizând instrumentul LG UP.
 • Se poate dezrădăcina dispozitivul cu ajutorul instrumentului LGUP.

Cuvinte finale –

Sper că articolul de pe Instrumentul LGUP a fost util pentru voi toți. În caz de dubii sau întrebări,
anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră-Routech.ro pentru mai multe astfel de articole de actualizare sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări la curent cu postările noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x