Întâlnirea de comunicare a tehnologiei ecranului OnePlus 2020 va avea loc pe 13 ianuarie

⌛ Reading Time: 2 minutes

Recent, OnePlus și-a anunțat OnePlus Concept One telefon la CES 2020 și acum OnePlus a trimis invitații la reuniunea OnePlus 2020 Screen Technology Communication Meeting, care se va desfășura pe 13 ianuarie.

Gigantul tehnologic chinez a organizat acest eveniment la ora locală 14:00, iar locul care a fost decis este grădina cu flori Shenzhen B.PARK.

Asta este tot ce a spus compania OnePlus. Nu știm despre ce este acest eveniment, dar, după cum se poate ghici după nume, evenimentul pare să fie orientat undeva în jurul tehnologiei OnePlus Screen.

Cel mai posibil motiv pentru acest eveniment ar fi cea mai recentă tehnologie de afișare a ecranului pentru viitoarele telefoane Flasghip ale OnePlus.

Conform scurgerilor OnePlus 8 Pro, nimic altceva despre dispozitiv nu este cunoscut în mod semnificativ, cu excepția probabilității chipset-ului Snapdragon 865, cel mai recent chipset emblematic Qualcomm pentru 2020 în OnePlus 8, nu se știe nimic altceva.

Deoarece OnePlus 7T a venit cu un ecran de rată de reîmprospătare de 90 Hz, nu va fi prea mult să te aștepți la un ecran de rată de reîmprospătare de 120 Hz pentru flagship-urile OnePlus din 2020.

Recent, o nouă tendință a fost evidentă în lumea smartphone-urilor, care se învârte în jurul diferitelor modificări ale afișajului ecranului, în special senzorii de amprentă digitală pentru a afișa modulele camerei pentru a afișa ecrane cu o rată de reîmprospătare mai mare.

Cu toate acestea, nu știm cu siguranță despre ce va avea loc acest eveniment, dar rămâneți la curent cu noi pentru toate actualizările despre această întâlnire cu tehnologia ecranului.

Mai multe despre OnePlus-

  • OnePlus lansează OxygenOs 9.0.10 pe OnePlus 5 și 5T (Descărcări în interior)
  • Root OnePlus 6 / 6T folosind Magisk (Fără TWRP)
  • Descărcați cea mai recentă actualizare Open Beta 8 pentru OnePlus 7 și 7 Pro
  • OnePlus 7 Pro T-Mobile Variant primește OxygenOS 10.0.1 Android 10 OTA Update
  • OxygenOS 10.3.0 OTA Update lansat pentru OnePlus 7 și 7 Pro

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.