Interpretul Ambasador al Waverly Labs își propune să actualizeze traducerea

Interpretul Ambasador al Waverly Labs își propune să actualizeze traducerea
⌛ Reading Time: 2 minutes

Waverly Labs a fost în fruntea traducerilor pentru ultimele evenimente CES, iar versiunea actualizată a Waverly Labs Ambassador Interpreter a lăsat o impresie în acest an. Vine cu funcții care simplifică vorbirea cu oamenii în diferite limbi.

🎉 Interpretul Ambasador al Waverly Labs este un How-To Geek Câștigător al premiului Best of CES 2022! Asigurați-vă că consultați lista noastră completă de câștigători pentru a afla mai multe despre produsele interesante care vor veni în 2022.

Potrivit Waverly Labs, „Purtat pe ureche, dispozitivul prosumer oferă o
experiență de interpretare extrem de precisă și naturală, permițând mai multor utilizatori să se angajeze în conversații cu flux liber.”

Ce este învățarea automată?

LEGATE DECe este învățarea automată?

Ambassador Interpritor 2.0 dispune de o matrice de microfoane cu câmp îndepărtat combinată cu rețele neuronale de recunoaștere a vorbirii pentru a capta vorbirea și a traduce rapid, astfel încât să puteți conversa cu ceilalți aproape la fel de ușor ca dacă ați vorbi amândoi aceeași limbă.

Există trei moduri diferite: Ascultare, Prelegere și Conversați și fiecare oferă funcționalități de traducere diferite, în funcție de setare.

Publicitate

Cu modul Ascultare, dispozitivul ascultă în mod activ cineva care vorbește limba pe care ați selectat-o ​​în zonă și o traduce purtătorului în limba lor maternă. Cu modul Prelegere, Interpretul Ambasador va transmite cuvintele unui vorbitor care poartă dispozitivul către mai multe persoane într-un cadru de grup. În cele din urmă, modul Converse permite până la patru persoane să se angajeze într-o conversație liberă, în timp ce fiecare poartă un Interpret Ambasador.

„Avem misiunea de a realiza o punte de comunicare globală prin construirea unei lumi fără bariere lingvistice”, a declarat Andrew Ochoa, fondator și CEO al Waverly Labs. „Am construit o tehnologie de traducere de bază pentru conversații fără întreruperi și suntem încântați să prezentăm subtitrări și audiență, cele mai recente soluții ale noastre, la CES, împreună cu Interpretul Ambasador îmbunătățit.”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.