Intraboom - Alternativa Slack și Basecamp care face totul

Intraboom – Alternativa Slack și Basecamp care face totul

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Intraboom. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Odată cu integrarea internetului în viața noastră profesională, a dat naștere software-ului de colaborare. Întrucât lucrăm la computerele și dispozitivele noastre, are sens doar să colaborăm pe internet, mai degrabă decât să facem acest lucru într-o sală de ședințe, așezată în jurul unei mese dreptunghiulare și a scaunelor de birou.

Există mai multe variante diferite de software, indiferent dacă doriți să aveți o aplicație de luare a notelor, o aplicație de gestionare a sarcinilor, o aplicație de partajare a fișierelor, o aplicație de planificare de grup sau un software de mesagerie care vă permite să colaborați.

Dar Intraboom este o alternativă la toate celelalte programe de colaborare, mai important, o alternativă Basecamp. Se face astfel încât să aveți nevoie de un singur software. Nu aveți nevoie de unul pentru chat, unul pentru programarea proiectelor, unul pentru partajarea proiectelor cu colegii dvs. etc. Aveți nevoie doar de Intraboom care să facă totul.

Începând cu Intraboom

Nu contează ce platformă utilizează colaboratorii dvs. Intraboom funcționează cu ei pe web, Android și iOS. Aceasta înseamnă că puteți ține pasul cu echipa dvs. indiferent de locul în care vă aflați, deoarece puteți face check-in pe computerul dvs. la serviciu, pe telefonul smartphone din trenul spre serviciu sau pe tableta de acasă. Discuțiile, programul și proiectele dvs. se vor deplasa împreună cu dvs.

Vă puteți înregistra pentru un cont gratuit la Intraboom sau puteți descărca aplicația fie din Google Play, fie din App Store. De fapt, asta separă Intraboom de alte software-uri de colaborare – în loc să încerce să utilizeze utilizarea mobilului în serviciul care operează în principal pe computere, acestea sunt mai întâi mobile.

Dacă sunteți invitat să participați prin intermediul altor colaboratori, nu va trebui să plătiți niciun ban. Dar dacă configurați colaborarea, poate fi necesar să plătiți dacă doriți anumite funcții. Vom intra în asta mai târziu.

Când deschideți prima dată site-ul web sau aplicația, sunteți condus la pagina Tabloul de bord. Vă oferă în mod convenabil un videoclip despre cum să începeți cu serviciul și vă explică și câteva lucruri. Și, ca majoritatea aplicațiilor, vă permite să configurați un profil cu fotografia dvs. și detaliile personale.

Diferitele funcții ale Intraboom

Pentru a putea colabora cu colegii, veți dori să începeți un grup. Accesați „Grupurile mele” din bara de meniu de sus și selectați „Creați un grup / proiect nou”.

intraboom-create-group

Dacă aveți un cont, puteți adăuga un grup și proiecte, dar dacă ați fost adăugat la Intraboom ca parte a grupului sau proiectului altcuiva, nu aveți voie să creați grupuri sau să adăugați proiecte fără a vă crea un cont propriu.

Va trebui să creați un nume pentru grupul dvs. și probabil că veți dori să adăugați și logo-ul grupului, doar pentru ao face mai ușor de identificat.

aplicații-grup intraboom

Sub informațiile de identificare ale grupului, veți găsi opțiuni. Puteți selecta caracteristici individuale Intraboom pentru a vă ajuta să creați proiecte și puteți adăuga, de asemenea, un link extern la grup.

Funcțiile includ Buletine, Calendar, Sarcini, Fișiere, Galerie și Discuții. În calitate de administrator al grupului dvs., puteți alege să activați sau să dezactivați aceste opțiuni ale aplicației.

intraboom-add-people

În partea de jos a paginii Creați grup, puteți adăuga persoane la grupul dvs. cu adresa lor de e-mail și puteți adăuga și un mesaj, alertându-le la ceea ce le adăugați. Pentru a face mai ușor, puteți, de asemenea, să importați toate contactele. Veți vedea, de asemenea, că în partea dreaptă jos a ecranului există o casetă de rulare care arată câți membri ai grupului dvs. sunt online în prezent. Dacă faceți clic pe casetă, puteți începe chat-uri cu ei în fereastra de chat.

intraboom-ultima-activitate

În acest moment, puteți merge la grupul dvs. și puteți vedea toate cele mai recente activități. Există o bifă în desfășurare a activității și puteți alege, de asemenea, o aplicație de utilizat, cum ar fi Discuții, Calendar, Sarcini etc.

intraboom-create-task

Crearea unei sarcini este la fel de ușoară ca și restul Intraboom. Trebuie doar să selectați numele grupului dvs., să adăugați un titlu, descriere, date, recurență, memento și să identificați persoanele responsabile pentru sarcini, selectându-le din grup.

Încărcarea fotografiilor, videoclipurilor și fișierelor este doar o chestiune de a selecta fotografii, videoclipuri sau fișiere sau de a le trage înăuntru. Gata.

discuție intraboom

Pentru a începe o nouă discuție, selectați „Discuții”, apoi alegeți „Discuție nouă”. Selectați grupul, denumiți subiectul, adăugați textul, apoi selectați Începeți discuția.

Pentru a vizualiza discuția, am trecut la aplicația iOS și a funcționat la fel și la fel de ușor ca pe web. Există, de asemenea, o opțiune de a trimite mesaje SMS din cadrul Intraboom, dar aceasta este disponibilă numai prin intermediul planurilor achiziționate sau ca un supliment separat.

calendar intraboom

Facând colaborarea și mai convenabilă, există un calendar la îndemână inclus în Intraboom. Acolo puteți adăuga toate datele importante pentru grupul dvs. sau sarcinile dvs., astfel încât toată lumea să le poată vedea și să fie conștienți.

Prețuri intraboom

Există trei niveluri de membru: gratuit, de bază și premium

Cu un cont gratuit, vă puteți alătura grupurilor nelimitate create de alții, puteți crea un grup propriu cu până la cinci membri, veți avea 2 GB de stocare și puteți achiziționa un pachet pentru mesaje SMS.

Un cont de bază este de 59 USD pe lună dacă este plătit anual, vă permite să creați până la cincisprezece grupuri cu câte 30 de membri fiecare și vă oferă 250 GB stocare și 200 de mesaje SMS în fiecare lună, cu mai multe disponibile pentru cumpărare.

Un cont Premium începe de la 199 USD pe lună dacă este plătit anual, vă permite să creați grupuri nelimitate cu până la 100 de membri per grup și vă oferă 1 TB spațiu de stocare și până la 1000 de mesaje SMS fiecare molie cu mai multe disponibile pentru cumpărare.

Cu un cont Enterprise, îl puteți adapta la nevoile dvs. și puteți avea licențe cu etichetă albă, cu planuri de abonament disponibile. Puteți contacta Intraboom pentru prețuri.

Concluzie

Basecamp este ușor de utilizat, dar îi lipsesc unele caracteristici importante. Intraboom, ca alternativă Basecamp, nu ar putea fi mai ușor de utilizat și în mod clar face totul. Tot ce doriți sau trebuie să faceți în cadrul colaborării este chiar acolo în această aplicație. Este cu adevărat singurul de care ai nevoie.

Singurul dezavantaj este prețul dacă doriți mai multe grupuri sau să colaborați cu mai mult de cinci persoane. Dar această aplicație care face totul cu ușurință ar putea merita pentru dvs. să aveți totul într-un singur loc.

Software de colaborare intraboom

Scroll to Top