Învață cum să câștigi jocul Snake de la Google: Ghid pentru utilizarea modurilor

how to mod google snake game
⏱️ 7 min read

Google Snake Game este unul dintre cele mai populare jocuri online și este adesea jucat în timpul pauzelor sau liberelor de la muncă sau școală. În timp ce acest joc poate părea simplu în aparență, există multe moduri diferite de a-l juca, ceea ce îl face mult mai interesant și distractiv.

Există mai multe moduri diferite de a utiliza modurile în Google Snake Game, și anume modul clasic, modul arcade și modul de timp. Modul clasic este modul standard de joc și implică mutarea șarpelui printr-un spațiu limitat pentru a înghiți punctele, evitând coliziunea cu marginile suprafeței sau cu propriul corp.

Modul arcade este o variantă mai dificilă a jocului și implică colectarea power-up-urilor pentru a obține avantaje temporare, cum ar fi viteza suplimentară sau creșterea dimensiunii șarpelui. Modul de timp, pe de altă parte, adaugă un aspect cronometrat, permițând jucătorilor să-și măsoare agilitatea și abilitățile de ascuțire a reflexelor.

Pentru a utiliza aceste moduri, trebuie doar să selectați opțiunea dorită din meniul principal al jocului și să începeți să jucați. Cu fiecare mod având propriile sale reguli și cerințe de joc, acesta poate fi o modalitate distractivă de a vă îmbunătăți capabilitățile și de a deveni un maestru în jocul Google Snake.

În concluzie, utilizarea modurilor în Google Snake poate oferi o experiență de joc unică și amuzantă, conferind un plus de adrenalină și încântare celor care caută să depășească limitele propriilor abilități și să învingă cele mai dificile niveluri ale jocului.

Există mai multe jocuri Google ascunse pe care le puteți accesa printr-o căutare rapidă, dar jocul Snake este unul dintre cele mai populare. Este un joc clasic pe care majoritatea dintre noi trebuie să-l fi jucat pe telefoanele noastre Nokia în copilărie. Acum, datorită comunității, jocul a primit o mulțime de îmbunătățiri, inclusiv hărți și teme noi, sub formă de modificări. Deci, dacă vă place să jucați jocul șarpelor în căutare și doriți o nouă provocare, vă oferim un tutorial rapid despre cum să utilizați modurile în jocul șarpe Google. Am adăugat pași detaliați despre cum să adăugați mod-uri de joc Google Snake și să jucați jocul în browser. În această notă, haideți să intrăm direct.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

1. Mai întâi, trebuie să descărcați meniul de mod pentru Google Snake Game. deschide asta GitHub pagină și faceți clic pe „MoreMenu.html„. Acest lucru va descărca modul Snake Game pe computer.

2. Apoi, deschideți browserul Chrome și utilizați comanda rapidă Chrome „Ctrl + Shift + O” pentru a deschide Managerul de marcaje.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

3. Aici, faceți clic pe meniul cu 3 puncte din colțul din dreapta sus și alegeți „importați marcaje„.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

4. Acum alegeți fișierul „MoreMenu.html” pe care l-ați descărcat în primul pas.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

5. Aceasta va adăuga meniul mod Google Snake Game în browserul Chrome de pe computer. Va apărea sub „Importat” folder din Managerul de marcaje.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

6. Acum, căutați „joc șarpe” pe Google și faceți clic pe butonul „Play”. După aceea, faceți clic pe „roata dintataicoană”.

Utilizați modurile în jocul Google Snake (2022)

7. Odată ce vă aflați pe pagina de setări, faceți clic pe meniul cu 3 puncte din colțul din dreapta sus al browserului și alegeți „Markere„. Acum, derulați în jos și găsiți folderul „Importat”. In cele din urma, faceți clic pe „Mai multe elemente de meniu”.

modificări

8. Voința adăugați mod-uri de joc șarpe la acest joc de motor de căutare imediat. Vor apărea imediat hărți noi, modul întunecat, culori animate și multe altele.

modificări

9. Dacă vrei eliminați mod în Google Snake Game, pur și simplu nu faceți clic pe „Mai multe lucruri din meniu” și puteți începe să jucați cu setările implicite.

Descărcați Google Snake Game Mods și distrați-vă

Acesta este modul în care puteți descărca și utiliza modificări în jocul distractiv Google Snake. În acest ghid, am demonstrat pașii pentru un mod popular disponibil pe GitHub, dar aceste instrucțiuni vor funcționa și pentru alte moduri. Așa că mergeți mai departe și încercați unele dintre cele mai bune moduri Google Snake Game prin articolul legat aici. Iar pentru jocurile Google Assistant pe care le puteți juca pe telefon, urmați ghidul nostru și găsiți jocuri noi și interesante pentru a pierde timpul. În afară de asta, puteți descoperi câteva jocuri interesante Google Doodle. Și dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

În concluzie, există mai multe jocuri ascunse Google pe care le puteți accesa printr-o căutare rapidă, dar jocul Snake rămâne unul dintre cele mai populare jocuri. Datorită comunității, jocul a primit multe îmbunătățiri, inclusiv hărți și teme noi, sub formă de modificări. Utilizând modurile în jocul Google Snake, puteți adăuga noi provocări și îmbunătățiri jocului, iar în acest articol v-am oferit un tutorial rapid despre cum să utilizați modurile. Descoperiți cele mai bune moduri pentru jocul Google Snake și distrați-vă în timp ce încercați diverse teme și hărți noi. De asemenea, puteți explora și alte jocuri interesante disponibile pe Google Assistant sau Google Doodle.
Acum că am ajuns la finalul acestei postări, este momentul să-mi iau rămas bun. Sper că informațiile și opiniile mele v-au fost utile și v-au ajutat să fiți la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie. Nu uitați să reveniți pentru mai multe articole despre gadget-uri, aplicații și tendințe în lumea digitală. Într-un final, vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat timpul și atenția voastră și să vă urez mult succes în explorarea universului tehnologic. Ne vedem în curând pe blogul nostru preferat de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x