Învață cum să inversezi căutarea de imagini pe iPhone: 3 metode explicite

Cum să inversați căutarea de imagini pe un iPhone? 3 metode explicate
⏱️ 8 min read

Căutați o cale simplă de a inversa căutarea de imagini pe iPhone-ul dvs.? Ei bine, sunteți în noroc! Există trei modalități prin care puteți întoarce tabăra și a găsi rapid imaginile dorite.

Prima opțiune este să deschideți aplicația Safari și să vizitați google.com. Aici, căutați termenul “Imagini Google”. După ce ați făcut asta, accesați bara de meniu și selectați “Căutare inversată a imaginii”. Introduceți url-ul imaginii sau încărcați imaginea din galeria dvs. pentru a obține rezultatele dorite.

A doua metodă este de a utiliza funcția de căutare inversată a imaginilor cu o aplicație terță. Aplicații precum “Search By Image” sau “Reverse Image Search” oferă această funcție și vă permit să realizați căutări în mod eficient. Descărcați aplicația preferată și explorați imagini prin introducerea url-ului sau prin selectarea imaginii din galeria dvs.

În cele din urmă, puteți utiliza în mod direct căutarea inversă a imaginilor în aplicația “Google Photos”. În această aplicație, puteți selecta o fotografie și apoi apăsați pe butonul “Distribuiți”. Acest lucru va deschide o fereastră cu o varietate de opțiuni, din care trebuie să selectați “Căutare inversă a imagini”. Rezultatele vor fi afișate imediat, aducându-vă imaginile căutate.

Prin urmare, există cele trei opțiuni prin care puteți să inversați căutarea de imagini pe iPhone-ul dvs. Folosiți acestea și bucurați-vă de găsirea rapida a imaginilor dorite.

Ar putea exista tot felul de motive pentru care trebuie să inversați căutarea de imagini pe iPhone. Poate doriți informații detaliate despre o imagine, inclusiv sursa și istoricul aferent sau doriți să verificați autenticitatea unei fotografii găsite online. Indiferent de motiv, există mai multe modalități de a efectua o căutare inversă a imaginii pe un dispozitiv iOS. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să inversați căutarea de imagini pe iPhone sau iPad.

Cum să inversați căutarea de imagini pe iPhone

Datorită Google Images, efectuarea unei căutări inverse de imagini pe iOS necesită doar câțiva pași. În special, nu funcționează numai în Google Chrome, ci și în Safari. Dacă doriți puțin mai multă flexibilitate sau preferați să utilizați o aplicație concepută pentru această sarcină, există destul de multe aplicații de căutare inversă a imaginilor disponibile pe iPhone și iPad. Acestea fiind spuse, să începem cu pașii!

Cum să utilizați căutarea inversă de imagini Google în Safari

Efectuarea unei căutări inverse de imagini în Safari necesită mai întâi să solicitați site-ului web pentru desktop să acceseze instrumentul de căutare inversă Google Images. Deoarece iOS 14 a făcut ușoară comutarea între versiunile desktop și cele mobile, nu mai trebuie să căutați o soluție.

 1. Lansa Safari pe dispozitivul dvs. iOS și accesați images.google.com.

2. Acum, atingeți butonul „aA”. situat în colțul din stânga sus al barei de adrese.

butonul pentru modul cititor tactil

3. Apoi selectați „Solicitați site-ul desktop” din meniul pop-up care apare.

Solicitați site-ul desktop

4. Acum, versiunea pentru desktop a Google Images va apărea cu opțiunea de căutare inversă în bara de căutare. Atingeți pe pictograma „camera”. găsit în bara de căutare.

Atingeți pictograma Cameră - Căutare inversă de imagini pe iPhone

5. Apoi puteți căuta prin lipirea adresei URL a imaginii sau încărcând o imagine din galeria iPhone. Dacă doriți să efectuați o căutare inversă pentru o imagine stocată pe dispozitivul dvs. iOS, atingeți butonul „Încărcați o imagine”..

Incarca imaginea

6. După aceea, atingeți ‘Alege fișierul’ și selectați imaginea din biblioteca dvs. de fotografii.

alege fișierul

7. Pentru acest articol, voi efectua o căutare inversă a imaginii Taj Mahal din biblioteca mea de fotografii. Navigați la camera foto/albume pentru a selecta imaginea pe care doriți să o încărcați. Tu poate și alege să dai clic pe o fotografie sau un videoclip pentru a inversa căutarea imaginilor pe iPhone imediat.

Alegeți o fotografie din camera foto - Căutare inversă de imagini pe iPhone

8. De îndată ce încărcați imaginea, Google va începe automat căutarea inversă a imaginii și va afișa informațiile legate de imagine.

Găsiți informații despre imagine - Căutare inversă de imagini pe iPhone

Rețineți că aveți și opțiunea fgăsiți mai multe dimensiuni ale aceleiași imagini. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să alegeți una dintre dimensiunile situate lângă rezultatul imaginii. Google vă va afișa toate opțiunile de dimensiune disponibile.

Cum să inversați căutarea de imagini pe iPhone folosind Chrome

Efectuarea unei căutări inverse de imagini pe iOS folosind Google Chrome este puțin mai ușoară, deoarece browserul nu vă obligă să treceți la versiunea desktop.

 1. Pe iPhone, deschideți Crom Navigator web.

Deschide Google Chrome

2. Acum, accesați o pagină web și deschideți orice imagine pe care doriți să efectuați o căutare inversă.

deschide imaginea

3. Apoi atingeți lung o imagine. Va apărea un meniu pop-up care vă permite să efectuați o căutare directă inversă a imaginii online. Atingeți pe „Google această imagine” opțiune. Dacă doriți o variantă de rezoluție mai mare a imaginii, apăsați pe „Mai multe dimensiuni” pentru a vedea rezultate relevante.

Acces-informații-of-an-image-reverse-search - Căutare inversă de imagini pe iPhone

Cum să efectuați o căutare inversă a imaginii folosind aplicația Reversee pe iPhone și iPad

Există o mulțime de aplicații de căutare inversă a imaginilor disponibile pe Apple App Store. Așadar, dacă nu doriți să utilizați Safari sau Chrome și simțiți că doriți să utilizați o aplicație cu drepturi depline concepută în acest scop, ar trebui să încercați unele dintre aceste aplicații de căutare inversă a imaginilor pentru iPhone.

Aplicațiile pe care le-aș recomanda sunt Căutare inversă de imagini (Gratuit3,99 USD pentru versiunea Pro), Reverse (Gratuit3,99 USD pentru versiunea Pro) și instrumentul de căutare inversă a imaginilor (Gratuitachiziții în aplicație disponibile).

În acest ghid, vă voi ghida prin pașii utilizării Reversee. Deoarece pașii sunt identici pentru toate aceste aplicații, nu veți avea probleme.

 1. arunca aplicare inversă pe iPhone sau iPad.

Aplicația Reversee pe iPhone - Reverse Image Search pe iPhone

2. Acum poți lipiți un link către imagine sau alegeți o imagine din camera foto.

Utilizați aplicația Reversee pe iPhone și iPad

3. De data aceasta, voi lipi linkul. Copiați un link de imagine (atingeți lung o imagine, apoi alegeți „Copiare” din meniul pop-up). Rețineți că până când atingeți “Pastă’Reversee va lipi linkul Safari pentru a vă accelera sarcina.

Lipite invers din Safari

3. Acum atingeți „Caută’ în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a accesa informațiile esențiale ale imaginii. Aplicația se bazează și pe Google Image

Găsiți informațiile esențiale ale unei imagini - Căutare inversă de imagini pe iPhone

Căutare inversă de imagini: Modele iPhone acceptate

Este de remarcat faptul că metodele de căutare inversă a imaginilor explicate mai sus funcționează pe orice iPhone, indiferent de numărul de model. De exemplu, puteți utiliza aceste metode pe următoarele modele de iPhone:

 • iPhone 7 (numerele de model: A1660, A1778, A1779), iPhone 7 Plus (numerele de model: A1661, A1784, A1785),
 • iPhone 8 (numere de model: A1863, A1906),
 • iPhone 8 Plus (numere de model: A1864, A1897, A1898),
 • iPhone X (numere de model: A1865, A1901, A1902),
 • iPhone XR (A1984, A2105, A2106, A2107, A2108),
 • iPhone XS (numere de model: A1920, A2097, A2098 (Japonia), A2099, A2100),
 • iPhone XS Max (numere de model: A1921, A2101, A2102 (Japonia), A2103, A2104),
 • iPhone 11 (numere de model: A2111, A2223, A2221),
 • iPhone 11 Pro (numere de model: A2160, A2217, A2215),
 • iPhone 11 Pro Max (numerele de model: A2161, A2220, A2218),
 • iPhone SE 2020 (numere de model: A2275, A2298, A2296),
 • iPhone 12 mini (numere de model: A2176, A2398, A2400, A2399),
 • iPhone 12 (numere de model: A2172, A2402, A2404, A2403),
 • iPhone 12 Pro (numere de model: A2341, A2406, A2408, A2407) și
 • iPhone 12 Pro Max (numerele de model: A2342, A2410, A2412, A2411).

Căutare inversă de imagini cu ușurință pe iPhone și iPad

Cam atât! Acum că cunoașteți diferite modalități de a efectua o căutare inversă a imaginii pe iPhone și iPad, acum puteți accesa cu ușurință sursa unei imagini sau informații aferente. În ceea ce privește metoda pe care ar trebui să alegeți să utilizați în mod regulat, totul se rezumă la confortul dvs. Aș sugera să utilizați Google Chrome, deoarece trebuie doar să apăsați lung pe o imagine și să selectați o opțiune pentru a face căutarea inversă. Pe care dintre aceste trei metode veți folosi? Asigurați-vă că ne împărtășiți gândurile și feedback-ul în secțiunea de comentarii de mai jos.

Articolul oferă soluții multiple pentru a efectua o căutare inversă a imaginilor pe dispozitive iOS. Fie că utilizați Google Images în Safari sau Chrome, sau aplicații precum Reversee, acesta vă ajută să găsiți informații detaliate despre o imagine și sursa ei. Indiferent de modelul dispozitivului dvs. iOS, veți putea utiliza aceste metode pentru a vă satisface nevoile dvs. legate de căutarea de imagini.
La revedere, cititorilor de tehnologie! Sper că această postare v-a impresionat și a adus o lumină nouă asupra subiectului discutat. Nu uitați să urmăriți blogul nostru pentru mai multe informații și articole amuzante despre inovație și proiecte digitale. Până data viitoare, să rămânem conectați și să inovăm împreună.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x