Învăță cum să prepari o poțiune de viziune nocturnă în jocul Minecraft

How to Make Potion of Night Vision in Minecraft
⏱️ 10 min read

Dacă dorești să pășești în lumea jocului Minecraft cu încredere în timpul nopții, atunci trebuie să înveți cum să faci o poțiune de viziune nocturnă. Pentru a începe procesul, trebuie să asamblezi toate ingredientele necesare, cum ar fi sticla de apă și ochiul de păianjen. După aceea, trebuie să găsești sticla cu un efect de noapte și apoi să combini cele două elemente pentru a crea poțiunea. Odată ce ai obținut poțiunea, trebuie să o consumi pentru a beneficia de efectul de viziune nocturnă care îți va permite să navighezi în siguranță prin întuneric. Cu un pic de efort și puțin timp, vei fi un maestru al acestei arte obscure în Minecraft.

Nimeni nu se gândește la jocurile sandbox precum Minecraft ca la un joc de groază până când soarele apune și e noapte. Globii mortale pun stăpânire asupra lumii, iar dacă nu îi vezi că se furișează asupra ta, supraviețuirea ta ar putea deveni inevitabilă. Același lucru este valabil și pentru peșterile întunecate înfricoșătoare pentru Minecraft, care au primit recent un lifting în actualizarea Minecraft 1.18. Din fericire, soluția la ambele probleme este să preparați o poțiune de vedere nocturnă în Minecraft. Vă oferă posibilitatea de a vedea clar noaptea și întuneric. În acest articol, ne vom concentra pe tot ce trebuie să știți pentru a face o poțiune de vedere nocturnă în Minecraft. Așa că da, fără alte prelungiri, hai să ne aruncăm!

Faceți poțiune de vedere nocturnă în Minecraft (2022)

Poțiunea de vedere nocturnă din Minecraft este una dintre puținele poțiuni doar pentru jucători. Înseamnă că alte mafiote nu pot folosi această poțiune îmbunătățiți-vă vederea. Dar alți jucători de pe un server multiplayer pot beneficia cu siguranță de pe urma. De asemenea, trebuie să știți că acest tutorial va funcționa pe edițiile Minecraft Java și Bedrock. Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce ingrediente aveți nevoie pentru a face această poțiune.

Ce este o poțiune de vedere nocturnă în Minecraft?

După cum sugerează și numele, această poțiune oferă jucătorilor posibilitatea de a vedea clar în zone slab luminate ale minecraftului. Funcționează în peșteri întunecate și noaptea în joc. Îl poți folosi chiar și pentru a vedea foarte clar sub apă. Unii jucători chiar folosesc această poțiune în timp ce explorează dimensiunea Nether în joc. Am inclus capturi de ecran pentru a vă arăta cum arată lumea nopții în Minecraft după ce ați băut Poțiunea de vedere nocturnă.

Cu Night Vision Potion în Minecraft
Înainte (L) și după (F) să bei poțiunea de vedere nocturnă în Minecraft

Oricare ar fi motivul creării sale, Night Vision Potion este una dintre cele mai ușoare și mai utile poțiuni. Adică, atâta timp cât poți găsi ingredientele rare necesare pentru a face această poțiune în joc.

Obiecte necesare pentru a face o poțiune de vedere nocturnă

Acestea sunt elementele de care veți avea nevoie pentru a prepara o poțiune de vedere nocturnă în Minecraft:

  • morcov auriu
  • poţiune incomodă
  • cabina de bere
  • praf de foc

Pentru partea ușoară, avem deja un tutorial care vă va ajuta să faceți o tabără de bere în Minecraft. Este instrumentul principal din joc pe care îl vom folosi pentru a face fiecare poțiune în Minecraft. Odată ce este gata, trebuie să-l folosești pentru a face o poțiune incomodă în Minecraft. Este poțiunea de bază creată prin prepararea negilor de jos în apă. Va trebui să creați o poțiune incomodă pentru majoritatea celor mai bune poțiuni Minecraft. Cu asta ieșit din poartă, să aflăm cum să obținem ingredientele mai rare pentru rețeta Night Vision Potion.

Cum să obțineți Blaze Dust în Minecraft

Cea mai riscantă parte a producerii majorității poțiunilor Minecraft se învârte în jurul obținerii de praf de foc. Este sursa de energie a Standului nostru de bere și obținerea acesteia nu este ușor. Mai întâi trebuie să faci un portal Nether în Minecraft. Apoi, utilizați acel portal pentru a vizita dimensiunea Nether și pentru a căuta o Fortăreață Nether.

Reteta Blaze Powder

Dacă ești norocos să găsești unul cu flăcări, trebuie să lupți și să-l omori. Dacă o faci, vei primi vergele de foc. Odată ce plasați aceste tije de foc pe o masă de lucru, veți obține în sfârșit praf de foc în Minecraft.

Cum să obțineți un morcov auriu în Minecraft

Ingredientul principal al unei poțiuni de vedere nocturnă în Minecraft este morcovul de aur. Este unul dintre cele mai valoroase alimente din joc. Dacă ești norocos, îl poți găsi în cuferele Nether Fortress sau Bastion Remnant. Dacă nu, îl poți crea și te vom învăța cum să faci un morcov de aur chiar aici:

1. În primul rând, ai nevoie obțineți morcovi împărțindu-i a unuia dintre câmpurile cultivate. Le puteți găsi în diferite sate, iar lista noastră de Minecraft Village Seeds va fi cu siguranță de mare ajutor.

Ferma de morcovi în minecraft

2. Deci, trebuie să găsiți Pepite de aur. Le poți obține ucigând piglini zombi în Nether. Sau le poți găsi și în cufere de iglu, portaluri ruinate, epave, ruine subacvatice, rămășițe de fortărețe și chiar în unele sate. Dacă tot nu le poți obține, poți plasați lingouri de aur pe masa de crafting în minecraft pentru a le transforma în pepite de aur. 1 lingot de aur poate fi transformat în 9 pepite de aur.

Rețetă Nuggets de aur

3. În cele din urmă, trebuie să combinăm un morcov normal cu pepite de aur pentru a face morcovul nostru de aur. Pentru a face acest lucru, deschideți masa de crafting și plasați morcov în celula din mijloc a zonei de producție. Asa de, pune 8 pepite de aur în fiecare altă celulă și înconjoară complet morcovul. Și morcovul tău auriu va fi gata.

Reteta de morcovi de aur

Cum să faci o poțiune de viziune nocturnă în minecraft

Odată ce ai toate elementele necesare, prepararea acestei poțiuni este ușoară. Urmați această rețetă pentru a învăța cum să preparați o poțiune de vedere nocturnă în acest joc:

1. Pentru a începe, deschideți baza de configurare și pune praf de pușcă în celula de combustibil din stânga. Pulberea va arde automat și va începe să alimenteze suportul.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, puneți sticlele de Poțiune incomodă în celulele sticlei din partea de jos a suportului. Un morcov auriu poate fi folosit în până la 3 sticle de poțiuni în același timp. Așa că asigurați-vă că profitați la maximum de ea.

Poțiune incomodă la Minecraft Brewing Stand

3. În sfârșit, pune morcovul auriu în celula din mijloc lângă săgeată Apoi va începe automat să transforme poțiunea incomodă într-o poțiune de vedere nocturnă.

poțiune de vedere nocturnă în minecraft

Cum să faci o poțiune de stropire cu viziune nocturnă

A face o poțiune de stropire te ajută să o folosești în multiplayer, aruncând-o. Tot ce trebuie să faci este găsește un târâtor și omoară-l. Dacă moare înainte de a exploda, cade praf de puşcă, și aveți nevoie de el pentru a face o poțiune de stropire. Apoi, asemănător cu modul în care am combinat morcovul auriu cu o poțiune existentă, îl puteți combina.

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

Pentru a face acest lucru, deschideți standul de cercetători și puneți cele 3 sticle de poțiune în celulele de jos și praful de pușcă în celula principală deasupra. Atunci tu aruncabil splash potion splash potion în minecraft vei fi gata în cel mai scurt timp.

Fă-ți propria poțiune de viziune nocturnă în Minecraft

Cu capacitatea de a face o poțiune de viziune nocturnă, sperăm că aventurile tale nocturne în joc sunt sporite și puțin mai sigure. Un alt mod de a face nopțile mai prietenoase este să folosești shaders. Instalarea Optifine în Minecraft vă permite să faceți același lucru. Dar asta este doar pentru utilizatorii Java. Jucătorii Bedrock vor trebui să se bazeze pe utilizarea RTX în Minecraft pentru o noapte mai realistă și mai interesantă. Când vine vorba de poțiuni, Minecraft are o varietate dintre cele mai bune poțiuni de oferit. Dacă credeți că știți unul bun, vă rugăm să îl împărtășiți cititorilor noștri în secțiunea de comentarii. De asemenea, puteți folosi comentariile pentru a contacta orice întrebări despre preparare. Cineva din echipa noastră vă va ajuta să le rezolvați.

Această postare oferă o soluție primordială pentru supraviețuire în Minecraft în timpul nopții sau într-un mediu slab luminat prin crearea unei poțiuni de vedere nocturnă. Este una dintre cele mai utile poțiuni, dar necesită ingrediente rare, cum ar fi morcovul de aur și praf de foc, care pot fi obținute în dimensiunea Nether. De asemenea, este important de reținut că această poțiune este disponibilă doar pentru jucători și nu poate fi folosită de către creaturile din joc.
Dragi cititori,

Cu aceasta, ajung la finalul acestei postări. Sper că informațiile prezentate au fost interesante și v-au fost de ajutor. Vă mulțumesc că ați ales să petreceți timpul cu mine și aștept cu nerăbdare să ne vedem din nou în următoarea postare. Până atunci, fiți mereu conectați la ultimele noutăți din lumea tehnologiei.

Cu respect,
[înlocuiți cu numele de autor sau pseudonimul]

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x