Învață cum să schimbi numele iPhone-ului tău în câțiva pași simpli – Ghid detaliat

Cum să schimbi numele iPhone-ului
⏱️ 7 min read

Dacă vrei să îți personalizezi experiența cu telefonul tău, atunci schimbarea numelui iPhone-ului poate fi un pas important. În primul rând, trebuie să intri în setările telefonului și să găsești opțiunea „Despre”. Acolo vei vedea numele curent al telefonului tău și poți să-l schimbi în orice alt nume dorești. Acest proces este simplu și rapid și îți poate oferi un sentiment de individualizare. În plus, dacă ai mai multe dispozitive Apple, poți să le schimbi numele pentru a le diferenția mai ușor. În general, schimbarea numelui iPhone-ului este o modalitate ușoară de a-ți personaliza experiența cu telefonul tău și de a-l face mai propriu.

Când vă configurați iPhone-ul, Apple denumește dispozitivul dvs. „iPhone”, probabil pentru a menține schema de denumire simplă. Deși această generalizare este bună din perspectiva denumirii, tinde să creeze multă confuzie, mai ales dacă există mai multe iPhone-uri în casa ta. Când partajați fișiere prin AirDrop sau folosiți un hotspot personal, vă puteți întreba adesea care este dispozitivul dvs. Din fericire, există o modalitate rapidă de a redenumi iPhone. Dacă asta cauți, permiteți-mi să vă arăt cum să redenumiți iPhone-ul și iPad-ul cu ușurință.

Modalități rapide de a redenumi iPhone-ul și iPad-ul (2022)

Există mai multe moduri de a modifica numele dispozitivului iOS. Deși cea mai simplă metodă există în aplicația Setări, puteți personaliza cu ușurință numele iPhone-ului dvs. de pe computer. În afară de asta, am vorbit și despre modalități de personalizare a numelui accesoriilor Bluetooth, care vă pot fi utile dacă doriți ca toate dispozitivele dvs. să rămână sincronizate.

Este important să rețineți că schimbarea numelui dispozitivului nu afectează modul în care vă folosiți dispozitivul și nici nu modificați setările existente. Prin urmare, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la niciun efect secundar.

Unde vezi numele dispozitivului tău?

În primul rând, să aflăm locurile în care apare numele dispozitivului tău.

  • Airdrop

AirDrop arată numele dispozitivului dvs. atunci când cineva încearcă să partajeze fișiere prin protocolul Apple de partajare a fișierelor.

  • Găsiți iPhone-ul meu iPhone/iPad

Find My, care este folosit pentru a urmări un dispozitiv pierdut sau furat, afișează numele dispozitivului dvs. Vă alegeți numele pentru a urmări dispozitivul conectat.

  • hotspot personal

Acesta este probabil cel mai mare motiv pentru care ați putea dori să dați iPhone-ului dvs. un alt nume. Când dvs. sau oricine altcineva încercați să vă conectați la hotspot-ul personal al dispozitivului dvs., apare numele dispozitivului dvs.

  • iTunes

iTunes afișează numele iPhone-ului dvs. atunci când sincronizați dispozitivul cu biblioteca media.

  • iCloud.com

Când vizualizați contul dvs. Apple ID online, ar trebui să vedeți o listă de dispozitive Apple care sunt sincronizate cu contul. Fiecare dintre dispozitivele conectate are un nume diferit.

Schimbați numele de recunoscut pe iPhone și iPad

Editarea numelui iPhone-ului din aplicația Setări este la fel de simplă ca întotdeauna.

1. Pentru a începe, porniți setări aplicația pe iPhone sau iPad. Apoi derulați în jos și atingeți General.

2. Acum selectați Despre și apoi atingeți Nume.

Despre secțiunea despre setările iOS

3. Apoi atingeți butonul „X”. chiar lângă numele dispozitivului dvs. După, introduceți numele de pe iPhone sau iPad si apoi lovit Făcut pentru a confirma modificarea.

Schimbați numele iPhone-ului și iPad-ului dvs

Notă:

  • Dacă doriți să personalizați numele dispozitivului după bunul plac, atingeți pictograma emoji pe tastatură, apoi alegeți dintr-o mulțime de emoji-uri pentru a personaliza numele.

Redenumiți iPhone și iPad folosind iTunes

Nu cred că mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că iTunes vă poate permite și să redenumiți iPhone-ul/iPad-ul. Procesul este foarte simplu.

1. În primul rând, conectați iPhone-ul sau iPad-ul la computer și eliberează iTunes.

2. Acum faceți clic pe Pictograma iPhone/iPad situat în colțul din stânga sus al ferestrei.

Pictograma dispozitivului dvs. în iTunes

3. După aceea, faceți clic pe numele dispozitivului dvs în bara laterală -> tastați numele -> apăsați pe Return si esti bine sa pleci!

Schimbați numele dispozitivului folosind iTunes

Redenumiți un accesoriu Bluetooth pe iPhone și iPad

Înainte de a începe, asigurați-vă că accesoriul Bluetooth este pornit și conectat la iPhone sau iPad.

1. Mergeți la aplicația de setări pe dispozitivul dvs ->Bluetooth.

Setări Bluetooth în iOS

2. Acum atingeți butonul „eu”. lângă accesoriul tău.

Schimbați numele unui dispozitiv Bluetooth în iOS

3. Apoi atingeți Nume -> atingeți butonul „X” -> introduceți un nume nou și lovit Făcut a confirma.

Schimbați numele dispozitivelor dvs. Bluetooth în iOS

Redenumiți cu ușurință dispozitivul iOS și iPadOS

Asta este tot ce trebuie să redenumești dispozitivul tău iOS sau iPadOS. Deoarece procesul este destul de simplu, bănuiesc că este posibil să fi navigat prin el cu ușurință. Dacă ați găsit acest ghid util, există șanse mari să vă placă să citiți rezumatul nostru masiv de comenzi rapide super cool pentru iPhone și sfaturi și trucuri ascunse pentru iPhone. Pe lângă îmbunătățirea experienței tale generale, aceste trucuri pot, de asemenea, să rezolve o mulțime de supărări, așa că asigură-te că le cunoști.

În concluzie, Apple denumește dispozitivele iPhone simplu, ceea ce poate duce la confuzie atunci când aveți mai multe iPhone-uri în casă. Din fericire, există modalități simple de a redenumi dispozitivele iOS, inclusiv prin intermediul aplicației Setări sau prin intermediul iTunes. Schimbarea numelui dispozitivului nu afectează modul în care îl utilizați, iar locurile în care apare numele dispozitivului includ AirDrop, Find My iPhone/iPad, hotspot-ul personal, iTunes și iCloud.com.
Îți mulțumesc că ai fost alături de noi în acest tur de tehnologie românească. Sperăm că informațiile oferite și comentariile noastre de specialiști ți-au fost de folos și te-au făcut să te simți aproape de universul tehnologiei. Până la următoarea postare, nu uita să explorezi și să descoperi tot ceea ce are tehnologia mai bun de oferit!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x