Învăță cum să utilizezi busola de recuperare în Minecraft – Tutorial pas cu pas

Recovery Compass in Minecraft How to Make and Use It
⏱️ 7 min read

În Minecraft, busola de recuperare este un instrument util atunci când te rătăcești în lumea generată aleatoriu a jocului. Pentru a face această busolă, ai nevoie de o bucată de fier și patru bucăți de redstone. Atunci când o vei utiliza, aceasta îți va indica poziția în raport cu locul original în care ai pornit jocul, cunoscut și sub numele de spawn point. Pentru a folosi busola de recuperare în mod eficient, trebuie mai întâi să îți setezi spawn point-ul prin crearea unui pat și culcarea pe acesta. Astfel, vei fi capabil să găsești rapid drumul spre casa sau baza ta, fără să te mai rătăcești prin lumea plină de contraste și pericole a jocului Minecraft.

Imaginați-vă că vă plimbați prin diferitele biome din Minecraft cu unele dintre cele mai bune descântece pe care le aveți. Te simți încrezător, puternic și de succes în cadrul jocului. Dar apoi de nicăieri o viță de vie se strecoară asupra ta doar pentru a exploda și a te arunca de pe o stâncă. Acum, poți reapari, dar dacă nu notezi coordonatele, nu există nicio modalitate de a găsi locul exact al morții tale. Acest coșmar îi bântuie pe jucători de ani de zile, dar acum avem în sfârșit o soluție. Trebuie doar să faci o busolă de recuperare în Minecraft, iar moartea subită nu va mai fi o problemă. Sună inovator, nu? Așadar, fără alte prelungiri, să învățăm cum să facem și să folosim o busolă de recuperare în Minecraft.

Busolă de recuperare în Minecraft (2022)

Mai întâi acoperim mecanica din spatele busolei de recuperare nou adăugată. Dar poți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct la rețeta ta de crafting.

Ce este o busolă de recuperare în Minecraft?

Adăugat în joc ca parte a actualizării Minecraft 1.19, o busolă de recuperare este un element nou în joc. Îl poți folosi după ce reapari în joc. Întotdeauna indică spre locul ultimei tale morți, astfel încât să îl poți folosi pentru a afla unde te-ai aflat chiar înainte de a muri în joc. Dacă nu ați murit încă sau vă aflați într-o altă dimensiune, busola va indica direcții aleatorii.

Busolă obișnuită vs busolă de recuperare

O busolă obișnuită în Minecraft indică punct de naștere mondială. Acesta este locul în care apari pentru prima dată într-o nouă lume Minecraft. Cu toate acestea, dacă doriți să schimbați locația către care indicați, puteți utiliza un lodestone pentru a atribui o altă locație busolei dvs. Dimpotrivă, busola de recuperare indică întotdeauna spre locația ultimei ucideri. Nu îl puteți aloca într-o altă locație.

Cum să faci o busolă de recuperare

Pentru a face o busolă de recuperare, aveți nevoie de următoarele elemente:

  • o busolă normală
  • 8 cioburi de ecou

Puteți face cu ușurință o busolă normală combinând 4 lingouri de fier cu praful Redstone. Deoarece este o rețetă cu 9 celule, aveți nevoie de un banc de lucru pentru ao face, așa cum se arată în captura de ecran de mai jos:

Cum să obțineți fragmente de eco în orașul antic

Echo Shards creează ingrediente care apar exclusiv în cufere ale orașelor antice. Prin urmare, trebuie să vizitați mai întâi orașele antice din biom adânc întunecat. Apoi trebuie să parcurgeți toate cuferele de acolo până când colectați 8 fragmente Echo.

Cum să obțineți fragmente de eco

Nu există altă modalitate de a obține Echo Shards în Minecraft în acest moment. Așa că asigură-te că știi cum să-l învingi pe Guardian înainte de a te lansa în această aventură periculoasă. Rețineți că cuferele din orașul antic sunt suficiente pentru a obține cel mai bun echipament chiar și la începutul jocului. Prin urmare, dacă ești încrezător în abilitățile tale, asumă-ți riscul de a vizita devreme și întunericul adânc.

Rețetă de artizanat busolă de recuperare

Rețetă de artizanat busolă de recuperare

După ce aveți toate ingredientele, deschideți masa de lucru și puneți busola normală în celula din mijloc. Apoi, înconjoară-l cu cioburi de ecou care umplu toate celelalte celule. Rezultatul va fi o busolă de recuperare pe care o puteți folosi instantaneu.

Cum se folosește o busolă de recuperare

În ceea ce privește funcționalitatea, busola de recuperare funcționează similar cu busola normală. După renaștere, trebuie să-l echipați și să urmați direcția săgeții sale pentru a ajunge la locul morții voastre. Dacă ai murit într-o altă dimensiune, trebuie să mergi acolo pentru a găsi locul morții tale.

Cum se folosește o busolă de recuperare

Iată câteva lucruri de reținut atunci când utilizați o busolă de recuperare în Minecraft:

  • Spre deosebire de o busolă normală, busola de recuperare functioneaza in toate dimensiunile.
  • Ca și alte elemente, este cade de asemenea din inventar dacă jucătorul moare.
  • Tu nu trebuie să reușești înainte de a muri pentru a-l face să funcționeze.

Începeți să utilizați o busolă de recuperare în Minecraft astăzi

Cu asta, acum ești gata să învingi moartea în Minecraft și să-ți salvezi inventarul chiar și după reapariție. Tot ce trebuie să faci în prealabil este să arăți ceva curaj în biomul adânc și întunecat. Dar dacă nu crezi că încă ești pregătit să-l înfrunți pe Guardian, continuă și citește ghidul nostru de descântece Minecraft pentru a te pregăti. Și dacă asta nu este suficient, cele mai bune moduri Minecraft sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta. Cu toate acestea, va trebui să instalați Forge în Minecraft pentru a le folosi. Acestea fiind spuse, busola de recuperare este un articol pe care jucătorii îl cer de ani de zile. Acum că este în sfârșit în joc, ce alte funcții noi doriți să aibă Minecraft în actualizările viitoare? Spune-ne în comentarii!

Busola de recuperare este un nou element adăugat în jocul Minecraft, care ajută jucătorii să găsească locația precisă a celei mai recente morți în joc. Aceasta este o soluție excelentă pentru problemele jucătorilor care nu pot găsi locul morții lor sau care se întorc la locul morții lor fără a nota coordonatele. Pentru a face o busolă de recuperare, jucătorii trebuie să adune o busolă normală și opt fragmente de ecou, care se obțin din cuferele orașului antic din biomul adânc întunecat. Busola de recuperare functioneaza in toate dimensiunile și nu trebuie alocată într-o altă locație. Aceasta este o adăugare mult așteptată de jucătorii Minecraft și o oportunitate pentru Minecraft să adauge noi funcții în actualizările viitoare.
Într-un univers al tehnologiei în continuă evoluție, ne despărțim pentru moment. Sperăm că informațiile pe care le-am adus în atenție au fost utile și v-au inspirat să explorați lumea digitală într-un mod mai conștient și mai eficient. Continuați să fiți pasionați de tehnologie și să aduceți inovație în toate aspectele vieții voastre. Cu toate acestea, nu uitați să petreceți și timpul în lumea analogică, deoarece frumusețea vieții constă în echilibru.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x