Învață cum să vezi numărul de notificări pe iOS 16 de pe iPhone

Cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16
⏱️ 7 min read

Dacă utilizați iOS 16 pe iPhone și doriți să știți cum să afișați numărul de notificări pe ecranul principal, urmăriți pașii următori. În primul rând, deschideți setările telefonului și accesați secțiunea „Notificări”. Acolo, în cazul în care vă deranjează numărul mare de notificări, puteți să activați gruparea acestora în funcție de aplicație. Apoi, selectați aplicația pentru care doriți să afișați numărul de notificări și activați opțiunea „Badge App Icon”. Aceasta va afișa un mic număr pe iconița aplicației, reprezentând numărul de notificări nevăzute. În final, puteți personaliza culorile și designul iconiței, după preferințele voastre.

Apple a reproiectat modul în care apar notificările pe iPhone-ul tău în iOS 16. Pentru o schimbare, notificările apar acum ca o stivă și le poți vedea din partea de jos a ecranului de blocare. Da, toate notificările sunt mai accesibile acum, dar le puteți schimba aspectul printr-un gest de ciupire. Dacă nu vă place aspectul stivei sau listei, puteți alege să vedeți numai numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone-ului. Pe lângă faptul că oferă o experiență curată a ecranului de blocare, aspectul numărătoarea inversă vă protejează și informațiile personale de privirile indiscrete. Deci, dacă ați instalat versiunea beta pentru dezvoltatori iOS 16 pe iPhone, citiți mai departe pentru a afla cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16.

Afișează numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone (2022)

Dacă ați activat notificările pentru mai multe aplicații, nu va dura mult până când ecranul dvs. de blocare va părea aglomerat. Vizualizarea numărului de notificări ar putea fi modalitatea perfectă de a vă păstra ecranul de blocare curat, mai ales atunci când ați personalizat ecranul de blocare în iOS 16 cu fonturile și widget-urile preferate.

Afișează numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone

1. Pe iPhone, deschideți aplicația Setări și alegeți „notificări„.

2. Acum, apăsați pe „Arată ca” în partea de sus a paginii de setări „Notificări”.

arata ca optiune

3. În continuare, aveți trei stiluri diferite de notificare din care să alegeți:

  • Numara: Afișează numărul de notificări în partea de jos a ecranului de blocare.
  • Grămadă: Afișați notificările ca o stivă (selectate implicit).
  • Listă: Vă prezintă notificările într-o vizualizare listă. Alegeți acest lucru dacă doriți să continuați să defilați prin centrul de notificare aglomerat.
Afișează numărul de notificări pe iPhone

Aici, alegeți „Numara” opțiunea, și atât! Doar apăsați butonul de pornire și vizualizați numărul de notificări, care apare între pictogramele lanternă și cameră pe ecranul de blocare al iPhone-ului.

Cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16

4. Desigur, dacă doriți vreodată să schimbați vizualizarea notificărilor, puteți reveni la „Setări -> Notificări -> Arată ca” și apoi selectați dintre cele trei aspecte.

Ciupiți pentru a vedea numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone

Există o modalitate și mai ușoară de a comuta între diferitele aspecte de notificare de pe ecranul de blocare. Folosește doar două degete ciupește pe ecranul de blocare iOS 16 iar numărul de notificări va apărea pe iPhone. Vedeți GIF-ul de mai jos pentru o demonstrație a modului în care funcționează această funcție:

Cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16

De asemenea, poți doar glisați în jos la notificare când ajungi să schimbi designul. Insigna „x Notificare” va apărea pe ecranul de blocare al iPhone-ului dvs. când faceți acest lucru de două ori. Rețineți că este temporar și va reveni automat la starea selectată când sosește o nouă notificare.

Obțineți o listă de notificări în stil iOS 15 pe ecranul de blocare al iPhone

Pentru persoanele cărora le lipsește vizualizarea listei de notificări în stil iOS 15, au nevoie pur și simplu selectați opțiunea „Lista”. pe pagina de setări „Notificări”. Va aduce înapoi vechea listă de notificări pe care o folosim în iOS 15. Este bine că Apple a oferit această opțiune utilizatorilor de iPhone.

lista de notificări cum ar fi iOS 15 pe iPhone pe iOS 16

Întrebări frecvente

Ce modele de iPhone acceptă funcția de numărătoare inversă a notificărilor?

Puteți alege să afișați numărul de notificări pe orice iPhone compatibil care acceptă iOS 16.

Cum readuceți vechea vizualizare a notificărilor în stil iOS 15?

Alegând vizualizarea „List” în setările de notificare, puteți readuce vizualizarea de notificări în stil iOS 15 pe iPhone.

Personalizați vizualizarea notificărilor pe iPhone în iOS 16

Acesta este modul în care puteți modifica aspectul notificărilor în iOS 16 pentru a se potrivi mai bine nevoilor dvs. Dacă doriți să personalizați în continuare sistemul de notificare, vă recomand să activați funcția Rezumat notificări pe iPhone. Introdusă cu iOS 15 anul trecut, această caracteristică vă permite să programați notificări non-urgente și să le primiți la momentul dorit. Acestea fiind spuse, cum a fost experiența dumneavoastră cu iOS 16? Spuneți-ne ce părere aveți despre sistemul de notificare, precum și despre alte funcții excelente, cum ar fi Quick Note pe iPhone și opțiunea de a anula trimiterea și editarea iMessage-urilor.

În iOS 16, Apple a reproiectat modul în care apar notificările pe iPhone, oferind utilizatorilor trei opțiuni de vizualizare: numărare, stivă și listă. Această nouă schimbare face ecranul de blocare curat și încărcat cu informații personale mai sigure împotriva privirilor indiscrete. Utilizatorii pot personaliza aspectul notificărilor printr-un simplu gest de ciupire. Pentru cei care doresc să revină la vechea vizualizare a notificărilor de pe iOS 15, există o opțiune “Listă”. De asemenea, pentru a personaliza sistemul de notificare, utilizatorii pot activa funcția Rezumat notificări. Aceste îmbunătățiri ale sistemului de notificare, împreună cu alte caracteristici noi, cum ar fi Quick Note și opțiunea de anulare a trimiterea și editarea iMessage-urilor, fac experiența iOS 16 cu adevărat remarcabilă pentru utilizatorii de iPhone.
Încheiem aici postarea noastră, dar nu pentru mult timp. Suntem mereu în mișcare și mereu în căutarea celor mai recente noutăți din lumea tehnologiei. Urmează să revenim cu mai multe informații și poate chiar cu ceva inedit. Până atunci, fiți creativi și tech-savy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x