Învață să dezactivezi postările sugerate pe Instagram: Ghid pas cu pas

Cum să dezactivezi postările sugerate pe Instagram
⏱️ 5 min read

Instagram este una dintre cele mai populare platforme sociale din lume care oferă o varietate de funcții utile în a-ți împărtăși viața și imaginația cu prietenii tăi virtuali. Din păcate, poate fi destul de enervantă și inundată de postările sugerate, care nu sunt întotdeauna relevante sau interesante, invadând feed-ul tău cu informații inutile.

Dacă te simţi deranjat de postările sugerate, poți lua măsuri pentru a dezactiva această opțiune. Astfel, vei avea controlul asupra conținutului de pe Instagram. Acest lucru se poate face prin intermediul setărilor contului Instagram și prin dezactivarea opțiunii “Postări sugerate”.

Urmați acești pași simpli pentru a dezactiva postările sugerate pe Instagram:

1. Deschide Instagram și accesează profilul tău.

2. Apasă pe pictograma setărilor în colțul din dreapta sus.

3. Derulează în josul paginii și apasă pe “Setările contului”.

4. Aici, vei vedea o opțiune numită “Postările sugerate”.

5. Derulează în josul paginii și apasă switch-ul pentru a dezactiva această opțiune.

Acum, postările sugerate nu vor mai apărea în feed-ul tău și vei putea să te concentrezi mai bine pe conținutul pe care îl dorești. Este important de observat că această schimbare poate fi inversată în orice moment, oricând dorești să vezi din nou postările sugerate.

În concluzie, dezactivarea postărilor sugerate poate fi o modalitate bună de a menține feed-ul tău curat și organizat, îmbunătățind experiența ta pe platforma Instagram.

Postările sugerate pe Instagram sunt o modalitate excelentă de a descoperi conținut nou de la creatori care se potrivesc cu interesele tale. Cu toate acestea, nu toată lumea vrea să vadă postări de la persoane pe care nu le urmăresc în cronologia lor. Din fericire, platforma deținută de Meta vă oferă acum două moduri ușoare de a scăpa de postările sugerate. Acest articol detaliază metodele pe care le puteți urma pentru a dezactiva postările sugerate pe Instagram.

Dezactivați postările sugerate pe Instagram (2022)

Care sunt postările sugerate pe Instagram?

Instagram afișează postări sugerate utilizatorilor atunci când au văzut tot conținutul recent din conturile pe care le urmăresc. Potrivit Instagram, sugestiile se bazează pe activitatea ta pe platformă, pe conturile pe care le urmărești și pe popularitatea conținutului și a creatorilor. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre modalitățile de a ascunde postările sugerate pe Instagram.

Amânați postările sugerate pe Instagram

1. Când găsiți o postare sugerată în feed, atingeți pictograma cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus și alege „Nu mă interesează” în meniul pop-up.

2. Instagram va ascunde acum postarea și vă va afișa o solicitare cu opțiunea de a amâna postările sugerate timp de 30 de zile. Atingeți „Amânați toate postările sugerate din feed timp de 30 de zile” pentru a ascunde postările recomandate timp de o lună.

amânați postările sugerate cu 30 de zile

Dezactivează postările sugerate pe Instagram

Deși nu puteți dezactiva sugestiile de postare pe Instagram, puteți alege să evitați să le vedeți cu o soluție ingenioasă. Procesul de aici implică configurarea și trecerea la feedurile dvs. „Urmăritoare” sau „Preferate” introduse la începutul acestui an.

Deoarece aceste surse sunt axate pe a vă aduce conținut de la persoanele pe care le urmăriți, puteți fi sigur că nu veți vedea postări sugerate în timp ce le răsfoiți.

comutați la feed-uri Instagram de urmăritori sau favorite

După cum am explicat în ghidul nostru despre cum să utilizați fluxul cronologic al Instagram, puteți să atingeți sigla Instagram și să alegeți „Urmăriți” sau „Favorite” pentru a vedea postările din anumite conturi care vă plac. Răsfoind aceste feeduri în loc de feedul „Acasă” prestabilit, puteți evita sugestiile de postări.

Nu mai vedeți postări sugerate pe Instagram

Deci, iată-l! Sperăm că acest ghid rapid v-a ajutat să scăpați de postările sugerate care vă aglomerează feedul pe Instagram. Pentru a explora mai multe astfel de funcții, accesați ghidurile noastre despre cum să găsiți biografii vechi Instagram, să creați sondaje Instagram și sfaturi pentru a evita interzicerea pe Instagram. Dacă aveți alte întrebări legate de funcțiile Instagram, vă rugăm să ne spuneți în comentariile de mai jos, iar cineva din echipa noastră vă va ajuta cu siguranță.

În concluzie, postările sugerate pe Instagram sunt o modalitate bună de a descoperi conținut nou, dar nu toată lumea vrea să le vadă. Instagram deținut de Meta oferă acum două opțiuni pentru dezactivarea acestora: amânarea postărilor între 30 de zile sau comutarea la feedul urmăritorilor sau favoritelor. Deși nu puteți dezactiva complet sugestiile de postare, puteți evita să le vedeți prin folosirea acestor soluții ingenioase.
Încheiem această postare cu speranța că informațiile pe care le-am împărtășit cu voi v-au fost utile și interesante. Vă mulțumim că ați urmărit blogul nostru de tehnologie și vă așteptăm cu noi articole și noutăți din lumea digitală. Până atunci, să aveți parte de o zi plină de tehnologie și inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x