Învăță să faci un pat în Minecraft: Pași simpli și sfaturi practice pentru construirea unui pat în joc

How to Make a Bed in Minecraft
⏱️ 13 min read

Dacă ești un jucător pasionat de Minecraft, ai probabil dorința de a construi propriul tău pat în joc pentru a-ți odihni personajul când este noapte sau când ai nevoie de o afacere. În primul rând, va trebui să obții lână din oi sau din Koala Bears, pe care să o transformi în blocuri de lână. Apoi, îți va trebui și două blocuri de lemn pentru a face patru scânduri de lemn, pe care să le așezi în jos sub cele două blocuri de lână. Trebuie să pui blocurile de lână de aceeași culoare împreună, iar ambele blocuri de lemn trebuie să fie plasate unul lângă altul. Acum poți să te pregătești să te întinzi și să te odihnești în patul tău făcut în Minecraft!

După ore întregi de minerit, explorare și construire de ferme Minecraft, este timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați. Dar pentru a face asta, trebuie să știi cum să faci un pat în Minecraft. Acesta este singurul element care vă permite să dormiți în joc și oferă, de asemenea, un loc sigur pentru a renaște în lume. Nici măcar nu vei putea supraviețui în unele scenarii, cum ar fi lupta cu Dragonul Ender în Minecraft, decât dacă creezi un pat pentru a te susține. Deci, să nu pierdem niciun moment și să învățăm tot ce trebuie să știți despre paturi în Minecraft.

Ghid pentru a face un pat în Minecraft (2022)

Acoperim utilizările, mecanica și rețeta de creație a patului în Minecraft. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora tot ce trebuie să știți despre paturile Minecraft.

Ce este un pat în Minecraft?

Deloc surprinzător, un pat este un bloc de articole plasabile în Minecraft pe care poți dormi în lumea exterioară. Vă permite să vă resetați punctul de apariție în lume, astfel încât de fiecare dată când muriți, vă întoarceți acolo unde ați plasat patul. Dacă nu ai un pat în care ai dormit, atunci jocul te trimite înapoi la punctul de apariție al lumii. Să nu uităm că alți jucători, chiar și sătenii din joc, pot dormi în aceste paturi (după cum se arată mai jos).

În teorie, este unul dintre cele mai simple obiecte din joc, dar odată ce începi să-l folosești, patul îți poate salva chiar viața în situația potrivită. Și cel mai bun lucru este că poți crea un pat în prima zi de depunere a icrelor. Dacă ești suficient de rapid, poți avea un pat pregătit înainte de apus, astfel încât să poți dormi în joc și să sări peste noapte pentru a evita lupta împotriva mafiotelor Minecraft ostile care apar în întuneric.

Unde apar de obicei paturile?

În mod firesc, camas apar cel mai frecvent în orașe minecraft. Le găsești în aproape orice casă a săteanului. Cu toate acestea, culoarea patului s-ar putea schimba odată cu biomul satului. Iată o listă completă a satelor în care apar paturi în joc:

 • Sat deșert/prerie: paturi de cyan, verde și var
 • Orașul de câmpie: paturi albe si galbene
 • Savanna Town: paturi roșii, galbene și albe
 • Satul Taiga: paturi mov și albastru
 • Satul Snow Tundra: paturi roșii, albastre și albe

Pentru a nu uita, puteți găsi, de asemenea, un pat roșu care dă icre înăuntru. igluuri. Dar în comparație cu satele, igluurile sunt rare și greu de găsit. Așadar, vă sugerăm să explorați cel mai bun articol Minecraft Village Seeds pentru a obține cu ușurință un pat. Ele pot fi sparte și ridicate cu orice unealtă, precum și cu mâinile goale.

Obiecte de care aveți nevoie pentru a face un pat

Dacă căutarea unui pat nu merge conform planului, poți oricând să apelezi la crearea unuia singur. Trebuie să puneți mâna pe următoarele articole pentru a face un pat în Minecraft:

 • Trei blocuri de lână (de aceeasi culoare)
 • trei de lemn scânduri (orice)
 • masa de mestesuguri

Pentru a obține scânduri de lemn, trebuie să plasați un bloc/bușten de lemn în zona de meșteșuguri. Sunt unul dintre cele mai ușor de făcut blocuri în joc. Puteți folosi orice tip de scândură de lemn pentru a face un pat în Minecraft. Nici măcar nu trebuie să fie același tip de lemn. Între timp, obținerea lânii este o cu totul altă poveste.

Cum să obțineți lână în minecraft

Urmați pașii de mai jos pentru a obține lână în Minecraft:

1. În primul rând, cutreieră lumea până când tu găsi o oaie. De obicei, ei apar într-un grup de 3-4 mobs.

oaie în minecraft

2. Deci, ucide oile pana ai 3 blocuri din acelasi tip de lana pentru a face un pat. Fiecare oaie cade 1 bloc de lână la moarte.

Pradă de oi

3. Alternativ, puteți, de asemenea creează o forfecare în minecraft și folosește-l pe oi adună-i lâna fără să-l omoare. Această metodă poate obține până la 3 blocuri de lână în același timp. Dar, dacă ai doar o mulțime de oi, va trebui să aștepți câteva minute pentru ca lâna să crească din nou.

Pregătirea rețetei de tăiere

De asemenea, datorită actualizărilor recente, puteți găsi și lână care se dezvoltă natural în Minecraft. Blocurile de lână pot fi găsite în următoarele locații:

 • Ca parte a statuilor de lână din interiorul Woodland Mansion
 • În casa ciobanului, casa cargoui și punctele de întâlnire ale orașului de câmpie
 • Ca acoperiș pentru structuri mici din jurul posturilor de jaf.
 • În pereții și podelele coridoarelor orașului antic

Rețetă pentru Minecraft Pat Crafting

Odată ce ai toate ingredientele, este ușor să creezi un pat în Minecraft. Urmați acești pași pentru a face un pat în joc:

1 În primul rând, așezați trei scânduri de lemn pe al doilea rând sau pe cel de jos a zonei de producție. Nu contează ce tip de scânduri de lemn utilizați, deoarece tipul nu este reflectat în designul final.

3 scânduri pe bancul de lucru

2. Deci, așezați blocurile de lână chiar deasupra scândurilor de lemn, umplând complet rândul. Aceste blocuri de lână trebuie să fie de aceeași culoare, altfel rețeta nu va funcționa. De asemenea, culoarea saltelei de pe pat va fi determinata de culoarea lânii.

Pregătirea unei rețete de pat

Cum să vopsești un pat în Minecraft

În ceea ce privește culorile, Minecraft ne oferă în joc 18 tipuri diferite de paturi. Acestea includ următoarele culori:

 • Gri
 • Roz
 • alb
 • Portocale
 • Magenta
 • Albastru deschis
 • Galben
 • Lămâie verde
 • Negru
 • roșu
 • Verde
 • Maro
 • Albastru
 • cyan
 • Gri deschis
 • Violet

Cu atâta varietate, s-ar părea o crimă să nu-ți personalizezi patul după bunul plac. Din fericire, nu trebuie să cauți diferite tipuri de oi pentru a obține așternuturi colorate. În schimb, puteți combina pur și simplu un pat existent cu o pată pe bancul de lucru pentru a crea un pat la alegere. Această rețetă de crafting este aleatorie și puteți plasa cele două articole oriunde în zona de crafting.

Vopsiți un pat în Minecraft

Din păcate, acest mecanic funcționează doar cu paturi albe în ediția Java. Între timp, utilizatorii ediției Bedrock pot vopsi în mod liber orice pat cu orice culoare din joc.

Cum se folosește un pat în Minecraft

Cu patul gata, iată o varietate de moduri în care puteți folosi acest articol grozav în Minecraft:

 • Sari peste noapte: Cel mai obișnuit scop al patului în Minecraft este să dormi. Puteți folosi patul pentru a dormi în timpul furtunilor și noaptea. De asemenea, dacă nu dormi câteva zile, jocul generează o mulțime ostilă numită Phantom care să te vâneze.
 • Sari peste noapte: Puteți dormi în Minecraft pentru a sări peste câteva ore în joc până când soarele răsare din nou. Dar această mecanică funcționează doar în dimensiunea supralumului și numai atunci când nu există mafiote ostile direct la 8 blocuri de pat.
 • Configurația punctului de apariție: Când mori în Minecraft, reapari lângă același pat pe care ai dormit ultima dată. Dar dacă patul tău este distrus sau blocat de mai multe blocuri solide, jocul te va trimite înapoi la punctul de apariție. Aici apare inițial când încarci o lume nouă.
 • Recul: Oricât de prost ar suna, poți sări pe paturi în joc pentru a obține o viteză de săritură. Bebelușilor din sat le place să sară pe paturile din sat. Ele reduc, de asemenea, daunele din cauza căderii în Minecraft cu 50%, indiferent de cât de sus cazi.
sărind pe patul minecraft
 • Zombie vindecat: Dacă încerci să vindeci un sătean zombi, păstrarea unui pat în apropiere va grăbi procesul.
 • Depunerea icrelor Golemi de fier: După cum am menționat mai sus, sătenii pot dormi și pe paturi în Minecraft. În apropierea unui pat, sătenii pot genera Golem de Fier atunci când sunt amenințați. Acest mecanic vă permite să construiți o fermă de fier în Minecraft.
 • Armă: Dacă folosești un pat în afara lumii, acesta explodează ca un bloc TNT. Această mecanică ciudată, dar puternică, permite jucătorilor să folosească paturi ca arme în Minecraft.

Cum să faci paturile să explodeze

Paturile sunt una dintre cele mai subestimate, dar puternice arme explozive din Minecraft. Dacă așezi un pat în dimensiunea Nether sau End și apoi încerci să dormi pe el, patul explodează imediat. Acest comportament ciudat este în general considerat un dezavantaj al patului, deoarece pot ucide jucători și îngreunează stabilirea unui punct de spawn în acele dimensiuni ostile. Dar dacă sunt folosite cu înțelepciune, aceste paturi pot deveni cu ușurință o armă explozivă fiabilă.

Expandând asta, iată cum să folosiți paturile ca armă în Minecraft:

1. Mai întâi, călătoriți către dimensiunea Sfârșit sau Nether. Puteți vizita dimensiunea finală găsind o fortăreață în Minecraft. Între timp, pentru dimensiunea Nether, trebuie să creați un portal Nether în Minecraft.

dimensiunea de jos

2. Apoi așezați patul unde doriți să explodeze.

Pat roz pe fundal

3. În sfârșit, ca măsură de protecție, înconjoară-te cu blocuri solide care pot ajuta la reducerea daunelor cauzate de explozie. Blocurile solide sunt de obicei suficiente pentru acest lucru. Dar nu uitați să lăsați o deschidere în husă pentru a folosi patul. Pentru a folosi patul, trebuie să vă aflați în zona de 2 blocuri în ediția Java și în zona de 3 blocuri în ediția Bedrock.

protecția patului

4. Apoi faceți clic dreapta sau utilizați tasta de acțiune secundară de pe pat pentru a o folosi pentru a-l exploda. A patul care explodează face daune blocurilor și gloatelor din jur, cum ar face un bloc de TNT.

Paturi care explodează în minecraft

Realizarea și utilizarea unui pat în Minecraft

Indiferent dacă doriți un loc bun de odihnă sau o armă puternică, patul din Minecraft este gata pentru a fi folosit. Puteți crea o varietate de paturi pentru a vă îmbunătăți casa minecraft. Și dacă ești pe un server Minecraft multiplayer, toți prietenii tăi pot avea patul lor unic colorat. Dar pe care dintre opțiunile de culoare disponibile le-ați considera cea mai bună? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În Minecraft, un pat este un element esențial pentru a-ți putea reîncărca energiile și a salva punctul de apariție în lume. Paturile pot fi obținute prin minare sau construite din blocuri de lână și lemn scânduri, și sunt disponibile într-o varietate de culori. Acest obiect poate fi folosit pentru a dormi și a sări peste noapte, pentru a configura punctul de apariție, pentru a vindeca săteni zombi și pentru a genera Golem de Fier. În plus, paturile pot fi folosite ca arme explozive în dimensiunile Nether sau End. În general, paturile sunt esențiale pentru a supraviețui și a-ți îmbunătăți experiența în Minecraft.
Îți mulțumesc pentru că ai dedicat timp să citești această postare și sper că ți-a fost de folos. Dacă vrei să fii mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniu, nu uita să revii pe acest blog. Până data viitoare, rămâi conectat cu lumea digitală și explorează tot ce are de oferit!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x