Învățați cum să utilizați chatul vocal în Roblox pentru a vă îmbunătăți experiența de joc

Roblox voice chat featured
⏱️ 11 min read

Roblox este un joc online popular printre copii și adolescenți, care oferă o mulțime de opțiuni pentru a comunica și juca cu alți utilizatori din întreaga lume. Printre aceste opțiuni se numără și chatul vocal, care permite jucătorilor să vorbească între ei în timp real.

Pentru a activa și utiliza chatul vocal în Roblox, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, asigurați-vă că aveți un microfon funcțional conectat la computer sau dispozitivul dvs. mobil. Apoi, accesați setările jocului Roblox și activați opțiunea de chat vocal.

Odată ce ați activat chatul vocal, puteți utiliza comenzi de voce pentru a interacționa cu alți jucători, cum ar fi să le transmiteți salutări, să le cereți ajutor sau să coordonați strategiile de joc. Este important să aveți grijă la cum vorbiți și să respectați regulile jocului pentru a evita sancțiuni sau probleme de securitate.

Înainte de a utiliza chatul vocal în Roblox, este recomandat să verificați setările de confidențialitate și să discutați cu părinții sau tutorii dvs. despre modul în care utilizați această opțiune de comunicare. Cu un mic efort și atenție, chatul vocal poate fi un mod distractiv și eficient de a interacționa cu alți jucători din lumea Roblox.

Chatul vocal a fost o parte importantă a jocurilor video de multă vreme. Indiferent dacă încerci să aperi un prieten împotriva focului inamic sau să enervezi un adversar pe care l-ai ucis, chatul vocal este util. Ca orice altă platformă, Roblox este una care ar putea folosi minunile chat-ului vocal. Și, din fericire, dezvoltatorul a ascultat feedback-ul utilizatorilor și a lansat Spatial Voice (alias chat vocal) la Roblox. Dacă faci parte dintre utilizatorii care doresc să activeze funcția de chat vocal, am făcut munca grea pentru tine. Citiți mai departe în timp ce vă arăt cum să activați și să utilizați chatul vocal în Roblox prin acest ghid dedicat.

Cum să utilizați chatul vocal în Roblox (2022)

Deși pașii pentru a activa chatul vocal pe Roblox sunt simpli, va trebui să îndepliniți câteva cerințe înainte de a începe. Dar dacă știți deja care sunt acestea, utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la procesul în sine.

Cerințe pentru a utiliza chatul vocal în Roblox

Deoarece chatul vocal nu este o funcție de lansare pentru toată lumea (și ar putea să nu fie, chiar și în viitor), trebuie să îndeplinească anumite criterii. Asigurați-vă că verificați toate lucrurile enumerate mai jos înainte de a continua:

1. Trebuie să aveți verificarea vârstei pe Roblox

Roblox ia în serios restricțiile corespunzătoare de conținut. Pentru a vă asigura că funcția de chat vocal nu este utilizată greșit, în prezent este blocată cu o restricție de vârstă. Ca atare, va trebui să dovediți că aveți 13 ani sau mai mult pentru a utiliza chatul vocal. Pentru a afla cum să o faceți, urmați ghidul nostru dedicat cum se verifică vârsta în roblox înainte de a merge mai departe.

2. Număr de telefon și ID de e-mail verificate

Deși nu este complet necesar să utilizați chatul vocal, vă sugerăm să vă verificați numărul de telefon și adresa de e-mail ca măsură de precauție. Pentru a le verifica pe amândouă, accesați setările contului dvs. făcând clic pe Cog -> Setări de pe desktop. Sub Informații despre cont, veți vedea Adăugați/Verificați lângă numărul de telefon și adresa de e-mail. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul.

3. Un microfon de lucru

Deși este de la sine înțeles, veți avea nevoie de un microfon funcțional pentru a vă asigura că puteți utiliza în mod corespunzător funcția de chat vocal în Roblox. Poate fi un microfon cu căști sau chiar unul încorporat în sistemul dvs. Asigurați-vă că aveți asta înainte de a continua.

Cum să activați chatul vocal în Roblox

Dacă ați îndeplinit toate cerințele de mai sus, chatul vocal ar trebui să fie acum disponibil pe Roblox. În cazul în care nu apare, puteți aștepta un timp pentru a vedea dacă funcția apare în viitor. Acestea fiind spuse, să învățăm cum să verificăm și să activăm chatul vocal în Roblox.

1. Cu Roblox conectat la computer, faceți clic pe pictograma „Cog” din colțul din dreapta sus și apoi faceți clic pe „setări” în meniul derulant. Veți accesa meniul Informații cont.

setări roblox pentru chat vocal

2. Apoi accesați „Confidențialitate” din bara laterală din stânga.

etichetă de confidențialitate roblox

3. În secțiunea Funcții beta din Setări de confidențialitate, găsiți și activați comutatorul de lângă „Activați chatul vocal”. Se va deschide o casetă pop-up pentru a confirma alegerea dvs.

activați chatul vocal roblox

4. Acum vi se va cere să acceptați ca Roblox să vă colecteze înregistrarea vocală pentru analiză. Asigurați-vă că citiți toate opțiunile și faceți clic pe „Permitebutonul “.

da acordul roblox

5. Și înainte să știi, chatul vocal va fi activat pe contul tău Roblox. Puteți verifica același lucru căutând comutatorul verde sau încercând-l într-un joc!

Cum să activați și să utilizați chatul vocal în Roblox

Și atât de ușor este! Chatul vocal este acum gata de utilizare în contul tău Roblox. Asigurați-vă că sunteți amabil cu toată lumea și raportați abuzul dacă îl auziți. Citiți mai departe pentru a afla cum să utilizați chatul vocal într-un joc.

Cum să utilizați chatul vocal în Roblox

Acum, din păcate, chatul vocal în Roblox nu este disponibil pentru toate experiențele. Acest lucru se datorează faptului că adăugarea suportului pentru chat vocal depinde de dezvoltatorul jocului și nu de Roblox. Aceasta înseamnă că un număr selectat de jocuri va accepta această caracteristică. În funcție de ele, este posibil sau nu să puteți utiliza chatul vocal.

1. O modalitate ușoară de a confirma dacă jocul ales de dvs. are suport pentru chat vocal sau nu este să accesați pur și simplu lista Roblox. Derulează în jos și vei vedea voce activată cu eticheta Da sau Nu mai jos.

roblox activat prin voce

Dacă se pare că nu găsiți asta, un alt indicator al suportului pentru chat vocal în jocurile Roblox este Buton galben „Beta”. care apare în stânga sus când deschideți jocul. Dacă vedeți acest buton, înseamnă că experiența specială Roblox acceptă chat text și chat vocal.

piggy vice chat roblox

2. Când faceți clic pe butonul „Beta”, va apărea o mică fereastră pop-up cu termenii și condițiile, care vă va aminti că audio este în curs de înregistrare. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că puteți utiliza funcția de chat vocal, asigurați-vă că microfonul este conectat la computer.

utilizați dispozitivul de intrare roblox

3. După ce ați terminat, treceți cu mouse-ul peste setările jocului și alegeți microfonul din „dispozitive de intrare“. După ce ați făcut acest lucru, puteți activa/dezactiva cu ușurință jocul dvs. de voce făcând clic pe balonul de microfon care apare în timpul jocului.

Cum să activați și să utilizați chatul vocal în Roblox
joc: porcușor

Puține jocuri care acceptă chat vocal

Roblox nu a lansat o listă definitivă de jocuri care acceptă oficial chatul vocal pe platformă. După cum am menționat mai sus, depinde de dezvoltatori și, prin urmare, poate dura timp. Până atunci, puteți folosi metodele de mai sus pentru a afla dacă jocul acceptă chat vocal și pentru a activa funcția. De asemenea, pentru a vă ajuta în călătoria dvs., iată 5 jocuri Roblox care îmi plac și care acceptă chatul vocal Roblox.

1. Porcușor
2. Fugi din unitate
3. royalloween
4. misterul crimei 2
5. microfonul sus

Întrebări frecvente (FAQs)

Va folosi Roblox datele mele vocale pentru a mă spiona?

După cum se vede în Termenii Roblox Voice pagina, Roblox folosește înregistrările dvs. numai în scopuri de securitate și moderare. Aceasta înseamnă că vocea dvs. va fi monitorizată, dar va fi folosită numai pentru a vă asigura că nu abuzați de regulile comunității și nu vă abuzați. Deci, dacă ești îngrijorat de faptul că modelul tău vocal este folosit în scopuri ilicite, nu.

Îmi va vinde Roblox datele dacă activez chatul vocal?

Roblox susține că nu vinde și nu partajează înregistrări vocale cu terțe părți. Prin urmare, datele dvs. vocale ar trebui să fie în siguranță de la orice furnizor. Cu toate acestea, dacă mai aveți îndoieli, cel mai bine este să lăsați chatul vocal dezactivat doar pentru a fi în siguranță.

Cum raportez un jucător care abuzează de voce?

Din fericire, Roblox a făcut mai ușor să raportezi orice jucător care te abuzează pe tine sau pe oricine altcineva folosind chat-ul vocal. Pur și simplu accesați fila Player și alegeți jucătorul de raportat. Pentru un ghid mai detaliat, consultați această practică ghid roblox despre subiect.

Vreau să-mi dezactivez chatul vocal. Cum pot face acest lucru?

Dacă v-ați răzgândit despre chatul vocal în Roblox, este ușor să îl dezactivați. Derulați în sus până la secțiunea de activare a articolului și urmați aceiași pași pentru a o dezactiva.

Activați chatul vocal pe Roblox și Chatter Away

Sper că ați reușit să activați chatul vocal în Roblox fără probleme. Acum că știi cum să vorbești pe platformă, ia niște prieteni și verifică aceste cele mai bune jocuri Roblox pentru a striga împreună prin chat vocal. Doriți să vă asociați chatul vocal cu o performanță mai bună? În acest caz, aflați cum să deblocați FPS în Roblox folosind ghidul legat aici. Deci, cum este experiența ta cu Spatial Voice pe Roblox? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, chatul vocal a fost o parte importantă a jocurilor video de mult timp, iar Roblox a ascultat feedback-ul utilizatorilor și a lansat Spatial Voice. Pentru a utiliza chatul vocal în Roblox, trebuie să îndepliniți anumite cerințe, cum ar fi verificarea vârstei, un număr de telefon și ID de e-mail verificate și un microfon funcțional. Deși chatul vocal nu este disponibil pentru toate jocurile de pe platformă, puteți verifica dacă un joc acceptă chat vocal și să-l activați prin pașii menționați. Roblox folosește înregistrările vocale numai în scopuri de securitate și moderare, iar utilizatorii pot raporta jucători care abuzează de voce. În cele din urmă, experiența ta cu chatul vocal pe Roblox poate fi îmbunătățită prin deblocarea FPS-ului.
“Încheiem aici călătoria noastră prin lumea tehnologiei, dar nu pentru mult timp. Vă așteptăm cu noi descoperiri și soluții inteligente în curând. Până atunci, să fim conectați și să păstrăm pasiunea pentru inovație vie.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x