Învățați cum să utilizați FaceTime pe Android – Ghid complet

Cum să utilizați FaceTime pe Android [Guide]
⏱️ 9 min read

Titlul „Cum să utilizați FaceTime pe Android [Guide]” se referă la un ghid pentru utilizarea FaceTime pe platforma Android, care nu oferă nativ această facilitate. FaceTime este o aplicație populară de videoconferință dezvoltată și oferită de Apple, care este disponibilă exclusiv pentru dispozitivele Apple cu iOS și OS X.

Acest ghid poate fi util pentru utilizatorii de Android care doresc să utilizeze FaceTime pentru a comunica cu prietenii sau colegii care utilizează dispozitive Apple. Ghidul poate conține instrucțiuni detaliate despre cum să utilizați o aplicație de terțe părți pentru a accesa funcția FaceTime pe dispozitivele Android.

Este important de menționat faptul că utilizând o aplicație de terțe părți pentru a accesa FaceTime, utilizatorii nu vor beneficia de toate caracteristicile oferite de aplicația nativă a Apple. De asemenea, ar trebui să acorde o atenție deosebită riscurilor de securitate și confidențialitate asociate utilizării aplicațiilor de terțe părți.

În concluzie, acest ghid poate fi util pentru utilizatorii de Android care doresc să acceseze funcția FaceTime, dar ar trebui să fie conștienți de limitările și riscurile asociate utilizării aplicațiilor de terțe părți.

În timp ce Magazinul Google Play este plin de aplicații grozave de apeluri video, mulți doresc să folosească FaceTime pe Android pentru a păstra legătura cu prietenii lor care au un iPhone. În ceea ce privește funcțiile de vârf și securitatea, aplicația de apeluri video a Apple este una dintre cele mai bune din domeniu. Din păcate, Apple a restricționat FaceTime la ecosistemul Apple până la iOS 15 și macOS 12 Monterey. Dar acum, FaceTime vine pe Android și Windows. Schimbarea bruscă a inimii s-ar putea datora cererii intense de servicii rivale, inclusiv Zoom și Google Meet, în ultimul an. Ei bine, dacă nu aveți un iPhone și doriți să încercați serviciul de apeluri video Apple, să vedem cum puteți configura și utiliza FaceTime pe Android!

Cum să utilizați FaceTime pe dispozitivul dvs. Android în 2021

Înainte de a ne uita la pașii pentru a utiliza FaceTime pe Android, să răspundem mai întâi la câteva întrebări importante. FaceTime poate fi instalat pe Android? Puteți partaja ecranul la apelurile FaceTime pe Android? Am răspuns la toate aceste întrebări în acest articol. Așa că scufundă-te!

Cum funcționează FaceTime de la Apple pe Android?

Nu este un secret pentru nimeni că Apple vrea să păstreze aplicațiile și serviciile sale celebre legate de ecosistemul său închis. Chiar dacă gigantul din Cupertino își introduce serviciile pe alte platforme, nu încetează să impună limitări grele, la bine și la rău. Și modelul FaceTime pentru Android nu este diferit.

  • Asta ne duce la prima întrebare. Aplicația Facetime poate fi instalată pe Android? Ei bine, Apple încă nu a lansat o aplicație FaceTime pentru Android. În schimb, utilizatorii Android se pot alătura apelurilor FaceTime doar printr-un link. Deci, dacă nu primiți un link de la un utilizator de iPhone, nu vă puteți alătura petrecerii.
  • În al doilea rând, nu puteți genera un link de invitație la întâlnire FaceTime pe un dispozitiv Android. Aceasta înseamnă că va trebui să-i ceri prietenului tău (care are un iPhone, iPad sau Mac) să creeze un link de întâlnire FaceTime și să îl distribuie cu tine.
  • Și în al treilea rând, FaceTime este compatibil doar cu Safari și Google Chrome. Deci, trebuie să deschideți linkul FaceTime în Chrome pentru a începe apelul. După ce ați apăsat pe link, va trebui să vă adăugați numele și apoi să așteptați ca prietenul dvs. iDevice (sau cel care a creat linkul) să vă permită să intrați.
  • În al patrulea rând, răspunsul dacă vă puteți partaja ecranul la apelurile FaceTime pe Android este nu. Utilizatorii pot partaja ecran doar pe FaceTime în iOS 15. Puteți consulta ghidul nostru legat pentru a afla cum funcționează.

Creați o legătură de apel FaceTime pe iPhone, iPad sau Mac

După cum am discutat mai devreme, prietenul tău care deține un dispozitiv Apple va trebui mai întâi să creeze o legătură de apel FaceTime și să-l partajeze cu tine. Asa ca sa vedem cum se face!

  1. Pentru a începe, porniți aplicația facetime pe iPhone sau iPad cu iOS 15 sau Mac cu macOS Monterey.

2. Acum, apăsați pe butonul „creați legătura” pentru a genera un link de întâlnire FaceTime.

creați legătura

3. Apoi atingeți “Informație” lângă linkul FaceTime.

atingeți butonul Informații

4. Apoi alegeți „imparte link-ul” în meniul pop-up din iOS 15. Pe Mac, faceți clic pe butonul Partajare.

Atingeți opțiunea Share Link

5. După aceea, selectați metoda preferată pentru a partaja linkul întâlnirii cu prietenul dvs. care deține un dispozitiv Android. Poate sa trimite linkul întâlnirii prin e-mail, WhatsApp, Messenger, Apple Messages și multe altele. În plus, aveți și opțiunea de a copia linkul.

Acum-începe-să partajezi-FaceTime-apel-link

Alăturați-vă unui apel FaceTime de pe dispozitivul dvs. Android

După ce primiți linkul întâlnirii pe dispozitivul dvs. Android, vă puteți alătura apelului FaceTime cu ușurință. Vă rugăm să rețineți că FaceTime este compatibil numai cu Google Chrome pe dispozitivele Android. Asigurați-vă că deschideți linkul întâlnirii în browserul Chrome și urmați acești pași:

  1. Atingeți linkul FaceTime. După, Introdu numele tau și apăsați pe „Continuabutonul “.

Continua

3. În continuare, va apărea o fereastră pop-up care spune: „facetime.apple.com dorește să vă folosească camera și microfonul.” Apăsați pe Permite să distribuie autorizațiile necesare.

4. Acum, sunteți la doar un pas de a vă alătura unui apel video Facetime între dispozitivele iPhone și Android. Atinge verdele”A te alaturabutonul din colțul din dreapta sus.

Alăturați-vă FaceTime Call de pe Android

6. Acum, ar trebui să vezi “Aștept să fiu lăsat să intre” în partea de jos a ecranului. Vă veți putea alătura apelului FaceTime de îndată ce prietenul dvs. iOS aprobă solicitarea dvs. de înscriere.

folosește Facetime pe Android

7. Dacă doriți vreodată să încheiați apelul, atingeți butonul „Părăsibutonul din colțul din dreapta sus.

Adăugați pictograma aplicației FaceTime pe ecranul de pornire Android

Pentru acces rapid, puteți adăuga linkul FaceTime pe ecranul de pornire al dispozitivului Android. Așadar, dacă primiți vreodată un link de întâlnire FaceTime, asigurați-vă că îl transformați într-o pictogramă super-utilă pe ecranul de pornire care vă permite să vă înscrieți la apel printr-o atingere rapidă. Da, vă va scuti de a fi nevoit să căutați în aplicație, de unde ați primit linkul, iar și iar!

Interesant este că linkul de invitație la întâlnirea FaceTime rămâne activ timp de câteva zile. Prin urmare, puteți utiliza același link de invitație pentru a participa la o întâlnire de mai multe ori. Deși nu suntem siguri câte zile expiră un link de întâlnire FaceTime, am reușit utilizați un link FaceTime vechi de 15 zile pentru a vă conecta între iPhone și Android în timpul testului nostru. Știu că sună ca un coșmar de confidențialitate, dar nimeni nu se poate alătura întâlnirii până când gazda nu o permite.

Deci, să vedem cum puteți adăuga o comandă rapidă a aplicației FaceTime pe ecranul de pornire Android. Doar urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți FaceTime în browserul Chrome de pe dispozitivul dvs. Android. Apoi, atingeți pictograma meniului vertical cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. După aceea, alegeți „Adăugați la ecranul de startopțiunea ” din meniu.

Selectați Adăugați la ecranul de start

2. Apoi atingeți „Adăuga” în meniul pop-up pentru a confirma acțiunea. Acum, mergeți la ecranul de pornire și comanda rapidă a aplicației FaceTime vă va aștepta.

Apăsați Adăugați

În timp ce o pictogramă pe ecranul de pornire nu poate înlocui o aplicație FaceTime completă pentru Android, este cu siguranță o modalitate mai convenabilă de a participa la un apel, mai ales dacă vorbești cu prietenii sau colegii în mod regulat.

Efectuați apeluri FaceTime pe dispozitivul dvs. Android

Deci, acesta este modul în care vă puteți alătura unui apel FaceTime de pe dispozitivul dvs. Android. Deși ar fi bine să existe o aplicație web FaceTime completă, astfel încât să puteți face mai mult decât să vă alăturați unei întâlniri, este o mare mișcare de la Apple. Compania le permite în sfârșit utilizatorilor Android și Windows să facă FaceTime cu proprietarii de dispozitive Apple. Ce părere aveți despre această mișcare grozavă? Simțiți-vă liber să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Chiar dacă Magazinul Google Play este plin de aplicații grozave de apeluri video, mulți doresc să folosească FaceTime pe Android pentru a păstra legătura cu prietenii lor care au un iPhone. Din păcate, Apple a restricționat FaceTime la ecosistemul său până la iOS 15 și macOS 12 Monterey, însă acum a lansat FaceTime pe Android și Windows. FaceTime este una dintre cele mai bune aplicații de apeluri video din domeniu și acum poate fi utilizată pe dispozitive Android. Cu toate acestea, utilizatorii Android nu pot instala o aplicație FaceTime, ci se pot alătura doar apelurilor prin intermediul unui link. În plus, FaceTime este compatibil doar cu Safari și Google Chrome pe Android. Cu toate acestea, adăugarea unei comenzi rapide a aplicației FaceTime pe ecranul de pornire Android poate fi o modalitate convenabilă de a participa la un apel.
Încheiem această postare cu o dorință către cititorii noștri: să fiți mereu la curent cu noutățile și să vă bucurați de ultimele tehnologii într-un mod responsabil și productiv. Vă așteptăm cu drag la următoarea noastră aventură în universul digital!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x