iOS 15.1 va suporta adăugarea de carduri de vaccinare în portofel

iOS 15.1 va suporta adăugarea de carduri de vaccinare în portofel

⌛ Reading Time: 3 minutes

Este cu siguranță o bătaie de cap să purtați un card de vaccinare, dar este atât de important încât nu doriți să îl pierdeți. Apple intenționează să vă ajute în acest sens. Odată cu lansarea iOS 15 pe 20 septembrie, iOS 15.1 beta a fost lansat dezvoltatorilor, cu sprijin pentru adăugarea de carduri de vaccinare în portofelul dvs.

iOS 15.1 Beta pentru dezvoltatori include suport pentru cardul de vaccinare

În primul rând, înainte de a merge mai departe – da, știu, Android include deja capacitatea de a vă stoca cardul de vaccinare. Dar, pentru că vorbim despre Apple, merge un pas mai departe.

Unele companii, opțiuni de călătorie, locuri de muncă – chiar și prieteni și familie – nu vă vor permite să intrați decât dacă puteți dovedi că ați fost complet vaccinat împotriva COVID-19. Acest lucru face ca dovedirea că ați fost vaccinat să fie foarte, foarte importantă. Unii oameni spun că ar trebui să vă laminați cardul; unii spun că nu ar trebui. Păstrarea digitală a telefonului pare pur și simplu o nebunie.

The iOS 15.1 beta pentru dezvoltatori vă permite să adăugați starea de vaccinare în aplicația Sănătate. După ce este stocat în aplicație, acesta poate fi apoi distribuit ca un card de vaccinare în portofelul dvs. Puteți să-l arătați atunci când aveți nevoie, la fel cum ați face un bilet de avion. De asemenea, va include un cod QR scanabil.

O caracteristică existentă în iOS permite stocarea înregistrărilor de sănătate verificabile în aplicația de sănătate. Acestea se bazează pe specificațiile SMART Health Cards. Dacă o aplicație terță parte solicită aceste informații, le puteți partaja. Aceste aplicații terță parte ar putea include companiile aeriene, locurile de divertisment, angajatorii etc.

Organizațiile care utilizează cardurile SMART Health vor putea să-și alerteze pacienții / clienții că își pot descărca și stoca starea de vaccinare în aplicația Health pe iPhone-urile lor, ceea ce le va permite să o afișeze rapid prin intermediul aplicației Wallet.

Portofel Ios 15.1 pentru carduri de vaccinare

O declarație de declinare a responsabilității este că aceasta va depinde de statele individuale din SUA. Dacă statul dvs. particular decide să nu permită acest lucru, nu veți putea participa. În plus, organizația care controlează informațiile dvs. de vaccinare va trebui să profite de acestea.

iOS 15.1 Disponibilitate

Se așteaptă ca iOS 15.1 să aibă și alte caracteristici așteptate cu anxietate. Unul dintre acestea este SharePlay. Această caracteristică va permite utilizatorilor să redea muzică, emisiuni TV demne de binge etc. prin FaceTime. De asemenea, permite utilizatorilor să își partajeze ecranele. A fost anunțat ca parte a iOS 15, dar nu a fost disponibil în versiunea inițială din 20 septembrie.

O altă caracteristică care ar putea fi disponibilă în versiunea finală a iOS 15.1 este funcția de releu privat iCloud, care vă criptează datele de pe Safari și alte aplicații.

Va trece ceva timp până când iOS 15.1 va fi lansat public și chiar mai mult înainte ca toate organizațiile și statele să fie la bord. Deși tocmai a fost lansat pentru dezvoltatori, trebuie încă să debuteze ca o versiune beta publică, dar ar trebui să fie în curând.

Citiți mai departe pentru a afla despre anunțul inițial iOS 15, precum și despre cel mai recent anunț iPhone 13.

Credit de imagine: Dezvoltator Apple

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.