IPhone-ul învechit poate primi în continuare actualizări de securitate

IPhone-ul învechit poate primi în continuare actualizări de securitate
⏱️ 2 min read

Apple tocmai a lansat versiunea iOS 12.5.5 pentru diferite dispozitive iPhone, iPad și iPod touch mai vechi. Oricât de surprinzător ar părea, Apple a lansat de fapt o actualizare pentru iOS 12 în iunie, astfel încât compania împinge în mod regulat actualizări de securitate pentru dispozitivele mai vechi.

Ce dispozitive primesc iOS 12.5.5?

Apple promovează cea mai recentă actualizare iOS 12 pentru o varietate de dispozitive. Iată lista completă a dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch care pot descărca actualizarea critică de securitate chiar acum:

  • iPhone 5s
  • iphone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • IPod touch de generația a 6-a
iOS 12 este disponibil acum, dar ar trebui să faceți upgrade?
LEGATE DEiOS 12 este disponibil acum, dar ar trebui să faceți upgrade?

Toate aceste dispozitive Apple mai vechi nu au reușit să facă upgrade la iOS 13 și nu numai. Cu toate acestea, se pare că Apple nu a renunțat complet la ele, întrucât compania care lansează iOS 12.5.5 este un semn că Apple încă îi pasă de persoanele care preferă să se țină de dispozitivele lor mai vechi.

Ce oferă iOS 12.5.5?

Apple a încetat de mult să ofere noi caracteristici dispozitivelor enumerate mai sus, astfel încât această actualizare este strict concepută pentru a aduce remedieri de performanță pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch.

Cum se actualizează un iPhone
LEGATE DECum se actualizează un iPhone

În note de patch-uri, Spune Apple, „Această actualizare oferă actualizări importante de securitate și este recomandată tuturor utilizatorilor.” Cu alte cuvinte, dacă dețineți unul dintre aceste dispozitive, veți dori să vă faceți timp pentru a vă asigura că sunteți la curent. La urma urmei, nu doriți să vă lăsați telefonul și toate informațiile prețioase conținute în deschise atacurilor.

Publicitate

Problemele specifice implică CoreGraphics, WebKit și XNU. Acestea sunt toate servicii critice care rulează pe dispozitive iOS, iar această actualizare remediază vulnerabilitățile în ele.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...