iPhone Wi-Fi Bug Render iPhone nu se poate conecta

Processos de bug de Wi-Fi no iPhone iPhone incapaz de conectar
⏱️ 3 min read

Trăind în această eră tehnologică, mulți dintre noi se tem să nu se poată conecta – să nu poată ajunge la oameni, să țină pasul cu rețelele sociale, să transmită fluxuri media, să termine un termen la timp etc. Un nou bug pentru iPhone Wi-Fi a fost descoperit că face ca orice iPhone aproape să nu se poată conecta la Wi-Fi. Acest nou bug pare mai rău decât un bug similar care tocmai a fost descoperit acum câteva săptămâni.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

A fost descoperită o nouă eroare Wi-Fi pentru iPhone

Cercetătorul de securitate Carl Schou a descoperit noul Bug-ul iPhone Wi-Fi și a raportat-o ​​pe Twitter.

El a scris pe 4 iulie: „Puteți dezactiva permanent Wi-Fi-ul oricărui dispozitiv iOS găzduind un Wi-Fi public numit„ secretclub% power ”. Resetarea setărilor de rețea nu este garantată pentru a restabili funcționalitatea #infosec # 0day. ”

Schou a revenit mai târziu în acea zi și a răspuns propriului său tweet pentru a spune: „Serios, încă nu am Wi-Fi”.

Deși se pare că o resetare din fabrică poate rezolva eroarea iPhone Wi-Fi, nimeni nu s-a prezentat încă pentru a spune că a încercat-o și că a funcționat. Se pare că este o problemă atât de periculoasă încât nimeni nu vrea să încerce să obțină eroarea pentru a încerca resetarea ca o posibilă soluție.

Conexiune la bug-ul anterior iPhone Wi-Fi

Pe 18 iunie, Schou a raportat o eroare similară. El a scris pe Twitter: „După ce am aderat la orice Wi-Fi personal cu SSID„% p% s% s% s% s% n ”, iPhone-ul meu a fost dezactivat definitiv este [sic] Funcționalitate Wi-Fi. Nici repornirea și nici modificarea SSID nu o remediază. : ~) ”

O diferență majoră între cele două erori Wi-Fi iPhone este că cea anterioară este rezolvabilă prin resetarea setărilor de rețea. O altă diferență majoră este că eroarea anterioară se baza pe un utilizator care încearcă să se conecteze la rețeaua defectă. Cu toate acestea, noua eroare poate fi declanșată de un iPhone care intră într-o anumită gamă a unui hotspot Wi-Fi public care utilizează acest nume.

Iphone Wi Fi Bug Phonee

Se presupune că cele două bug-uri iPhone Wi-Fi sunt conectate, deoarece ambele folosesc o eroare de codare în iOS. Pentru a evita aceste două erori și poate altele similare, puteți evita utilizarea rețelelor care încep cu „% s”, „% p” și „% n”.

Puteți fi mai sigur evitând rețelele care utilizează semne procentuale în titlu. Pentru a fi și mai sigur, evitați toate rețelele necunoscute până când este lansată o actualizare de securitate care o va remedia.

Dacă aveți probleme cu alte erori sau alte probleme, aflați cum să găsiți și să eliminați virușii. Aflați, de asemenea, cum să vă resetați iPhone-ul în caz de nevoie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x