Come eseguire l'aggiornamento a Windows 10 da Windows 7

1643362540 Come eseguire l'aggiornamento a Windows 10 da Windows
7 min leggere

 • Puteți în continuare să faceți upgrade gratuit de la Windows 7 la Windows 10.
 • Verificați compatibilitatea hardware și faceți copii de rezervă pentru toate fișierele dvs.
 • Descărcați Instrumentul de creare media, lansați programul de instalare și utilizați „Actualizați acest computer acum” pentru a face upgrade.

Puteți upgrade Windows 7 la Windows 10 fără a vă pierde fișierele și fără a șterge tot ce se află pe hard disk folosind opțiunea de actualizare in loc. Puteți efectua rapid această sarcină cu Microsoft Media Creation Tool, care este disponibil pentru Windows 7 și Windows 8.1.

Cu toate acestea, înainte de a continua, trebuie să confirmați că hardware-ul este compatibil, să achiziționați o licență pentru Windows 10 (dacă este cazul) și să creați o copie de rezervă completă în cazul în care trebuie să reveniți. În plus, doriți să vă asigurați că „Windows 7 Service Pack 1” este instalat pe computer.

De asemenea, este recomandat să dezinstalați orice software (cum ar fi antivirus, instrument de securitate și programe vechi de la terți) care ar putea împiedica actualizarea cu succes la Windows 10. De asemenea, ar fi de ajutor dacă ați deconecta orice hardware conectat la dispozitiv, inclusiv imprimante, telefoane, camere, hard disk-uri externe și alte periferice USB, pentru a evita problemele.

În acest ghid, veți învăța cum să faceți upgrade la Windows 10 de la Windows 7, asigurându-vă că nu întâmpinați probleme în timpul instalării. (Dacă preferați să faceți upgrade efectuând o instalare curată, atunci urmați aceste instrucțiuni pas cu pas.)

Requisiti di sistema di Windows 10

Pentru a face upgrade la Windows 10 de la o versiune mai veche, computerul trebuie să îndeplinească cerințele minime de sistem:

 • Processore: CPU de 1 GHz sau mai rapid sau System on a Chip (SoC).
 • BERBEC: Cerința de 1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți.
 • Disco rigido: Instalare curată de 32 GB sau PC nou (16 GB pentru instalarea pe 32 de biți sau 20 GB pentru instalarea existentă pe 64 de biți).
 • Grafică: DirectX 9 sau o versiune ulterioară cu driver WDDM 1.0.
 • Rezoluția afișajului: Cerință minimă 800×600.
 • Rețele: Adaptor Wi-Fi sau Ethernet.

De asemenea, va trebui să rulați cea mai recentă versiune a sistemului dvs. de operare actual, în acest caz, „Windows 7 Service Pack 1”. Dacă nu aveți această actualizare deja instalată, îl poți descărca de aici.

Puteți confirma versiunea de Windows deschizând Correre ordinare utilizzando Tasto Windows + R comandă rapidă de la tastatură, tastare învingătore fare clic ok pulsante.

Pentru a actualiza dispozitivul cu Windows 7, aveți nevoie de o cheie de produs Windows 10 validă. Este posibil să puteți utiliza cheia de produs Windows 7 existentă, dar poate funcționa sau nu. Dacă încerci și vezi „Această cheie de produs nu a funcționat. Verificați-l și încercați din nou sau încercați o altă cheie” mesaj, va trebui să achiziționați o nouă licență.

Crea un backup completo di Windows 7

Deși procesul de upgrade la Windows 10 este de obicei sigur, există întotdeauna șanse de probleme și, pentru a evita orice probleme, ar trebui să vă asigurați că aveți o copie de rezervă completă, pe care o puteți utiliza pentru a derula înapoi dacă se întâmplă ceva neașteptat.

Pentru a crea o copie de rezervă completă pe Windows 7, conectați un hard disk extern și urmați acești pași:

 1. Aprire Panou de controllo.

 2. Fare clic su Sistema e sicurezza.

 3. Fare clic su Backup e ripristino.

  Backup și restaurare pe Windows 7

 4. Clicca su Crea un'immagine di sistema l'opzione nel pannello di sinistra.

  Creați opțiunea de imagine de sistem pe Windows 7
  Creați opțiunea de imagine de sistem pe Windows 7

 5. Selezionare Su un disco rigido opzione.

  Destinație de backup pe Windows 7
  Destinație de backup pe Windows 7

 6. Clicca su Prossimo pulsante.

 7. Clicca su Avvia il backup pulsante.

  Porniți o copie de rezervă completă a Windows 7
  Porniți o copie de rezervă completă a Windows 7

 8. Clicca su Nu butonul pentru a confirma că nu doriți să creați un disc de reparare a sistemului. (De asemenea, puteți utiliza mediul de pornire Windows 10 sau Windows 7.)

 9. Clicca su Appendere pulsante.

După ce ați finalizat pașii, fișierele de rezervă se vor salva pe stocarea externă, pe care apoi o puteți utiliza dacă ceva nu merge bine în timpul upgrade-ului.

în Pe lângă backup-ul sistemului, doriți să creați și o copie de rezervă a fișierelor și a setărilor browserului web (favorite, parole și setări personale) pe OneDrive sau alt serviciu cloud sau unitate externă, în cazul în care trebuie să le restaurați manual dacă se întâmplă ceva neașteptat. . Dacă aveți nevoie de asistență, utilizați acest ghid cu procesul complet de backup și restaurare Windows 7 și fișiere.

Upgrade Windows 7 la Windows 10

La upgrade Windows 7 la Windows 10utilizzare questi passaggi:

 1. Scarica Instrument de creare media de la Microsoft.

  Suggerimento veloce: Dacă aveți o versiune mai veche de Internet Explorer, probabil că nu veți putea accesa site-ul web de descărcare Microsoft. Dacă acesta este cazul dvs., va trebui să utilizați un alt browser web, cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
 2. Clicca su Scarica ora lo strumento butonul și salvați programul de instalare pe dispozitiv.

 3. Doppio click MediaCreationTooxxxx.exe pentru a lansa asistentul de configurare Windows 10.

 4. Clicca su Accetta butonul pentru acordul de licență.

 5. Selezionare Aggiorna questo computer ora opțiunea de a descărca fișierele și a începe actualizarea.

  Media Creation Tool upgrade la opțiunea Windows 7 la Windows 10
  Media Creation Tool upgrade la opțiunea Windows 7 la Windows 10

 6. Clicca su Prossimo pulsante.

 7. Introduceți o cheie de produs Windows 10 validă pentru ediția pe care încercați să o actualizați (dacă este cazul).

 8. Clicca su Prossimo pulsante.

 9. Clicca su Accetta butonul pentru a fi de acord cu acordul de licență din nou.

 10. Selezionare Păstrați fișierele și aplicațiile personale opzione.

 11. Clicca su Installazione pulsante.

  Păstrați fișierele în timpul opțiunii de upgrade de la Windows 7 la Windows 10
  Păstrați fișierele în timpul opțiunii de upgrade de la Windows 7 la Windows 10

După instalare, va trebui să parcurgeți experiența out-of-box-experience (OOBE) pentru a finaliza configurarea Windows 10. De asemenea, puteți urmări acest lucru Videotutorial YouTube pentru a efectua upgrade-ul.

Odată ajuns pe desktop, doriți să utilizați „Manager dispozitive” pentru a verifica dacă fiecare componentă hardware este instalată corect pe sistemul dvs., apoi reinstalați antivirusul preferat (dacă este cazul) și orice alt software pe care îl dezinstalați înainte de actualizare.

Aggiornato il 11 maggio 2021: Acest ghid a fost publicat inițial în august 2015 și a fost revizuit pentru a se asigura că informațiile sunt încă exacte.

Quanto è stato utile questo post?

Clicca su una stella per votarla!

Voto medio 0 / 5. Conteggio voti: 0

Nessun voto finora! Sii il primo a votare questo post.

Potrebbe piacerti anche ...