Tema Pantone Culoarea anului 2022 pentru Windows 11

1 min leggere

Autoritatea globală de culoare Pantone a făcut odată munca pentru a decide nuanța de culoare care va fi cea mai potrivită pentru 2022. Culoarea anului 2022 va fi cunoscută sub numele de PANTONE 17-3938, sau Very Peri, care este o „nuanță dinamică de albastru bivincu, cu o nuanță violet-roșu care îmbină fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului.” Microsoft explică.

De asemenea, reprezintă prima culoare pe care institutul de culori a creat-o, iar pentru a sărbători noua nuanță, Microsoft a creat și o temă pentru Windows 11 care include patru imagini de fundal pentru a vă decora desktopul.

Imaginile prezintă noua înflorire Windows, dar a fost reimaginată folosind culoarea Pantone a anului 2022, PANTONE 17-3938 Very Peri, o nuanță de albastru dinamic care îmbină fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului.

Puteți descărca „Culoarea Pantone a anului 2022” din Microsoft Store. După ce este instalat, faceți clic pe butonul Deschidere și selectați tema din pagina de setări de personalizare „Teme”.

Microsoft a făcut chiar și un temă pentru Microsoft Edge care aduce noua culoare în cadrul browserului și în noua pagină a filei.

Quanto è stato utile questo post?

Clicca su una stella per votarla!

Voto medio 0 / 5. Conteggio voti: 0

Nessun voto finora! Sii il primo a votare questo post.

Potrebbe piacerti anche ...